duminică, 3 octombrie 2010

Ascensiunea - Saint Germain



Doresc sa va impartasesc cateva informatii importante despre ce se intampla in acest moment cu Pamantul nostru drag.

Lumina Flacarii Violet este extinsa pe holograma intregului pamant, acest proces fiind constant si non-stop. Avem nevoie din partea pamantenilor sa creeze un spatiu sacru in intimitatea caminelor lor, la locul de munca sau oriunde petrec timp indelungat, pentru a invoca Flacara Violet, flacara transformarii nelimitate. Timpurile ne forteaza sa grabim procesul Ascensiunii, proces care reprezinta aducerea in prim plan a calitatiilor si a luminii pe care noi insine le incorporam.
Activarea celui de-al Treilea Ochi, care se produce acum cu ajutorul acestei retele a Flacarii Violet prezente pe Pamant, aduce posibilitati infinite de evolutie, asa cum nu s-a mai intamplat in decursul timpului.

Dragi lucratori ai Luminii, va chem acum sa luam parte la ascensiunea planetara prin invocarea Flacarii Violet, pentru a transforma prin lumina acesteia energiile negative prezente in vecinatatea voastra. Flacara Violet impreuna cu Flacara Rubinie a lui Isus se vor extinde pe toata suprafata Pamantului fiind un factor decisiv in Ascensiunea noastra si a Terrei. Acesta este motivul pentru care cei aflati in intuneric sunt atat de inversunati in mentinerea oamenilor in ignoranta si frica, doar ca nu vor avea nici un succes intrucat procesul evolutiv a inceput si nimic nu-l mai poate opri.

Aceste invocari vor deschide noi porti evolutive si ne vor ajuta sa trecem cu gratie prin aceasta perioada atat de dificila pentru multi dintre noi.
Invocarea Flacarii vindecatoare o putem efectua in spatiul nostru sacru, vizualizand culoarea Violet si imaginandu-ne cum aceasta transforma toate energiile negative care ne inconjoara (frica, ura, lacomie si altele) in Lumina si Iubire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu