sâmbătă, 16 octombrie 2010

De ce nu-i poti ajuta pe cei din jurul tau?



Nota lui Jenifer:" Va rog sa ma ajutati sa inteleg de ce multi dintre prietenii mei se confrunta in aceste zile cu probleme mari si situatii triste? Nu pot face nimic sa-i ajut, in afara de a ma ruga pentru ei si a le trimite Iubire si Lumina. Ma simt neajutorata si trista, desi stiu ca totul se intampla in conformitate cu Legile Divine. Intrebarea mea catre Arhanghelul Uriel este de ce se intampla aceste lucruri acum si de ce ma simt atat de neajutorata in legatura cu acestea?"

Raspunsul: Dorinta ta de a-i ajuta pe cei din jurul tau face parte din angajamentul pe care l-ai facut de a ajuta cat mai multi oameni in aceste timpuri. Totusi, nu confunda ajutorul acordat oamenilor cu interferarea in karma acestora. Poti sa-i ajuti oferindu-le alternative la situatiile prin care trec, ajutandu-i sa inteleaga si sa actioneze in sens pozitiv, dar chiar si cu schimbarile vibrationale actuale, cu noile energii, ascensiunea si transformarea, legea karmica este inca prezenta si acestia vor trebui sa-si "plateasca darile" catre Divinitate inainte de a accede spre alte taramuri. Incearca sa treci peste implicatiile emotionale spre implinirea spirituala care ti se releva.

Multe contracte karmice implica separare, moarte si alegeri care sunt implinite fara sa se tina cont de durerea sau reactia celorlalti. Tu vezi doar durerea si tristetea celorlalti nu si adevaratul scop al experientei lor de viata. Aceasta experienta de viata reprezinta rezultatul multelor vieti traite, si fiecare isi alege propria cale de a se conecta la calea divina, si desi alegerile lor iti par fara sens, adevarul este ca acestea ii ajuta sa-si recapete puterile. Fiecare calatorie are un final fericit desi ceea ce transpare uneori din experientele oamenilor nu este intotdeauna placut.

Multe suflete au acum posibilitatea sa faca alegeri pe care nu le-ar fi facut inainte, acestea incluzand chiar si moartea. Aceasta va fi o alegere care va finaliza datoriile karmice in taramurile spirituale. Decat sa-si continuie drumul in forma umana, pentru multi va fi mai simplu sa-si completeze experientele fara ajutor spiritual din afara. Aceasta alegere este facuta de catre acestia inainte de a intra in aceasta viata. Ajutorul tau nu poate interfera cu aceasta decizie, cea mai buna solutie fiind sa-i eliberezi de presiunea alegerilor lor. Poti ajuta trimitandu-le Iubire si Lumina, vizualizandu-i in cea mai buna forma fizica si psihica. Permite tuturora sa-si implineasca alegerile facute inainte sa se nasca, pentru a-si putea plati datoriile karmice. Aminteste-ti ca totul e in conformitate cu Legile Divine si ramai conectata la Spiritul Divin intrucat doar asa vei reusi sa-ti gasesti echilibrul si pacea interioara in aceste timpuri.

Archanghel Uriel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu