luni, 15 noiembrie 2010

Keisha Crowther - despre 2012Traim niste timpuri magice, cele mai extraordinare timpuri ale planetei Pamant, care va renaste din "propria cenusa" si va redeveni ceea ce a fost in timpurile primordiale. Schimbarile au inceput deja, iar noi avem sansa de a ne ilumina impreuna cu Mama Pamant. Practic avem doi ani la dispozitie pentru a schimba felul in care percepem viata. S-au scris mii de carti despre acest eveniment major, si am aflat multe lucruri diferite, dar stiti ca poporul maias, singurul popor care a mai trecut printr-o schimbare de poli in istoria lor, a inceput sa ne spuna din experienta lor doar de cateva luni? Iar ei ne spun sa nu ne fie frica, sa ne bucuram in inimile noastre, pentru ca va fi minunat.

Avem o sansa sa mergem inainte ca si umanitate, daca ne ridicam vibratia si ne iluminam, pentru ca in acel moment totul are sens, traind prin inima. Stiti ca acum noi ne folosim mai putin de o treime din creierul nostru? Foarte curand, cu ocazia schimbarii ni se va darui toata capacitatea noastra de gandire. Ne temem pentru ca nu intelegem, dar cand te iluminezi totul are sens si nu exista nici un motiv de temere. Grandfather Alejandro, cel care ne-a dezvaluit aceste secrete minunate ale maiasilor, ne spune ca singurii "pereti" care se darama in jurul nostru sunt cei care ne-au tinut in sclavie, si ca ar trebui sa fim fericiti sa iesim din aceasta ordine a lucrurilor. Pe ce iti cheltui energia si emotiile, aceea va deveni realitatea pe care o vei avea. Acesta este darul nostru, al oamenilor, avem puterea de a ne crea propria realitate.

In urmatorii ani, multe lucruri se vor schimba. Putem ramane in frica pentru ca nu stim ce va veni, si vom trai la maximum aceasta frica, dar daca ramai in inima ta si vei fi extaziat de ce va veni, atunci vei trai in bucurie. Daca ati stii ca maine lumea voastra se va schimba in ceva mult mai frumos, v-ati mai teme? Raiul revine pe Pamant, si noi putem trai in acest Rai. Este alegerea noastra. Daca vom trai in inima si vom fi Iubirea, ne vom inalta si vom merge inainte impreuna cu Mama Pamant catre ceva mult mai evoluat. Maiasii au spus, pentru ca au trait o schimbare a polilor si in trecutul lor, ca intregul proces va dura doar cateva minute, va fi extrem de rapid, ca vor fi cateva zile de intuneric, iar in acele zile este foarte important pentru noi sa stam in inima. Adunati-va familiile si stati in Iubire si calm. Nu va lasati prada fricii pentru ca totul va fi bine in cele din urma. Si atunci cand va rasarii soarele din nou, veti vedea un Pamant Nou si totul va avea sens pentru ca vom fi deja iluminati. Vom pasi intr-o noua Umanitate condusa de Iubire.

Multi oameni nu inteleg cum se va petrece fenomenul si le este teama ca acesta schimbare va aduce distrugeri in masa. Vor fi intradevar dezastre naturale, dar cand nu a trecut umanitatea prin dezastre naturale? Se intampla in permanenta. Planeta Pamant are un miez foarte tare, in jurul acestuia avand lava fierbinte, iar crusta Pamantului sta pe aceasta lava. Cand polii se vor schimba, totul se va opri. Centrul Pamantului nu se va misca, in timp ce crusta isi va urma cursul. Planeta isi va urma procesul de transformare in perfectiune, iar acestia sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze, pentru ca Raiul sa fie aici cu adevarat. Iar noi de asemenea vom trai si vom vedea acea stare minunata. Schimbarea deja a inceput, polii au inceput deja sa se deplaseze, si mase enorme de energie vin catre planeta Pamant. Pentru ca putem vedea si simti aceasta energie, oamenii nostrii de stiinta o pot masura, iar fata de anul trecut s-a triplat.

Cantitati enorme de energie vin catre Pamant si vin in cantitati suportabile, pentru a ne da timp sa le "digeram". Unii dintre noi simt efectele secundare ale acestor energii, pentru ca trupurile noastre incearca sa asimileze aceste energii noi care vin. Cand Marea Schimbare va avea loc, va ajunge o cantitate enorma de energie, iar daca noi nu ne preocupam sa asimilam aceste mici cantitati de acum, trupurile noastre nu vor putea suporta cantitatea aceea masiva. Adevarul este ca acest proces deja a inceput, ca Planeta cu noi impreuna avem cantitati de energie incorporate ca niciodata inainte.

Multi ar putea spune ca este o "poveste" spusa de indigeni de multa vreme si nu realizam ca se intampla cu adevarat ACUM. Lumea se schimba, trupurile noastre se schimba, la fel si structura noastra ADN. Este o realitate: VOM EXPERIMENTA ACEASTA SCHIMBARE. Vom fi cei ramasi in viata in timpul aceste schimbari, si depinde de noi sa ne schimbam modul de viata. Daca nu ne schimbam si vom continua sa traim prin minte si ego, vom fi eliminati pentru ca o ucidem pe Mama Pamant. Este o Lege Universala care spune ca planeta va continua, dar depinde de noi daca dorim sa mergem impreuna cu Ea sau nu. Tot ce ni se cere este sa fim Iubire. Asta-i tot, este atat de simplu si usor, iar sufletul vostru va va indruma intotdeauna spre calea cea buna.

http://www.youtube.com/watch?v=MG6LC_5hDXQ&feature=sub

2 comentarii: