joi, 7 octombrie 2010

10.10.10


Aseara am ascultat un interviu in direct al saman-ei Keisha Crowther denumita si Little Grandmother, o fiinta cum rar se intalneste pe acest pamant si care este intemeietoarea Tribului Culorilor (Tribe of Many Colours). Cu vocea ei minunata a raspuns multelor intrebari referitoare la ce se intampla acum, dar mai ales a dorit ca prin acest interviu sa aduca la cunostinta oamenilor ca in data de 10.10.10 ora 10 am ora locala, se va produce un eveniment global de maxima importanta.

Keisha impreuna cu apropiatii ei in decursul anului au dus o munca sustinuta de informare a oamenilor dar mai ales, fiind in legatura directa cu marile spirite care ne ajuta in aceste timpuri, a avut sarcina dificila de a plasa cristalele anticilor in locuri stabilite de acestia. Ramane ca in data de 10.10.10, odata cu activarea acestora sa ajute la inceperea vindecarii fizice si spirituale a Mamei Pamant si odata cu ea si vindecarea noastra intrucat noi ca si oameni suntem singurele fiinte de pe acest pamant cu aceasi frecventa vibrationala cu aceasta. Probabil din acest motiv am fi putut fi singurii capabili sa o distrugem daca nu interveneau Marile Spirite sa ne lumineze.

Suntem chemati la aceasta data sa ne deschidem inima catre toti cei din jurul nostru, indiferent ca ne sunt prieteni sau dusmani, sa ne imbratisam si sa uitam de toata negativitatea care ne inconjoara in mod normal. In acest fel vom putea sa prindem frecventele acestei minunate actiuni, care va fi urmata in curand si de altele.

Ridicarea vibrationala a noastra si a Mamei Pamant se face treptat, a inceput ce zeci de ani in urma, aceasta pentru a ne putea aclimatiza cu noua vibratie. Este ca si ascensiunea pe un munte foarte inalt, se face treptat, altfel am claca. La fel si acum se intampla acelasi lucru doar ca in ultima perioada s-au accentuat aceste trepte ascensionale intrucat nu mai este timp. De aceea nu mai e rost de indoiala ci trebuie sa tinem pasul cu "trupa", ori vom ramane in urma.
Iar cand vom ajunge in varful muntelui vom privi cu totii impreuna la minunatia ce ni se intinde la picioare.

Asa ca haideti cu totii sa ne alaturam lumii intregi in aceasta minunata lucrare din care vom beneficia cu totii, sa uitam de ura, frica, lacomie si alte sentimente negative, sa ne luam de maini si sa ne simtim pulsul ca UNU.

Pentru mai multe informatii:

http://www.youtube.com/watch?v=Snv_ZQLHtXw
http://www.youtube.com/watch?v=Kg5-TkdLIdI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=VocJYC-_u4M&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=cjVj6b7jC-I&feature=related

Un comentariu:

  1. Buna seara,
    Am ajuns din intamplare pe acest blog si tocmai la articolul care face referire la Kiesha. Ma numesc Mirela Apetrei si am inceput cu mult entuziasm traducerea site-ului Tribe of many colours (poate ati remarcat steagul Romaniei la optiuni), dar timpul imi pune tot felul de piedici. In concluzie, tinand cont ca celelalte tari au adevarate echipe de traducatori, ma intrebam daca nu va intereseaza sa va alaturati acestei activitati de voluntariat ( sau poate stiti pe altcineva dornic.Adresa mea de email: apetreimirela arond yahoo com

    RăspundețiȘtergere