vineri, 23 aprilie 2010

Copiii de cristal pe frumoasa planeta albastra.



Bebelusii, copii, adolescentii, tinerii.
Noua Generatie din 80 pana incoace. Generatie Pura.
Ei aduc claritatea.Cristalina. Aduc vibratiile inalte. Sunt intuitivi si magici.

Puritatea si frumusetea lor ne vindeca sufletele prin simpla lor prezenta.

Ca parinti putem alege sa ne bucuram de fiecare clipa alaturi de ei si daca alegeti sa ii invatati, invatati-i despre starea de Bine, abundenta starii de bucurie si de foarte bine.
Starea de bine ii va rasfata fiind cu ei. Ei se vor relaxa si accepta. Ei sunt permisivi si receptivi.

"Totul este bine" asta trebuie ei sa auda. In mod natural se vor simti bine aducand-o in experienta lor foarte simplu..

Sa-i invatam arta de a permite starea totala de bine in corpusorul si mintea lor creativa, in spatiul sacru al imaginatiei lor, in loc sa-i conditionam cu fricile noastre si sentimentele negative si sistemele de credinta preluate din jur.

Acesti copii ne invata pe noi lectii pretioase.
ei bine, asa este, cititi bine, ei sunt maestrii naturaletei, aduc intelepciuni adanci.

Putem alege sa ne lasam dezvatati de obiceiurile si sistemele de credinta limitate invatate din Matrix, sa lasam mastile si tot ce nu e autentic.

Sunt atat de abili sa simta falsitatea si natural o demasca, nu ne putem ascunde. E neplacut, dar asta este si daca nu avem incredere in ei si ii controlam, rezultatul va fi rebeliunea lor. Vor deveni rebeli, vor protesta, va fi dizarmonie.

Copiii sunt liberi. Au nevoie de incredere si simplitate si adevar si fara de griji.
Ei aduc USORUL. Varinta USOARA de a reusi in VIATA, de a crea cu pasiune ceva NOU. FARA FRICI.
Ei nu sunt contaminati de frica. Inca.

Copiii au nevoie de dragoste si atentie. Atat. Si ne ofera Dragostea lor neconditionata. Bucuria lor, entuziasmul si CLIPA TRAITA IN ACUM si supararile care le trec foarte usor. Ati remarcat?

Avem multe de reinvatat de la ei, naturaletea, spontaneitatea, curajul, dorinta de a explora clipa de clipa necunoscutul. Sunt doar cateva din darurile celeste cu care au venit in geamantanul galactic slipitor din praf de stele.

Avand misiunea De a-l face Cunoscut. NECUNOSCUTUL. MAGIA.
Asta e si menirea noastra de a explora si expansiona. De a fi bucurie. De a face Cunoscut NecunOscutul. DA.

SI ASA ESTE!

Pasiunea mea este sa inspir copii, tinerii, adolescentii, parintii, bunicii, pe toti din jur, indragostitii, casatoritii, toti cei care sunt in viata si iubesc viata.

Intentionez sa spulber cu dragostea si increderea: fricile si incruntarea. Sa aduc Armonia, Bucuria, Zambetul, Empatia, Simplitatea, Intelegerea, Linistea, Respectul reciproc, Dragostea, Usorul si Gratia.
Relatiile sunt delicate. Ne aduc cele mai mari bucurii, dar si cele mai mari provocari, uneori. Abordarea conteaza, Viziunea, Paradigma. Perceptia creeaza realitatea ta.
Dorinta de a accepta schimbarea. NOUL. Acceptarea. Iertarea.

De aceea suntem noi sa va amintim cu unelte simple sa va jucati frumos impreuna si sa regasiti puntea catre iubirea din inimile voastre si bucuria simpla.

EU Sunt prietena voastra si sunt onorata sa impartasesc din experienta mea cu voi.
Va rog scrieti-mi despre ca va provoaca, incanta, inspira si impreuna exploram. Posibilitatile unui zambet si mult mai mult. Joc. Creatie unica. Regasire cu bucurie.

va multumesc, Carmen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu