miercuri, 6 octombrie 2010

Chemarea Mamei Pamant



Suntem chemati cu totii sa constientizam ce se intampla cu noi, cu Mama noastra draga Gaia, care se afla deja in transformare si in curand vor fi transformari majore care vor duce la schimbarea aproape totala a reliefului asa cum il stim noi.

Acest lucru s-a mai intamplat de foarte multe ori in decursul istoriei Pamantului, este forma ei de renastere si nu putem sa facem nimic in acest sens decat sa o ajutam si mai ales sa ne ajutam pe noi sa intelegem ce se intampla. Noi, ca si oameni, suntem fiinte speciale, constiente si din acest motiv este mult mai dificil de facut acest pas urias, intrucat Mama noastra nu doreste sa suferim, dar avem ajutoare venite de departe din lumile celeste inalte care ne ajuta sa intelegem si sa reusim sa parcurgem aceasta perioada intr-o maniera eleganta si benefica noua, ca si suflete. Este sansa noastra de a ajunge pe taramuri cum nici in vise nu am fi putut ajunge. Pamantul nostru drag este Raiul demult visat si pe care l-am pangarit cu acesta "civilizatie" total necivilizata, care mai are putin si ar putea distruge aceasta minune.

Ne vom intoarce inapoi aici cei iubitori de natura si doritori de a respecta legile nescrise ale Univerului, iar cand se va intampla acest lucru vom avea o viata minunata. Pare o utopie acum, pentru ca suntem atat de inradacinati in lumea aceasta violenta, incat o astfel de imagine e aproape imposibil de pus in realitate, dar aceasta este adevarata noastra natura. Din acest motiv, probabil multi dintre noi, nu ne regasim in lumea aceasta duala, ci ne simtim din ce in ce mai apropiati de lumea care ni se reveleaza din ce in ce mai mult. Atunci vom fi cu adevarat acasa intr-o lume curata, cu oameni minunati doritori sa creeze o realitate conforma cu sufletul lor minunat.

Tot ce trebuie sa facem noi acum este sa ne oprim din drum, sa respiram adanc si sa ne eliberam incet, incet de toate lanturile care ne tin prizonieri de aceasta iluzie numita "viata acum". Suntem fiinte minunate, superioare peste puterea noastra de intelegere, dar prin intentie clara ni se va revela acest lucru.

Suntem iubiti peste masura de catre Univers si din acest motiv nu vom fi lasati in distrugere. Tot ce se doreste este ca noi sa intelegem acest lucru iar in acel moment ADEVARUL ni se va revela.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu