miercuri, 13 octombrie 2010

Sunteti forta si iubire - Lady Mary



Ceea ce vedem din perspectiva noastra este minunat, pentru ca Lumina pe care o radiati in jurul vostru este mirifica, aceasta ridicandu-se in cercuri luminoase vizibile cale lunga chiar sute de kilometrii. Sunteti constienti de puterea si frumusetea pe care le aveti, dragii mei? Atata vreme cat continuati sa mergeti mai departe si va mentineti Viziunile Inalte, deveniti si mai luminosi.

Stiti prea bine ca sunt echipe intregi de Fiinte Angelice, care lucreaza incontinuu cu voi, ajutandu-va sa va descoperiti Sinele vostru Inalt. Multi dintre voi puteti avea senzatia de “plin” in zona sacrala (abdomenul superior) si simtiti ca si cum ati avea un “balon” in acea zona. Acolo se desfasoara o activitate intensa si ati putea sa simtiti un discomfort din aceasta cauza, dar vom lucra in acest sens pentru a elibera aceasta senzatie neplacuta. Impreuna cu acel discomfort, ati putea simti o durere pe partea dreapta a spatelui chiar sub umar. Si acest fapt este rezultat al procesului de transformare si denota o acumulare masiva de Lumina in fiinta voastra fizica.

Pe masura ce cantitatea de Lumina si Iubire din voi creste, sfera voastra de influenta va creste din ce in ce mai mult, radiind in afara, astfel devenind o Lumina Stralucitore in Lume. Acei care aveti ochi sa “vedeti” acest minunat fenomen, veti observa acest acest fapt in voi si in cei din jurul vostru. Inainte sa adormiti,in intuneric stand intinsi in pat, “observati” cu ochii inchisi aceasta lumina din jurul vostru emanand din voi. Probabil ca acest fenomen nu se va intampla la o prima observare dar daca veti insista veti avea success in acest exercitiu.
In jurul vostru se desfasoara o activitate energetica intensa, si nu este nici o persoana care sa nu fie afectata de aceste energii minunate ale Iubirii. Aceasta energie ne curata si ne vindeca, iar ce ar putea urma ar fi ca voi, ca si modele energetice perimate, sa fiti reevaluate si eliberate de aceasta energie. Din pacate acest fenomen nu va fi prea placut pentru foarte multi oameni si solutia ar fi sa fiti mai degraba observatori decat participanti in acest proces. Cel mai bine ar fi sa ramaneti intr-o stare sufleteasca neutra astfel putand sa transmutati aceste energii cu mai mare usurinta si gratie. Cereti acest lucru si se va intampla.

Veti observa la persoanele din jurul vostru modificari comportamentale, intrucat dupa cum am spus, aceste energii vor influienta pe toata lumea. Pe masura ce aceasta curatare energetica se va intensifica, veti vedea mai multi oameni zambitori, mai impacati cu ei insisi si mai doritori sa-si impartareasca aceasta experienta. Prioritatile se vor schimba si multi vor decide sa traiasca o viata mult mai simpla, indepartandu-se de viata cotidiana unde stresul ne mentine nivelul vibrational la cote joase, aceasta schimbare benefica aducandu-le mai mult fericire si pace launtrica. Cu cat se va simti mai multa pace in sufletele oamenilor cu atat se va reflecta asupra Mamei Pamant, iar aceasta crescand exponential va aduce mult dorita Pace Mondiala.

Dragii mei, mentineti-va viziunea Pacii, Abundentei si Prosperitatii tuturora pe aceasta minunata planeta. Vizualizati o atmosfera curata, ape curate si posibilitati de procurare a hranei care sa asigure un trai minunat tuturora. Gandurile vor trebui sa fie inaltatoare pentru a mentine acest nou sistem, intrucat ceea ce ganditi in mod constant, aceea va fi si realitatea voastra. Voi sunteti Creatorii realitatii vietii voastre.Va rugam sa va antrenati mintile si comportamentul pentru a deveni Fiinte Superioare, in loc sa va lasati mintile controlate si inturnate de la adevaratul vostru tel.

Este un moment minunat pentru voi sa invatati, sa va dezvoltati si sa impartasiti aceasta minunata experienta. Facand acest lucru viata va deveni minunata aventura ce trebuia sa o traiti de la bun inceput. Bucurati-va de fiecare moment pe care-l parcurgeti pentru ca este menit sa va aduca multa satisfactie sufleteasca. Traiti-va viata la maximum, stiind ca sunteti iubiti peste masura de noi, prietenii vostri spirituali si camarazi pe acest drum, cei care am fost cu voi de la inceputuri si vom fi cu voi intotdeauna.

Lady Mary - Fecioara Maria

sursa: http://www.youtube.com/watch?v=6VRbJAkBMaM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu