sâmbătă, 2 octombrie 2010

Spiritul Naturii



Sunt o entitate a muntelui. A muntelui in apropierea caruia voi locuiti. (N.R.) Voi ati rugat ajutor de la entitatile naturii. Ceea ce este acolo, va depaseste cu mult si sigur ca noi putem da acest ajutor.
Intrebarea este: pot oamenii sa inteleaga ajutorul si bunavointa noastra? Pot ei sa primeasca acest ajutor si sa ne indrageasca? Sa stie ca existam? sa stie ca putem intr-adevar sa oferim ajutor si sa refacem padurile asa cum au fost ele? Vor aprecia ei cu adevarata iubire, munca noastra? Vor fi ei loiali fata de aceste entitati? Pot aceste entitati sa le devina prieteni? Iata cate intrebari se pun.
Dar pt ca voi apreciati si ati cerut ajutorul nostru, vi-l oferim cu mare drag. Insa va fi deocamdata, numai pe portiunea voastra, caci va cunoastem sentimentele. Nu va putem oferi ajutorul la mai mult, cand insasi siguranta noastra este periclitata.
Noi venim la voi cu mare bucurie si tot ceea ce este acel loc, va vom ajuta in a-l reface si a-l reda comunitatii. Si prin acest exemplu a ceea ce voi infaptuiti aici, vor fi si altii care vor intelege ca noi existam si ca putem ajuta.
Iubirea noastra fata de natura este la fel de mare ca si a voastra. Stim ca intre noi, voi si natura, este necesara aceasta comuniune. Noi ne-am retras de mult si traim izolati si retrasi. N-am mai iesit in intampinarea oamenilor. Doar legendele ne pomenesc, incat oamenii, acum chiar au uitat de noi.Prin ceea ce se face aici, la spatiul vostru sacru, este si o revenire a noastra. Avem si noi nevoie de aceasta revenire, caci nu ne place aceasta izolare. Noi promitem ca vom fi alaturi de voi in tot ce faceti pe pamant. Si am fost si acum. Am adunat si am stat langa voi si am vazut cum priviti copacii, cum priviti tot ceea ce creste acolo. V-am condus pasii fara sa stiti. Ne place ceea ce faceti. Tuturor de aici ne place, caci voi doriti sa revitalizati acest loc, in adevaratul lui sens si sa-l redati catre adevarata sa valoare. Padurea este mult mai mare decat ceea ce voi vedeti. Dar ea in plan fizic, a disparut. Vom fi langa voi in tot ceea ce curatati si apoi vom fi langa voi, in tot ceea ce semanati, sa creasca innobilat si frumos, asa cum va place si sa fie o bucurie si o incantare pt toate sufletele ce vor veni aici, caci multi vor veni la padurea aceasta, a voastra si la acest loc minunat.Prin iubirea voastra catre acest loc, va fi o incantare, caci voi ceea ce puneti, este iubire si acest lucru este rasplatit de noi si de catre Pamant.Noi va multumim si acest moment in care am putut sa ne facem auziti, este auzit in multe locuri. Voi puteti sa comunicati cu noi foarte usor. Ori de cate ori imbratisati un copac, ne imbratisati si pe noi. Va multumim, va imbratisam, va iubim.
Spiritul naturii, Spiritul muntelui, Spiritul locului

sursa: http://mihaelapalade.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu