joi, 4 noiembrie 2010

Alaje din Pleiade



In toate mesajele pe care le-am transmis v-am rugat sa va dezvoltati partea spirituala pentru a putea crea Energia Luminii. Pamantul are mare nevoie de aceasta energie pentru a elimina energia negativa. In frecventele inalte spre care se indreapta nu poate exista aceasta energie negativa. Din acest motiv conducatorii lumii intunecate incearca din rasputeri sa previna acest lucru, si acestia nu stau cu mainile in san, uitandu-se cum se deruleaza actiunea, ci au planuri malefice. Unul dintre aceste planuri este de a crea haos major si doar cei initiati spiritual isi vor putea mentine mintea limpede. Va impartasesc acum unul dintre marile planuri pe care vi le pregatesc si care se va derula foarte curand, pentru ca ei nu doresc sub nici o forma aceasta transformare. Intunecatii stiu de multe generatii ca se va intampla acest eveniment cosmic major din zilele noastre, eliminand sau ridiculizand pe toti cei care au aflat de aceste evenimente, cu intentia de a mentine lumea in necunoastere. Din pacate pentru ei, nu mai pot mentine secretul pentru ca au fost vazute multe nave spatiale, multi oameni evoluati spiritual au fost informati, acestia imprastiind aceasta informatie exponential. Din acest motiv au schimbat acest plan, prin care vor sa foloseasca "papusile" din emisiunile TV politice prin care sa admita ca ei sunt extraterestrii, ca sunt eroii asteptati asa cum au facut-o de nenumarate ori in istorie pentru a-si salva imaginea. In acelasi timp va vor spune doar adevaruri neimportante pentru a ascunde adevarata lor motivatie. Vor spune ca a fost pastrat acest secret pentru ca publicul nu a fost pregatit pentru acest tip de informatie, ca ar fi cauzat panica majora. Din acest motiv au creat acele conversatii din filmele in care sunt prezentati extraterestrii. Aceste filme sunt create cu un singur scop: SA CONDITIONEZE PSIHIC OAMENII care le vizioneaza. Dupa multe discutii televizate, intr-un final ne vor prezenta extraterestrii negativi cu care sunt un contact, prezentandu-i drept salvatorii omenirii. Tot din acest motiv au pus acest scenariu in multe filme de gen, pentru a preveni reactiile ulterioare ale oamenilor care cunosc adevarul. Singura modalitate in care puteti sa faceti distinctia dintre noi, cei din Federatia Galactica a Luminii si extraterestrii malefici, va fi ca ei sunt in contact si in colaborare cu intunecatii pe cand noi nu avem nici o legatura cu acestia. Asistenta noastra a fost respinsa de mult timp de catre acestia, guvernele ne-au respins pentru ca nu au putut obtine de la noi tehnologii noi pentru dominare ci doar ajutor spiritual. Guvernele de pe pamant lucreaza doar cu extraterestrii negativi, si singurul lor motiv este de a controla si inlantui fiintele umane.

Dupa ce oamenii vor primii informatii despre acesti extratereastrii prin intermediul media si televiziunii, vor implementa noua regula care va introduce tehnologiile de control de tipul cip-ului subcutanat (mentionat si in Apocalipsa). Vor face in asa fel incat oamenii vor crede ca este dorinta lor de a accepta benevol acest "dar", precum s-a intamplat si cu vaccinurile. Veti auzi constant prin media ca este pentru binele si siguranta voastra si altele. Vor fi interviuri prin care se vor prezenta informatii despre cat de importante si benefice sunt aceste cip-uri.

In acelasi timp vor continua seria atacurilor teroriste, pentru a declara situatie de urgenta, dand liber folosirii armelor moderne. Nu uitati: EI INTOTDEAUNA CREAZA O PROBLEMA PENTRU A APAREA ULTERIOR DREPT SALVATORI. Daca oamenii cer ajutor in mod disperat, ei il vor acorda in anumite conditii. Mai tarziu ei vor prezenta prin media extraterestrii malefici (reptilienii si grii), cei care au mentinut lumea in sclavie de mii de ani, spunandu-va ca nu trebuie sa acordati prea multa atentie asupra aspectului lor exterior ci asupra "ajutorului" pe care-l acorda umanitatii.

Nu uitati ca aceste fiintte au tehnologii care ne surclaseaza cu milioane de ani, prin care vor arata lumii infaptuirea a numeroase miracole. Mai mult, au puteri psihice prin care va pot paraliza. Stiu acest lucru pentru ca am intalnit ambele specii de extraterestrii, incercand sa le exerseze pe mine, dar folosindu-mi energia Luminii am putut sa le indepartez. Vor vindeca boli, pentru a atrage lumea de partea lor, dar binenteles nu va vor spune ca ei insisi au creat acele boli, aparand ulteriori ca "salvatori" atunci cand va fi nevoie. Intreagul "show" nu va avea decat un scop: de a arata puterea lor, de a comunica oamenilor la nivel subliminal ca ei sunt conducatorii si ca vor sa fie celebrati. Natura reptilienilor este INSELACIUNEA, folosind-o pentru ca oamenii sa nu vada de fapt ce planuiesc. Cu aceste tehnologii vor ajuta la producerea dezastrelor naturale, pentru a crea panica, frica si haos. Vor spune ca a sosit "sfarsitul lumii" si ca pamantul va fi distrus. Din acest motiv la televiziune sunt difuzate in permanenta filme cu dezastre, astfel ca frica oamenilor le va da si mai multa energie, iar oamenii disperati vor accepta tot ce le este oferit. Guvernele va vor spune ca veti putea supravietui doar daca veti pleca cu navetele spatiale ale extraterestrilor, iar cei ce refuza vor fi fortati sa faca acest lucru cu trupe militare. De aceea va avertizez sa nu acceptati implantarea cu aceste cip-uri, daca guvernele voastre va vor impune acest lucru. Acceptul de a merge pe mana acestor extraterestrii va fi o experienta nefasta pentru ca veti fi folositi ca sclavi, in experimente sau ca hrana. Reptilienii fac acest lucru de milioane de ani, realizand ca fiecare planeta are proprietati specifice si surse de hrana distincte.
Doar oamenii evoluati spritual vor avea capacitatea de a simti ca ceva este in neregula.

Tot in acest timp guvernele prin TV si media vor denigra extraterestrii benefici, denumindu-i negativi. In toate mesajele am subliniat importanta evolutiei spirituale. Doar cei evoluati vor reusi sa faca distinctia dintre Lumina si intuneric. Doar o constientizare planetara a Iubirii ar putea sa opreasca planurile intunecatilor. Daca destui oameni ar putea proiecta aceasta lumina minunata s-ar putea produce o schimbare pozitiva masiva, iar transformarea Pamantului ar fi un proces lin. Oamenii pamantului trebuie sa decida ce tip de viitor isi doresc. V-am spus ca DRAGOSTEA E CHEIA. Extraterestrii benefici transmit lumina iubirii radiind din trupurile si din navetele lor spatiale. Daca nu simtiti energia luminii in acei extraterestrii cu care intrati in contact ar trebui sa plecati.

Si noi cei din Federatia Galactica A Luminii vom aparea, dar intr-un fel total diferit. Adevarata energie a Iubirii nu va va forta sa faceti absolut nimic din ceea ce nu simtiti ca este bine, putand alege sa acceptati lumina Iubirii noastre sau nu. Noi respectam libertatea de a alege. Fiecare suflet trebuie sa decida acum unde doresc sa plece, daca aleg calea Luminii sau a intunericului. Toti cei evoluati sprituali ne-au recunoscut drept vindecatori, ei recunoscandu-ne imediat, dar cei care detin nenumarate vicii mentinandu-i intr-o energie vibratorie joasa, vor avea dificultati in tolerarea Luminii din noi, fiind chiar speriati de aceasta. Partea intunecata se bazeaza pe frica si involutia celor care-i urmeaza, si care le faciliteaza crearea haosului din jurul lor.

Repet de nenumarate ori: DEVENITI CU ADEVARAT UN LUCRATOR AL LUMINII pentru ca avand o lumina puternica in aura voastra puteti transforma lumea in sens pozitiv. Mentineti-va trupul curat, fara droguri, toxine sau emotii negative, intrucat acestea slabesc energiile vitale. Prin aceste energii scazute ajutati la implinirea planurilor intunecatilor. IUBIREA este o forta imensa, cea mai intensa energie a Luminii, si doar o constiinta si un trup sanatos pot face fata acestei energii, folosind-o in tranformarea efectiva a realitatii.

http://www.youtube.com/watch?v=4dmYyEuvRYk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu