sâmbătă, 30 octombrie 2010

Un mesaj planetar din partea Hathorilor




Instructiuni finale pentru Meditatia planetara din 31 octombrie 2010


Valul energetic pentru aceasta meditatie planetara va debuta si se va mentine la aceiasi intensitate, in intervalul de 24 de ore, din 31 octombrie, ora 20:01, pana in 1 noiembrie, ora 20:01. Grupul reunit la Seattle va trece de 3 ori prin meditatia Palatul Launtric de Cristal si Deschiderea Salilor din Amenti intre orele 23:00- 24:00, duminica, 31 octombrie, interval in care Hathorii considera ca energia va atinge cea mai mare intensitate. (orele sunt conform cu ora de iarna a Romaniei, care functioneaza incepand cu noaptea de 30 spre 32 octombrie)
ATENTIE: aici puteti vedea un video facut de o prietena de-a noastra, Dobrita, care ajuta foarte mult ca sa intelegem ce avem de facut
http://www.youtube.com/watch?v=yFuhl4r_yWs

Muzica pentru meditatie se poate descarca de aici
https://tomkenyon.box.net/shared/ughpzd7gkn

Daca alegeti sa participati la aceasta reuniune de o ora, va sugeram cu fermitate sa petreceti un sfert de ora ramanand in tacere, dupa ce ati trecut prin meditatie de trei ori. In functie de nivelul vostru de evolutie si de constienta voastra constienta, s-ar putea sa va simtiti transportati in multiple taramuri de constiinta, in mod simultan, si s-ar putea sa fie necesara o oarecare perioada de timp, ca sa reveniti in spatiul si timpul tri-dimensionale. Asa ca, aceasta perioada de cincisprezece minute petrecute in liniste nu e un rasfat, ci o necesitate absoluta, ca sa va integrati in vastele taramuri de constiinta ce vor fi deschise.

Pe durata acestor 24 de ore, de la 12:01 pm, 31 octombrie 2010, pana la 12:01 pm, 1 noiembrie 2010, Ora de vara a Pacificului, veti avea mari beneficii daca intrati in aceasta meditatie, asa cum am descris in mesajul nostru anterior, despre Palatul Launtric de Cristal si Deschiderea Salilor din Amenti.Tom Kenyon

Ana Nicolai

Cu alte cuvinte, aceasta este o unda energetica planetara, la care puteti lua parte. Nu e necesar sa va coordonati meditatia cu cea a grupului din Seattle, decat daca doriti — oricum, ne asteptam ca intensitatea cea mai inalta a energiilor eliberate sa se inregistreze in acest interval de o ora, in care grupul este reunit in Seattle, si timp de cateva ore dupa aceasta.

Aceasta meditatie planetara are un dublu scop. Primul este acela de a activa si deschide propria voastra cale de acces spre Mintea voastra Superioara, simbolizata prin termenul metaforic de „Salile din Amenti.” Scopul acestei activari personale este acela de a va aduce darurile Mintii voastre Superioare — o gandire noua si creativa, asociata cu intelepciunea, in vederea elevarii propriei voastre vieti si a relatiilor voastre, ca si pe cea a comunitatii voastre, prin aparitia misterioasa a curajului si inspiratiei personale. Acestea sunt darurile ce se indreapta spre voi, in momentul in care va deschideti propriile Sali din Amenti, adica Mintea vostra Superioara.

Cea de-a doua semnificatie a termenului de „Salile din Amenti” se refera la lucrarea energetica pe care o vom intreprinde, in numele omenirii si a generatiilor viitoare. Ea este o energie ce va opera independent de voi, si care nu va implica pe voi, cum nu implica nici grupul ce se va reuni in Seattle.

Actiunea de Deschidere a Salilor din Amenti va implica energii multi-dimensionale, pe care le vom angrena pe durata celor 24 de ore, pe care am mentionat-o mai devreme, si in special in intervalul de o ora, in care grupul din Seattle se afla in meditatie. Vom orchestra aceste resurse multi-dimensionale si extraordinare, ca sa deschidem Salile reale din Amenti, ce exista in taramurile eterice, si ale caror punct fizic de ancorare se afla sub Platoul Giza, din Egipt. Aceasta lucrare va fi facuta in scopul exprimarii curajului si inspiratiei, de catre intreaga omenire si pentru a face cunoscute noi intelegeri si noi tehnologii, imbinate cu intelepciune, pentru elevarea intregii vieti.

Pentru aceia dintre voi care aleg sa intre in aceasta meditatie, timpul si spatiul vor fi transcense, iar voi veti zbura pe aripile naturii voastre Divine.

Hathorii
11 octombrie 2010



Gandurile si remarcile lui Tom


In declaratia lor de mai sus, Hathorii s-au exprimat poetic atunci cand au spus …

„Scopul acestei activari personale este acela de a va aduce darurile Mintii voastre Superioare — o gandire noua si creativa, asociata cu intelepciunea, in vederea elevarii proprie voastre vieti si a relatiilor voastre, ca si pe aceea a comunitatii voastre, prin aparitia misterioasa a curajului si inspiratiei personale.

Marturisesc ca iubesc poezia, dar si claritatea. Astfel ca, dupa transmisia acestui mesaj, Judi si cu mine le-am cerut sa reformuleze fraza. Iar ei eu raspuns cu cele de mai jos …

„In momentul in care o fiinta umana se inalta pana la nivelul Mintii sale Superioare si acceseaza darurile vibrationale ale acelui taram (ale constiintei sale superioare), ea va fi umpluta de inspiratie si curaj. Iar acest gen de inspiratie si curaj ar putea transforma lumea, datorita actiunilor intreprinse ulterior de acea fiinta.”

Apreciez cu adevarat aceasta perspectiva, iar ea este un punct de vedere indelung mentinut de catre Hathori, inca de la prima mea intalnire cu ei, in urma cu ani de zile. Ei au spus mereu ca transformarea omenirii se va produce odata cu transformarea indivizilor.

Imi place de asemenea cum descriu ei aceasta schimbare (acest influx de curaj si inspiratie) si cum inteleg ei ca ea ne influenteaza relatiile (cum interactionam intre noi) si, in ultima instanta, comunitatile noastre.

In timpul acestei meditatii, va veti reuni cu mii si mii de alti oameni, care fac parte dintr-o sangha mondiala (comunitate spirituala). Ne reunim, provenind din multe tari diferite, iar diversitatea este probabil unul dintre insemnele noastre. Multi dintre noi vorbim limbi diferite si avem filosofii, religii si cai spirituale diferite. Si, cei mai multi dintre noi, nu ne vom intalni in persoana. Insa, toti cei care participam la aceasta meditatie vom patrunde in Marele Mister, in care inimile si mintile noastre vor fi unite in vederea unui act creator singular — elevarea intregii vieti.

Sincronizare

Hathorii vor incepe lucrarea energetica pentru Deschiderea Salilor la 12:01 pm (un minut dupa miezul zilei), Ora de vara a Pacificului, duminica, 31 octombrie, si o vor continua timp de 24 de ore, pana la 12:01 pm, Ora de vara a Pacificului, luni, 1 noiembrie. Dupa cum au precizat, va puteti alatura energiei meditatiei, oricand in acest interval de 24 de ore. Insa, dupa cum au dedus ei, momentul cel mai intens al acestor energii va fi atins in timp ce grupul din Seattle este reunit pentru meditatie. Acesta va avea loc la ora 3:00 pm (15:00) [24:00/31 octombrie] si va continua pana la ora 4:00 pm (16:00 hr) [ 01:00/1 noiembrie]. Aceste ore sunt date dupa Ora de vara a Pacificului, intrucat zona nord-vestica din SUA va mai folosi ora de vara, in momentul desfasurarii atelierului de lucru. Puteti gasi numeroase site-uri pe Internet care convertesc fusurile orare, inclusiv World Clock, ca sa convertiti ora, la ora voastra locala. Includem aici un link pentru World Time Clock.(vezi mai sus, orele pntru Romania)

Doresc cu adevarat sa subliniez importanta acelui interval de 15 minute de odihna si tacere, dupa ce s-a trecut de trei ori prin meditatie, dupa cum sugereaza Hathorii. Aceasta meditatie poate fi o experienta puternica de alterare a mintii, indeosebi atunci cand treci prin meditatie de la un cap la altul, de trei ori consecutiv. Sa spun ca s-ar putea sa fii un pic dezorientat in realitatea tri-dimensionala, imediat dupa incheierea meditatiei este, dupa parerea mea, un adevar spus doar pe jumatate. Asa cum au spus ei, aceasta perioada de odihna si tacere nu e un rasfat personal. Este o necesitate vitala, in scopul integrarii experientei.


Aspecte practice

Am marit capacitatea serverului nostru, ca sa faca fata la descarcari mai frecvente ale meditatiei acustice, Palatul Launtric de Cristal, aflata in sectiunea Sound Gifts de pe website. Insa ar fi de foarte mare folos daca v-ati descarca meditatia pe computerul sau mp3 player-ul vostru, inainte de meditatia concreta, decat sa o ascultati direct pe web site-ul nostru. Fiecare noua activare planetara Hathoriana pare sa atraga tot mai multi oameni, iar daca prea multi oameni asculta sau descarca meditatia in timpul orei consacrate meditatiei, acest lucru ar putea suprasolicita serverul nostru, in pofida eforturilor noastre de mai bine. Asa ca, am rugamintea sa descarcati meditatia acustica inaintea evenimentului, astfel incat sa nu fie necesar sa o ascultati pe site-ul nostru, in timpul orei pentru meditatie.

Este vital sa cititi descrierea completa a meditatiei si sa aveti experienta ei, macar o data – de preferinta de mai multe ori – inainte de inceperea evenimentului, astfel incat sa fiti familiarizati cu tranzitiile si starile mentale pe care le produce aceasta meditatie acustica. Ca sa cititi aceasta descriere importanta privind meditatia, dati click aici. (Daca acest text v-a fost trimis mai departe, iar linkul nu poate fi accesat, mergeti la www.tomkenyon.com si dati click pe subiectul Hathor din partea stanga a barei de meniu, de pe pagina de prezentare. Defilati in jos, la Archives/Arhive, pana ce gasiti mesajul planetar intitulat Palatul Launtric de Cristal si Deschiderea Salilor din Amenti, din data de 29 august 2010.)

Daca aveti timp si dispozitie, as mai recomanda cu fermitate sa cititi articolul Arta de a sari liniile timpului /The Art of Jumping Time Lines
, datat 3 august 2010. Va propun sa cititi acest mesaj, intrucat cred ca acesta este unul dintre fenomenele ce va avea loc in timpul acestei activari Hathoriene — si anume, aceia dintre noi, care ne aflam in meditatie, vom sari vremelnic liniile timpului, intr-o expresie a unei lumi mai buna la suflet, cu posibilitatile ce decurg, in vederea evolutiei accelerate.

Hathorii mi-au spus ca aceasta meditatie planetara va avea o uluitoare sfera de actiune, atat pentru cei care aleg sa participe, cat si pentru familia umana mai extinsa. Ea constituie un pas cutezator si indraznet pe care-l facem cu totii si, pe masura ce ne indreptam rapid spre natura noastra Divina, fie ca binecuvantarile acestei inaltari colective sa se extinda asupra voastra si a celor iubiti.

Va solicitam sa revedeti acel mesaj, astfel incat sa intelegeti succesiunea in care se desfasoara aceasta meditatie. Pe durata reuniunii de o ora — la care sunteti invitati sa participati la nivel energetic, daca alegeti — vom trece de trei ori prin acea meditatie, care va dura aproape 45 de minute. Acest proces va avea o energie foarte puternica.

SURSA: editura foryou

2 comentarii:

  1. Ma simt datoare sa spun ca Seattle este cu 10 ore un urma fata de ora Romaniei, deci meditatia, avand in vedere ca se va desfasura La Seattle, la ora 3 pm ora de vara a Pacificului, la noi ar fi trebuit sa se desfasoare dupa ora de vara la ora 01 ora de vara, deci 24.00 ora de iarna, asa cum era de fapt scris in mesaj. In concluzie, meditatia nu va fi intre 23.00 si 24.00 asa cum scrie aici la inceputul mesajului, ci intre 24.00 si 01.00.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mărturia mea Vreau să îi mulțumesc foarte mult domnului William Who mă ajută să mă alătur Cultului Illuminati. Nu am știut niciodată că Illuminati este real, dar el mi-a oferit-o Illuminati este reală. Și spuneți-mi lucrurile pe care trebuia să le știu / să le fac ca membru pentru a fi primele mele beneficii au fost de 2 milioane de dolari noi o mașină cu un salariu lunar, domnul William îi mulțumește pentru tot ceea ce a făcut pentru familia mea și totul datorită domnului superior, NOTĂ: Iluminații aduc bogăție și faimos în viață, aveți un acces complet pentru eradicarea sărăciei departe de viața dvs. acum, nu uitați că destinul dvs. este în mâna dvs. și doar puteți determina ce va deveni, sărăcia și doza de rău nu există pentru cei care alătură-te Illuminati și nu ignori niciodată o persoană care are grijă de tine, pentru că într-o zi îți vei da seama că ai pierdut un diamant în timp ce erai ocupat să strângi pietre, să te intereseze amabil sau să contacteze Whatsspp Mr. William Blow: +2348078351159.

    RăspundețiȘtergere