marți, 12 octombrie 2010

Intelepciunea Universului se afla in voi - Lord Sananda




In momentul acesta, exista posibilitatea ca fiecare suflet de pe aceasta planeta sa ascensioneze. Ar putea, pentru multi dintre voi ca acest lucru sa para imposibil, totusi aceasta eate realitatea, avand nevoie de tot ajutorul din partea voastra pentru a putea ajunge in acest punct al ascensiunii.

Va rugam in aceste momente, sa va ascultati propria voce interioara plina de intelepciune, sa va ascultati propriul ghid interior. Este momentul sa deveniti mai autonomi, sa depindeti cat mai putin de ghidarea celor din jurul vostru. Aceasta intelepciune minunata se afla doar in interiorul Inimii voastre Sacre, si este usor accesibila. Patrundeti adanc in inima voastra prin meditatie, si respirati adanc. Veti fi capabili sa va recentrati, daca reusiti sa va detasati de tot ce este in jurul vostru si veti respira adanc. Intelepciunea Universului se afla in interiorul vostru. Acum stiti ca sunteti bataia inimii Universului, a Creatorului. Mai mult decat atat sunteti insasi bataia Inimii Universale.

Fiecare gand care a fost creat vreodata se afla in cronicile Universale, fiecare manifestare a acestora se afla in aceste cronici. Aceste sunt la indemana voastra, dar trebuie sa patrundeti in Inima voastra Sacra pentru a putea accede la aceasta intelepciune. Nu exista o intelepciune mai mare decat cea a Creatorului si trebuie sa intelegeti ca sunteti acea intelepciune.

Incepeti meditatia in Inima voastra Sacra, simtiti pulsul inimii voastre fizice si constientizati ca acesta este pulsul Creatorului manifestat prin trupul vostru. Stati linistiti si simtiti acest puls. Apoi expansionati incet acest sentiment in jurul vostru. Simtiti fluxul cosmic, aceasta expansiune energetica, incepand sa simtiti curgerea prin voi a Intelepciunii Divine. Aceasta intelepciune curge liber prin intregul Cosmos, prin toate creatiile acestuia. Permiteti-va expansiunea in aceasta intelepciune care va va permite accesul la informatiile Creatiei, stiind ca acest lucru va este accesibil.

Nu va mai bazati pe informatiile primite de la alte persoane, admiteti-va propria forta interioara si recastigati-va legatura directa cu Creatorul. Tu esti Creatorul, Acum si Intotdeauna. Este momentul marii expansiuni pe care vei alege sa o parcurgi sau vei ramane in vibratia joasa a dualitatii care-ti va oferi doar durere si suferinta.

Dragii mei, profitati de aceasta ocazie extraordinara, expansionati-va constiinta iar tot ce nu va servi constiintei superioare va disparea ca si cum nu a existat vreodata. In aceasta expansiune nu exista loc pentru limitari, suferinte si dureri. Este cea mai importanta perioada pe care o puteti parcurge pe Pamant. Fiti atenti la evenimentele din viata voastra care va limiteaza, la gandurile voastre. Ceea ce ganditi astazi veti trai in viitorul apropiat.

Pe masura ce Lumina se inteteste pe Mama Pamant, manifestarile voastre vor surveni intr-un ritm mai rapid decat inainte. Ce doriti sa traiti in lunile viitoare se va indeplini, in special daca doriti sa va integrati in aceasta intelepciunea universala. Tot ce trebuie sa faceti este sa CERETI ceea ce doriti. Bucurati-va de aceasta putere magnifica, aceasta bataie a inimii universale manufestata prin voi, aceasta intelepciune si creati in Inima voastra secreta tot ce doriti pentru binele personal si al tuturor, fara a va limita in nici un fel.

Dragii mei, nu exista limite pentru Cosmos si intreaga creatie, acestea sunt in expansiune continua. Iubirea Creatorului, inteleapta si atotcunoscatoare, se afla in insasi inima voastra pulsand prin voi, aceasta iubire neconditionata curgand prin si in voi. Pe masura ce va expansionati constiinta va veti afla in fluxul Raului Vietii.

Va rog sa va concentrati la aceste aspecte in urmatoarea perioada si pe masura ce veti face acest lucru, vi se vor incredinta invataturi si lectii oferite de marile spirite intelepte aflate aici acum pentru a va ajuta sa treceti cu bine acest prag dificil. Respirati adanc si permiteti Raului Vietii sa curga prin voi, sa lumineze prin voi, astfel luminand in jurul vostru lumina Creatorului. Daca respirati Constiinta expansionata a Cosmosului, veti fi mai plini de lumina divina si veti putea ajuta Mama Pamant si toate formele de viata de pe aceasta.

Incepe ziua plin de dragoste, traieste-o si sfarseste ziua in acelasi mod. Constiinta ta expansionata in Divin este Elixirul Vietii tale, este substanta intregii Creatii, este ceea ce cautati si se afla inlauntrul vostru. Sunt aici sa va ajut si sa va ghidez in reintoarcerea voastra catre taramurile inalte ale Constiintei Universale. Fiti intelepti, dragii mei, succesul va este garantat, sunt aici sa va asist in Inima voastra Sacra.

Lord Sananda - Isus Cristos

sursa: http://www.youtube.com/watch?v=f3awMYpv4AM

Un comentariu: