luni, 10 mai 2010

Noua Energie ne va schimbaIntr-o perioada in care pare ca Intunericul castiga teren, se vorbeste tot mai des despre o Noua Energie care ar strabate Universul si ar fi capabila sa creeze Raiul visat. S-au scris carti si se tin conferinte pe tema iubirii, iertarii si a gandirii pozitive. Ni se vorbeste tot mai des despre un eveniment fara precedent in existenta omenirii, care ar insemna trecerea intr-o dimensiune superioara. Saltul cuantic, inregistrat la 18 septembrie 2007, ar fi debutul intrarii intr-un camp de iubire pe care, deocamdata, il constientizam foarte putin.

Scopul ar fi absorbtia omenirii in Centura Fotonica, identificata de initiatii zilelor noastre cu a doua venire a lui Iisus Hristos. Prin urmare, procesul schimbarii este in plina desfasurare, insa decizia ne apartine. Aceasta Noua Energie vine exact cand egoismul a atins apogeul, cand iubirea a ajuns doar un concept lipsit de vlaga. Ea renaste miraculos si, la fel ca acum 2000 de ani, nu ne forteaza, ci ne deschide o poarta. Scanteia Noii Energii este minunata. Atingerea ei creeaza lucruri noi si marete: o melodie noua, o descoperire epocala, o inspiratie in urma careia ceva frumos va prinde viata, ceva ce trezeste emotie artistica, ceva ce infioara sufletul.

Raza Noii Energii sfarama lanturile vinovatiei, care au tinut fiinta umana intemnitata, si lumineaza ungherele intunecate scotand la iveala adevaruri eliberatoare. Sub aceasta invizibila, dar puternica lumina, trupurile si mintile se purifica, iar batranetea, boala si moartea dispar. Se pare ca, atunci cand vom ajunge in interiorul Centurii Fotonice, nu vom mai avea nevoie de obiecte materiale pentru comunicare sau deplasare. Ne vom gasi dintr-o data intr-o lume schimbata si vom constata ca s-a intamplat cu noi ceva minunat. Iubirea neconditionata este regeneratoare

Invatatorii Noii Energii reafirma ca iubirea este cea mai mare forta din Univers, care sustine totul si transcende capacitatea de a rationa. Benefiiile acestei energii pot fi culese numai daca gandurile sunt directionate pozitiv. Cele negative ranesc Universul si deci pe noi insine. In Noua Energie, care se revarsa continuu pe pamant, cu cat gandurile sunt mai puternice, cu atat se materializeaza mai repede. Prin urmare, antidotul pentru tot raul din vietile noastre este iubirea regeneratoare, vindecatoare, minunata - "Porunca noua va dau voua: Sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu (Ioan, cap 13).

Iubirea nu trebuie sa fie dependenta de interese, rang, imbracaminte, actiuni. Sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti, sa nu cauti sa-l schimbi dupa modelul tau, sa-l ajuti cat poti, fara a astepta rasplata, fara a astepta onoruri . Initiatii spun ca in Noua Energie spiritul va conduce materia, iar constiinta umanitatii va fi ridicata la un nivel superior, creand omul nou. Acesta va fi altfel, va radia lumina pacii interioare, care se va reflecta si in exterior. O lume fara conflict si lupta, o lume bazata pe iubire este pe cale sa se nasca.

In prezent, energia se afla in miscare, patrunzand in cele mai intunecate unghere ale fiintei umane si ale Pamantului. Medicina Noii Energii vindeca doar prin exprimarea dorintei, raza ei determina o schimbare in comportamentul animalelor, iar culturile vor contine un nivel ridicat al energiei fortei de viata... Chemarea Noii Energii Se crede in existenta unei chemari a Noii Energii pe calea constiintei. In aceasta situatie, ratiunii ii scapa ceva, incearca din rasputeri sa opreasca acea energie pe care nu o cunoaste. Doar ca aceasta nu poate fi tinuta pe loc, ea isi doreste bucuria exprimarii, a expansiunii, erupe si iese la suprafata . Modificarile se produc acum la toate nivelurile, derutand astfel omul, care nu mai intelege ce i se intampla Tiparele pe care le cunoaste nu se mai potrivesc, nu stie cum sa proceseze si din aceasta cauza omul se simte frustrat. Energiile par ca se destructureaza. Ca sa inceteze toate acestea, trebuie eliberate obiceiurile si atasamentele, ura, resentimentele.

Cand Noua Energie va castiga teren, negativitatea isi va pierde din forta. Raul se va stinge, permitand energiilor benefice sa regenereze si sa vindece totul. Intrarea Terrei in campul radiant al Centurii Fotonice va favoriza aparitia unui cer nou si a unui pamant nou. Absorbirea razelor de lumina de inalta frecventa va avea ca efect ridicarea nivelului constiintei. Evenimentul va insemna o imensa selectie naturala pe baze spirituale. Cu alte cuvinte, ascensiunea spre lumina va fi simtita doar de cei ale caror vibratii fizice si spirituale se vor acorda undelor mesianice ale Centurii Fotonice. Aceasta inseamna intrarea in Era de Aur, guvernata de pace si iubire, in care moartea, bolile, saracia nu exista. Aceasta este marea comuniune cu Christ, nasterea pamantului din crisalida si zborul catre acel acasa de care s-a tot vorbit de-a lungul timpului.

Neacceptarea transformarii face ca procesul reintoarcerii acasa sa devina traumatizant. Abia in momentul in care vom fi de acord sa ne debarasam de negativitate vom primi corpurile de lumina, care ne vor absorbi in a 4-a si a 5-a dimensiune. Constiinta christica transforma totul si aceste transformari se pot vedea la nivel planetar sub forma de cutremure, crapaturi in scoarta, schimbari bruste ale vremii. Acestei transformari ii vor rezista doar cei care au trecut de partea binelui, luminii, echilibrului, vietii si iertarii.

"Si am vazut cer nou si pamant nou. Caci cerul cel dintai si pamantul cel dintai au trecut; Si marea nu mai este (...) Insusi Dumnezeu va fi cu ei. Si va sterge orice lacrima din ochii lor si moarte nu va mai fi, nici plangere, nici strigat, nici durere (...) si nu mai au trebuinta de lumina lampii sau de lumina soarelui, pentru ca Domnul Dumnezeu le va fi lor lumina si vor imparati in vecii vecilor".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu