duminică, 18 aprilie 2010


Cele 9 ritualuri Munay ki

Cele patru ritualuri de baza

Ritualul vindecatorului
– (cunoscut sub numele de Humpeq ) ne conecteaza cu Fiinte de Lumina care vor veni si ne vor asista in propria vindecare si transformare personala. Aceste fiinte de lumina vor lucra cu noi fie pe parcursul meditatiilor ce le vom efectua fie in timpul somnului pentru a vindeca ranile noastre din trecut dar si pe cele ale stramosilor ostri. De asemenea prin primirea acestui ritual se va trezi, constientiza si dezvolta puterea vindecatoare ce se afla in mainile noastre.

Ritualul de protectie
– consta din implementarea in campul de lumina a celor cinci benzi energetice reprezentand elementele pamantului, aerului, focului, apei si luminii pure. Odata instalate aceste benzi vor actiona ca un filtru ce vor descompune orice energie negativa din jurul dumneavaostra, in unul din aceste cinci elemente, astfel incat acestea nu vor mai putea sa va imbolnaveasca.

Se vor instala astfel:

* O banda neagra: pamant – peste chakra radacina si chakra sacrala
* O banda rosie: apa – peste chakra plexului solar
* O banda aurie: soare/foc/ – peste chakra inimii
* O banda argintie: vant/lumina lunii – peste chakra gatului
* O banda alba: spirit curat/munte – peste chakra ochiului al treilea si chakra coroana

Legaturi aurii vor unii benzile impreuna si o fantana curcubeu va curge din chakra coroana. Corzi aurii si argintii se vor intinde pe toata coloana in jos.

Ritualurile armoniei
– Ayni Karpai – reprezinta transmisia a sapte arhetipuri universale in chakrele corespondente . In chakra radacina veti primi sarpele, jaguarul in chakra sacrala, pasarea colibri in chakra solara si vulturul (condorul) in chakra inimii.

Apoi vor urma o serie de trei asa zisi „arhangheli” in chakrele superioare astfel : Huaskar Inka – pastratorul lumii de jos dar si al mintii subconstiente este transmis in chakra gatului, Quetzalcoatl – sarpele zeu din America , pastratorul
lumii de mijloc si al constientului va fi transmis in chakra ochiului al treilea iar Pachakuti -protectorul lumii superioare si supraconstientului dar si pastratorul timpului va fi transmis in chakra coroana.

Ritualul clarvazatorului
– denumit Karwak – consta in instalarea unor legaturi energetice exterioare intre ochiul al treilea, cortexul vizual si chakra inimii.

Aceasta practica va trezi asa numita “vedere interioara” dar si abilitatea de a percepe lumea invizibila .

Multi dintre cei ce studiaza la Scoala Corpului de Lumina au descoperit la cateva luni dupa primirea acestui ritual ca puteau sa “vada” lumea energetica din jurul lor.

Cele trei ritualuri transmise pe linie energetica

Ritualurile pastratorilor zilei
– Pampa Mesayok – este un ritual in care veti fi pusi in legatura cu o linie renumita de maestri vindecatori. Pastratorii zilei sunt pregatiti sa invoce vechile altare sacre ale vindecarii (Macchu Picchu, Stonehenge) pentru a aduce echilibru Pamantului, dar pot sa cheme soarele sa rasara in fiecare zi dar si sa aduca oamenii in armonie cu Mama Pamant.

Primirea acestui ritual va permite sa lucrati cu energia locurilor acre din diverse parti ale lumii, sa fiti sustinuti in munca energetica pe care o efectuati dar si sa va vindecati partea feminina din dumneavoastra pasind astfel dincolo de frica si practicand pacea interioara.

Ritualul pastratorilor intelepciunii
– cunoscut ca Alto Mesayok – prin care veti fi conectat la o linie a fiintelor de lumina din trecut dar si din viitor (in traditia samanica incasa neexistand trecut, prezent sau viitor ci o curgere permanenta a timpului). Acest ritual este asociat cu varfurile muntilor unde Dumnezeu i s-a adresat direct omului ( Himalaya, Muntele Sinai).. Primirea acestui ritual va ajuta sa chemati pastratorii intelepciunii rugandu-i sa-si codifice intelepciunea si cunoasterea pentru ca sa
vindecati partea masculina din dumneavoastra, sa pasiti in afara timpului, sa aprofundati medicina samanica si sa gustati infinitul.

Ritualul pastratorilor pamantului
– Kurak Akullak – va va pune in legatura cu Fiintele Superioare , protectorii Galaxiei si ai sistemului nostru solar dar si cei ce sustin viata pe pamant. Primirea acestui ritual va pune in legatura cu stelele, soarele si planeta noastra. Va invata caile “vazatorilor” si ale visatorilor pentru a le aduce in lume.

Cele doua ritualuri ce vor veni

Ritualul pastratorilor stelari
– Morshay Karpay – va stabilizeaza campurile energetice pentru marea schimbare a vibratiei energetice ce va surveni in anul 2012. Dupa primirea acestui ritual corpul fizic incepe sa evolueze in corpul omului de lumina (homo luminosus). ADN –ul dumneavoastra este recodat, procesele de imbatrinire sunt incetinite si deveniti mai rezistent la boala .

Alberto Villoldo spunea ca dupa ce a fost initiat in acest ritual a observat ca incepuse sa nu mai proceseze evenimentele la nivelul fizic ci la cel energetic, la nivel de Spirit.

Ritualul Creatorului
– Taitanchis Tranti – va trezeste Creatorul sau Lumina Interioara Divina astfel incat sa realizati ca sunteti parte a Principiului Creatiei, de la cel mai mic graunte de nisip la cea mai mare galaxie din Univers. Acest ritual nu a fost pana recent disponibil pe Pamant, el fiind primit doar direct de la Spirit. Desi au existat persoane care au atins acest nivel al initierii si si-au trezit Constiinta Hristica sau Buddhica nu a fost niciodata posibil ca acest ritual sa se transmita de la o persoana la alta. Ritualul Creatorului a fost primit de catre Alberto Villoldo, care a primit si capacitatea de a-l transmite mai departe in vara anului 2006.

Alaturi de notiunile teoretice veti primi si posibilitatea de a le transmite mai departe precum si propria Piatra Pi pentru initiere si Diploma Munay-Ki. Initierea se incheie cu o meditatie speciala de aducere a animalului de forta.

Va astept cu drag sa impartasim impreuna aceste minunate ritualuri Munay Ki ale iluminarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu