duminică, 23 mai 2010

Centura Fotonica si efectele sale



Multe fenomene universale, desi am putea sa le vedem, totusi le ratam prin faptul ca noi gandim aceste fenomene in raport cu perceptia noastra de timp. Adica exista fenomene care pot fi percepute si intelese doar daca le analizam la o alta scara de timp. Daca pentru noi anumite procese de fapt se deruleaza lent (variatii mici in zeci de milenii pana la milioane de ani), la scara solara sau galactica, acestea sunt chiar rapide. O astfel de perceptie trebuie adoptata in analiza si intelegerea unor fenomene de genul Centurii Fotonice. In plus, trebuie tinut cont si de faptul ca oamenii pot sa observe, prin instrumente astronomice, doar acele fenomene ale caror unde (radiatii, etc) au ajuns pana aici. Astfel, nu putem observa o stea decat dupa ce lumina ei a ajuns la noi, si chiar si atunci, vedem doar starea stelei in clipa cum era cand lumina ei a fost emisa; mereu va exista un decalaj de timp, uneori imens (in cazul galaxiei Andromeda, spre exemplu, exista un decalaj de 2,5 milioane de ani).

Asadar, inca nu putem vedea ce anume a cauzat aparitia Centurii Fotonice prin instrumentele acestea folosite de astronomi. Acele fenomene inca nu au ajuns la noi sub forma de unde. Dar manifestarea lor, Centura in sine, se apropie. Detectata sau nu de astronomi, este un fenomen real.Ca sa putem intelege de ce a aparut, trebuie sa stiti ca raza galaxiei noastre, fara sa luam in calcul nucleul, este de 7 UM (unitati de masura), nucleul avand 1 UM. Sistemul Solar se afla la 3,8 UM de nucleu. Aceste raporturi de masura stabilesc niste conditii aparte in Sistemul nostru, care intotdeauna receptioneaza din Nucleul Galaxiei o vibratie anume de energie. Fara a intra in detalii acum (dar voi intra intr-un viitor articol), Galaxia emite odata la cateva cicluri de cateva zeci de mii de ani mici “nori” de energie pe cele 5 brate principale ale sale (principale din punct de vedere al importantei in constructia galactica; galaxia noastra este in plina dezvoltare), care ulterior se raspandesc si pe celelalte brate. Acesti “nori” contin o forma de energie “vitala” care reimprospateaza manifestarea armonioasa a lucrurilor prin zonele pe care le atinge. Sunt zone din Galaxie unde nu ajunge atat de multa energie de acest fel, si in acele zone unele civilizatii continua sa-si “faca de cap”. Sistemul Solar insa se afla intr-o zona in care un astfel de “nor”, Centura Fotonica, va lovi destul de serios. Cum spuneam mai sus, aceasta galaxie este in plina dezvoltare, constructie. Centura contine in primul rand o comanda de baza, aceea de reintoarcere a structurilor pe care le loveste (planete, stele, comete, dar si fiinte fizice si nu numai) la o forma de vibratie superioara, care insa nu este aceeasi pentru toate structurile. Adica daca efectele vor fi majore in cazul oamenilor spre exemplu, in cazul planetelor schimbarile vor fi mai mici, in raport cu nivelul de la care se incepe schimbarea. Totusi, schimbari vor fi cu siguranta.

Asupra oamenilor, principalul efect va fi de deschidere a chakrelor care pana nu de mult erau intr-o stare foarte latenta. Tinand cont ca, odata cu aceste intensificari de activitate energetica in chakre, laturi subtile ale fiintei umane vor reveni la viata si se vor manifesta mai puternic, oamenii vor simti (si o parte deja simt) aceste efecte in moduri care mai de care mai ciudate, de la perceptii extrasenzoriale accentuate, la abilitati de vindecare sau de alt fel, la fel de intense. Este ca si cum o floare primeste apa dupa mult timp de seceta: revine la viata. Asa se intampla si in cazul omenirii. In cazul acesta insa exista si oameni care se opun acestor schimbari, oameni incapabili ca in forma actuala sa accepte sa se deschida, si acestia sunt cei care fie se vor imbolnavi grav si vor avea mult de suferit, fie vor muri in circumstante dure, bruste, violente. De ce acest lucru ? Pentru ca vibratia lor de opozitie nu este compatibila cu vibratia inalta care ne inunda planeta (si intreg Sistemul Solar). Desi pentru multi este greu de crezut, aceste lucruri vor avea loc si au deja loc, desi multe din aspectele lumii din prezent nu ar sustine asta. Depinde unde ne uitam, si mai ales, cat lasam din ceea ce se trezeste in noi sa se manifeste. Unii oameni isi blocheaza mult aceste treziri interioare si spun ca de fapt nu se intampla nimic. Acesta este doar adevarul lor…

Intr-un articol viitor voi prezenta mai detaliat efectele Centurii Fotonice asupra regnului mineral, vegetal, animal si uman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu