duminică, 10 octombrie 2010

MIND CONTROL


Este o realitate ingrijoratoare faptul ca mare parte a populatiei Pamantului (cam 80%) este controlata mental de catre anumite grupuri rauvoitoare care nu doreste sub nici o forma ca oamenii sa acceada la un nivel superior de constiinta. Desi stiu ca batalia este pierduta, pentru ca ciclurile evolutive sunt peste puterea lor de control si chiar de intelegere, ei prefera sa ne traga si pe noi dupa ei prin mentinerea starii de inconstienta, decat sa accedem la lumi superioare. Timp de atatea mii de ani am fost pentru ei doar niste sclavi, iar acum ne este data aceasta ocazie minunata de a ne aminti cine suntem cu adevarat. Le este greu de digerat asa ceva si din aceasta cauza au devenit din ce in ce mai violenti.

Detin modalitati de control mental pe care un om normal nu are cum sa le contracareze, din acest motiv au atata succes in acest sens, dar exista si o proportie de aprox.20% din oameni care nu pot fi manipulati mental. Acestia nu au cu nimic in plus sau in minus fata de cei manipulati, in afara faptului ca si-au trezit prin MEDITATIE constiinta superioara, aceasta activand ADN-ul din stare latenta. Acest fapt i-a eliberat de lanturile lumii inconjuratoare, oferindu-le o cu totul alta perspectiva si intelegere asupra realitatii universale.

Din acest motiv recomand celor in cautarea adevarului si a constiintei de sine, sa incerce practicile de meditatie existente. Sunt multe cai spirituale care pot ajuta in acest sens, de exemplu yoga si nu neaparat practicile MISA, care totusi pana la un anumit nivel sunt benefice, tai chi sau orice practica spirituala care linisteste sufletul si trupul, urmand sa inlesneasca procesul meditativ. De fapt meditatia este un proces foarte simplu prin care mintea linistita si golita de gandurile obisnuite, este umpluta de spiritul divin. Este legatura naturala pe care o avem cu Divinitatea, dar pe care din cauza inconstientei si a faptului ca ne ocupam timpul si mintea cu tot felul de activitati banale, chiar distructive uneori, ne-o anihilam singuri si cu cat ne indepartam de divin cu atat ne va fi mai dificil sa revenim.

Secretul e ca nu va veni nici un Mantuitor sa ne salveze, salvarea este in noi trebuie doar sa ne-o dorim si sa perseveram in evolutia noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu