luni, 18 octombrie 2010

Cine este de fapt diavolul?

E o intrebare extrem de dificila intrucat nu cred ca exista cineva care l-a vazut direct. Probabil este un inger decazut care din gelozie s-a razvratit impotriva Divinitatii actionand contrar legilor Divine si care neavand alta posibilitate de manifestare se foloseste de oamenii viciosi pentru a-si indeplini planurile diabolice.

Pentru mine diavolul reprezinta ignoranta oamenilor care necunoscand adevaratele valori ale vietii actioneaza indrumati de vicii, frica si mai ales putere. Din pacate aceste tare ale societatii nu duc fiinta umana decat la decadere spirituala.
Actuala organizare sociala mondiala a fost bine planificata de catre acesti indivizi decazuti care stiind de schimbarile vibrationale care vor surveni in aceste timpuri, au creat acest sistem economic dependent de ei, iar acum au inchis "robinetele" lasandu-ne, evident premeditat, in colaps total . In aceste timpuri cand oamenii ar trebui sa se concentreze asupra evolutiei spirituale menite sa-i ajute sa ascensioneze in perioada imediat urmatoare, acestia sunt total debusolati fiind lasati fara solutii in aceasta organizare sociala cu care se obisnuisera si de care au devenit dependenti. E o situatie teribila pentru ca se traiesc multe drame si nu numai la noi ci in toata lumea, inclusiv in tarile care se laudau cu bunastare asa ca nu vad unde s-ar mai putea duce disperatii care in loc sa gaseasca solutii aici, le cauta in afara unde, in cel mai bun caz, vor fi niste sclavi platiti foarte prost, uneori aflandu-se in situatii mult mai rele decat ar fi fost daca ar fi ramas acasa.

Imi aduc aminte cand am fost in Asia prima data, eram foarte contrariata de ce acei oamenii atat de saraci erau totusi atat de fericiti, de multumiti de conditia lor sociala chiar daca locuiau intr-o coliba saracacioasa si mancau te miri ce. Eu venind dintr-o Romanie abia intrata in valtoarea tranzitiei, unde stresul si lupta pentru a acapara cat mai mult era la ordinea zile, nu puteam concepe acel comportament aberant pentru mine atunci. Pana cand am realizat ca de fapt acei oameni aveau un cu totul alt sistem de valori mult superior noua cei cu 10 masini si firme prospere, pentru ca in societatea actuala cu cat esti mai sus pozitionat cu atat esti mai corupt si mai decazut spiritual. Acesta a fost planul de la bun inceput al acelor indivizi decazuti sperand ca in acest mod vor mentine lumea in sclavie.

Solutia ar fi sa ne schimbam si noi sistemul de valori sa privim mai mult in interiorul decat in exteriorul nostru, sau macar sa mentinem un echilibru intre cele doua. Linistindu-ne sufletul si eliberandu-ne le lanturile viciilor si fricilor vom putea vedea si intelege ceea ce inainte nu puteam intrezari din cauza valului igorantei. Pare destul de dificil dar totusi din proprie experienta nu este greu deloc daca se vrea acest lucru din tot sufletul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu