miercuri, 3 noiembrie 2010

KEISHA CROWTHER - Noi apartinem marelui "Eu Sunt"



Vedem aceasta lume, acest vis care ni se deruleaza in fata ochilor nostri si avem impresia ca trebuie sa ne supunem dupa cum ni se cere de catre cei aflati acum la putere. Adevarul este ca NOI suntem cei care vom schimba aceasta realitate. Adevarul este ca NI SE CERE SA SCHIMBAM ACEASTA REALITATE. Noi ne-am nascut in aceasta lume in care primordiala este gandirea in detrimentul simtirii. Am fost invatati ce este bun si ce nu, ce sa facem si ce nu, cum sa gandim pentru a ne integra aici. Nu asa ar trebui sa stea lucrurile; noi suntem proprii creatori, putem schimba realitatea de pe aceasta planeta.

Suntem aici, acum, pentru ca planeta va trece prim schimbari majore, deja se intampla acest lucru. De multe generatii popoarele indigene au prevazut ca se va manifesta aceasta schimbare, cand Mama Pamant va renaste. Este un adevar universal care spune ca Mama Pamant este sacra tuturor fiintelor care o populeaza, nu suntem singuri aici, dar suntem singurii care am facut lucruri oribile, distructive aceste planete care sufera imens in aceste vremuri. Deci avem doua optiuni majore: ori ne inaltam impreuna cu Mama Pamant, traind prin inima si salvandu-ne constiinta ori plecam.

Avem un rol major aici, suntem cei mai puternici dintre cei mai puternici, si avem o ocazie extraordinara de a ne schimba constiinta orientata acum inspre mental cu cea indreptata spre inima. Constiinta mentala este cea care ne ajuta acum sa luam toate deciziile. Normal ar fi ca aceste decizii sa fie luate prin intermediul inimii, al centrului nostru sacru care ne leaga de constiinta universala. Am creat prin intermediul mintii multe lucruri minunate pe aceasta planeta, dar totodata am creat si razboaiele, puterea, ego (individualitate). Imaginati-va ce am putea crea daca am face-o prin intermediul inimii! Am fi de neoprit.

Binenteles ca avem nevoie de minte, dar aceasta ar trebui guvernata de inima, nu invers, asa cum este cazul acum. Noi trebuie sa luam deciziile si sa ne alegem modul in care interactionam cu cei din jur, prin intermediul inimii. Trebuie sa traim prin inima, ceea ce inseamana ca trebuie sa renuntam la ego-ul nostru care apartine mintii. El ne indruma sa credem doar ceea ce ne este proiectat de ceilalti, de judecatile lor, dar daca realizam in inimile noastre ca apartinem marelui Divin, nu exista nimic care ne desparte de Creator. Aceasta este doar o perspectiva vazuta prin intermediul mentalului. Sunt religii care ne invata ca Dumnezeu traieste undeva sus, ca nu avem nici o legatura directa cu El, ca suntem fie pacatosi fie buni, si ca meritam sa ajungem ori in iad, ori in rai, depinzand de felul in care ne proiecteaza societatea. Este total gresita aceasta perceptie.

Cu totii apartinem marelui "Eu sunt", Divinului, adevaratului Dumnezeu, iar daca noi ne-am nascut aici inseamna ca acest Pamant minunat este locul unde invatam acest adevar. Este o scoala unde trebuie sa invatam ca suntem perfecti asa cum suntem, pentru ca apartinem acestui Mare Divin. Tot ce ni se intampla aici este un dar din partea Sinelui nostru Inalt, este o oportunitate de a invata. Cand realizam acest lucru, incetam sa ne mai manifestam ego-ul, ne dam seama ca nu avem nici un drept de a judeca o alta fiinta umana, iar judecatile lor nu mai au nici o legatura cu noi. Deodata, daca traim prin intermediul inimii, realizam ca suntem LIBERI. Suntem rugati sa lasam jos garda mentalului, a egoului. N-are nici cea mai mica importanta ce cred ceilalti despre noi, nu e importanta proiectia lor vizavi de noi, nu conteaza cate bogatii ai sau statutul tau in comunitate. Ce conteaza cu adevarat este cat de multa IUBIRE poti oferi celor din jurul tau.

Cand realizezi ca apartii Divinului, si mai ales ca toti cei din jurul tau apartin aceluiasi mare Divin, realizezi de fapt ca nu ai nici un drept de a judeca pe nimeni, aceasta realitate redandu-ne libertatea.
Cand vom incepe sa traim prin intermediul inimii, atunci se va schimba realitatea pe intreaga planeta. Singurul lucru pe care suntem rugati sa-l facem acum este sa fim IUBIREA, acesta schimband constiinta planetara, trecand de la constiinta mentala reprezentata de ego si putere, la constiinta inimii care este condusa de simtire, de dragoste. Este un mare adevar universal care spune ca cu cat esti mai iubitor, cu atat devii mai inteligent, gasind mult mai usor solutii la problemele cu care te confrunti.
Doar aceasta abordare va salva planeta si pe noi ca locuitorii ei.

http://www.youtube.com/watch?v=danMspMLlRw

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu