duminică, 17 octombrie 2010

Isus Hristos - Lord Sananda



In aceste timpuri si noi ne expansionam energiile si crestem in vibratie precum si voi faceti acelasi lucru. Este minunat sa fim martori la deschiderea petalelor atator inimi pe acest pamant. Multi oameni au suflete cu multa experienta (antice chiar), acestea gasindu-si din nou calea spre eliberarea spirituala. Mult mai multi sunt nou veniti pe aceasta planeta si nu au nevoie de acest proces, intrucat sunt déjà suflete eliberate. Niciodata pe acest pamant nu a mai fost o activitate spirituala atat de intensa, atat de multe suflete intalnindu-se si invatand din experienta fiecareia.

Anul nou care va veni va fi ca o completare a acestui an, pe masura ce energiile se vor schimba din nou. Planeta noastra draga este atrasa din ce in ce mai mult de noul Pamant cu vibratie superioara si sunt construite acum noi poduri de lumina intre Rai si Pamant, Mana Divina fiind simtita din ce in ce mai mult in aceste zile. Totul se schimba iar multi dintre voi va simtiti luati de val de aceasta noua miscare. Taramul INIMII este locul de unde incepe totul, si daca vei incepe sa actionezi din acel loc al Increderii si Iubirii, intregul tau Univers se va schimba pentru totdeauna.

Multi dintre voi ati ales sa experimentati stresul in aceste vremuri, dar puteti evita acest lucru daca hotarati sa actionati prin centrul Inimii, acesta este ghidul si prietenul vostru cel mai bun.

Lord Ashtar si cu mine avem o activitate intensa prin care aducem pe pamant noi suflete, marii calatori ai constiintei, care va vor ajuta in acest proces. Si mai multi sunt copiii vostri pretiosi care se nasc in aceste timpuri. S-a constatat o crestere impresionanta a numarului copiilor cu calitati superioare si aceste suflete minunate va vor arata “usa” spre Inima voastra. Doar ii priviti in ochi si sunteti imediat colpesiti. Acesti copii speciali poarta in codul lor ADN, posibilitatea de a putea accede in acesta lume pamanteana, desi ei sunt mult superiori celor care populeaza acum planeta. Multi dintre ei cedeaza presiunii acestei lumi dar totusi si mai multi reusesc sa faca fata acestor forte.

Orasele de Cristal din interiorul pamantului ghideaza procesul de ascensionare a acestuia, acolo traiti chiar voi, dar intr-o dimensiune superioara. Dupa cum déjà v-am impartasit, ciclurile de evolutie se schimba, iar pamantul se conecteaza la noile energii, aceste portaluri deschizandu-se pe tot globul, fiind construite de gardienii si ghizii spirituali cu mult timp in urma. Conectati-va din ce in ce mai des la energia Pamantului, iesind in natura cat mai mult, aceasta raspunzandu-va prin intermediul Inimii la orice problema o aveti. Mama-Tata Pamant este o nava care gazduieste suflete pe mai multe dimensiuni, acestea putand interfera cu voi prin intermediul Naturii, dar aceasta necesita un echilibru psihic major din partea voastra.

Energia negativa a constiintei majoritatii oamenilor creaza mare parte din problemele cu care va confruntati acum, fiind foarte important sa reusiti sa va detasati de acestea. Mutati-va din trecutul vostru in prezentul din Inima voastra. Repet acest lucru pentru a va ajuta sa-l retineti cat mai multi.

sursa: http://www.youtube.com/watch?v=AQKJY5AdBaA&feature=sub

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu