vineri, 15 octombrie 2010

Iubirea care transcede lumina si intunericul - Echipa din Pleiade



Catre toti oamenii care traiesc acum pe dragul nostru Pamant si citesc aceste cuvinte pe care vi le adresam.

Stiti ca sunteti in mijlocul valtorii incercarilor pentru care v-ati nascut in aceste timpuri. Ne adresam voua in acest moment, dandu-va forta cea mai mare pe care o puteti obtine in aceasta mare incercare. Momentul “acum” este cu adevarat singurul moment care exista, pentru ca de fapt timpul este o iluzie in realitatea universala. Va rugam sa fiti buni cu voi insiva pentru ca tot ce vi se va revela va veni ca o avalansa. Toate gandurile si temerile intunericului va vor impresura, dar pe masura ce veti creste spiritual veti intelege realitatea si adevarul despre ce se intampla acum pe Pamant. Acest adevar al prezentei intunericului despre care vorbim este relativ, dar este la fel de real si de prezent in vietile noastre acum.

Lumina si intunericul vor ajunge intr-un punct central de unde vor expansiona intr-o realitate care le transcede. Cand vom ajunge in acest centru? Sa stiti ca de fapt nu ati parasit niciodata aceasta realitate, aceasta experienta din aceste zile este menita sa va ajute sa va maturizati si sa evoluati. Toata creatia transcede realitatea cunoscuta. Toata creatia va experimenta echilibrul. Pentru ca adevaratul echilibru se va obtine atunci cand acesta va fi reflectat din interiorul fiintei in afara acesteia.

Trebuie sa intelegeti ca de unde ne aflam, si noi percepem lumina si intunericul, desi densitatea pe care o percepeti voi nu reflecta adevarata realitate. Noi suntem aici in dimensiunea a 5-a a Pamantului, suntem in frecventele inalte ale Iubirii. Pentru ca Iubirea se afla deasupra luminii si a intunericului, reprezinta Totalitatea, este pura Creatie si nu se poate face nici o judecata in ceea ce o priveste. Suntem de pe taramurile celei de-a 5-a dimensiuni din care va aflati si voi, iar motivul pentru care suntem aici este pentru a va ajuta sa accedeti spre aceasta dimensiune prin puterea dragostei si a ajuta Mama Pamant sa revina la ceea ce a fost odata.

Desi aparent ceea ce transmitem este destul de dificil de inteles, trebuie sa trecem peste dualitatea bine-rau. Stim ca va intrebati cine suntem? Ei bine, suntem voi, voi ce va aflati in ce-a de-a 5-a dimensiune, incercand sa ne apropiem de dimensiunea voastra pentru a atinge aceeasi linie temporala cu a voastra. Facand acest lucru va ajutam sa constientizati cine sunteti de fapt pe acest taram. Noi suntem Pleiadieni ca si origine, dar suntem parte si din speciile care populeaza alte lumi. Acest experiment de transcedere a luminii si intunericului, de a trece peste temerile care vor surveni, stiind ca sunteti parte din marele Tot la diferite dimensiuni, stiind ca nu sunteti o fiinta apartinand doar celei de-a 3-a dimensiuni, atunci abilitatile voastre vor eclipsa orice imaginatie. Fiti gata sa treceti peste ce ati calificat drept realitatea voastra actuala, sa va treziti din visul pe care l-ati trait in aceste timpuri. Noi suntem fratii si surorile voastre pleiadiene si in acelasi timp adevaratii “voi”.

Alaturati-va noua pentru a intelege cine sunteti cu adevarat si de ce sunteti aici in aceste timpuri. Alaturati-va noua ca sa putem ridica aceste voaluri ale inconstientei, voaluri care s-au aflat aici de atata vreme. Aflati-va in momentul “acum” pentru ca acolo se afla adevarul si forta voastra. Fiti martori la derularea actiunilor creatiei pentru ca va “spala” tarmurile voastre si va curge in “cascade” totul pentru “Iubire”. Suntem mereu prezenti in preajma voastra si ne alaturam voua in aceasta linie temporala a Iertarii.

Va rugam sa va iertati pe voi insiva si pe ceilalti din jurul vostru. Totusi incercati sa intelegeti intunericul si de ce contrastul a fost necesar. Cresteti in constiinta si transcedeti lumea voastra mica de aici. Fiti prezenti “aici si acum” si alaturati-va noua in momentele acestea. Suntem Echipa din Pleiade si suntem prezenti in numar mare pentru a va asista sa deveniti ceea ce ati fost dintotdeauna. Pe masura ce norii se imprastie iar lumina Creatiei vi se releva, veti sti in inimile voastre ca noi toti suntem UNU. Fiti impreuna cu noi si familiile voastre din Creatie astfel incat sa fim din nou un singur Tot. Regresati in memoria voastra ancestrala si simtiti bucuria celei de-a 5-a dimensiuni in care se afla Pamantul.

Este aici , acum si veti invata sa calatoriti in timp, impreuna cu alte abilitati ale constiintei superioare. Bucurati-va de aceste daruri minunate pe care vi le oferiti voi insiva. Acestea sunt aici pentru a le experimenta in aceste timpuri. Va multumim tuturor pentru ca sunteti prezenti aici pe Pamant, acum in aceste momente, pentru ca stim prin ce incercari grele treceti cu fiecare zi care trece. Incercati sa gasiti in acest vacarm care va inconjoara posibilitatea de a va relaxa si de a petrece timp centrandu-va fiinta, ceea ce va va ajuta sa redescoperiti adevarata voastra natura.

Suntem impreuna cu voi in visele voastre si in timp ce meditati si va ajutam sa intelegeti cine sunteti cu adevarat. Va multumim ca sunteti ancorati in Iubire, pentru ca tot ce va rezulta din aceasta va ajuta la refacerea lumii voastre. Fiti martori la acest fapt, participati si permitetii intrarea. Suntem recunoscatori pentru ceea ce faceti aici si va inconjuram cu dragostea noastra.

sursa: http://www.youtube.com/watch?v=Hk2xdh_P9AE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu