sâmbătă, 20 noiembrie 2010



Cineva spunea: "Ce bine ar fi sa se renunte la razboaie,la arme,la saracirea populatiei,la exploatarea omului, la ....etc.
Ei (atlantii din centrul pamantului si extraterestrii) nu vad ca oamenii de rand nu doresc ceea ce fac ocultii conducatori ai lumii?
De ce nu intervin, de ce nu ajuta populatia lumii sa scape de acesti indivizi care distrug planeta si fiinta umana ?
O sa spuna imediat ca nu se baga peste liberul arbitru . Care liber arbitru? Al cui liber arbitru? Al oamenilor sau al acestor conducatori intunecati?
Sigur ca al intunecatilor, pentru ca omul de rand nu doreste ceea ce doreste conducerea neagra a lumii.
Si atunci, ma intreb din nou, de ce nu ajuta miliardele de oameni disperati care doresc ceea ce spuneau si ei si ii lasa pe intunecatii conducatori sa distruga planeta si omenirea?
De ce, de ce, de ce?"

Dupa umila mea parere, consider ca evolutia noastra depinde de noi, de felul in care percepem lucrurile si actionam. O mama nu poate sa-si ajute la infinit copilul sa mearga. Il ajuta sa faca primii pasi, e adevarat, dar dupa aceea copilul trebuie sa-si dea si el interesul. Si ei ne-au ajutat enorm din multe aspecte, doar ca noi, cei mai multi fiind prea axati pe perceptia mentala sau animalica, dupa caz, nu am reusit sa intelegem acest ajutor.

Evident sunt multe cazuri in care prin perceptia simtirii (prin inima) am reusit multi dintre noi sa intelegem si sa evoluam, iar acest fapt ne-a modificat toata realitatea in functie de dorintele pozitive pe care ni le-am imaginat ca devenind realitate (eu una, subscriu). Problema este ca cei mai multi dintre noi traiesc in dualitate, poate multi crezand la un moment dat aceste informatii, dar ulterior influientati de lumea din jur, le reneaga. Acolo e pacatul, pentru ca de fiecare data trebuie sa o luam de la inceput, treaba care nu ne ajuta sa progresam deloc.

Dupa cum e vorba "2 pasi inainte, 3 inapoi", asa si cu evolutia noastra. Mai trebuie sa mai evaluam si atitudinea noastra, hotararea ferma de a pasi spre lumina, in loc sa cerem doar "mura-n gura". Nu va veni niciodata si pare injust, poate pentru unii, dar noi fiind inzestrati cu liberul arbitru, avem datoria sacra de a urca pe scara evolutiva pe propriile noastre puteri. Iar daca aceasta calatorie este usoara sau dificila, depinde doar de noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu