joi, 3 noiembrie 2011

Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies
Salutari din partea Federatiei

Venim din nou sa umplem golurile din informatiile pe care le-ati primit in ultimul timp. Se pare ca tot mai multe se intampla in lumea voastra si aceste lucruri pentru care v-ati pregatit si-au accelerat rapid ritmul. Asa a fost facut sa fie. Va aflati acum la inceputul schimbarilor despre care am vorbit de atata timp. Totul pare tumultos,si chiar asa este.

Pentru ceva timp, Illuminati au incercat sa determine ce vrem sa facem si care erau planurile noastre pentru umanitate. Au incercat prin fiecare mod posibil sa afle aceasta informatie. Au incercat sa-i monitorzeze pe cei pe care i-am contactat de-a lungul anilor; au vrut sa ne doboare nava nu doar pentru tehnologie, dar si pentru sansa de a castiga accesul la un membru al Federatiei, in speranta”extragerii” de informatii de la aceasta entitate, si si-au folosit razboinicii psihici pentru a ”asculta” telepatic activiatile noastre, pe masura ce noi lucram in jurul lumii voastre pe orbita si in diferitele noastre baze. Totusi, ei nu au putut anticipa ca tehnologia noastra ar putea detecta asemenea „urmarire de la distanta” si a o bloca la dorinta. In orice mod au incercat au fost fara succes.

Aniversarea ”datei” noastre pe care v-am dat-o cu trei ani in urma tocmai a trecut. Aceasta data v-a fost spusa dintr-un numar de motive. Desi noi aveam toata intentia de a onora aceasta data, stiam ca va fi monitorizata atent de catre Illuminati si noi de asemenea am observat ce au facut ei ca raspuns, si de ce. Mai multe detalii nu pot fi date in acest moment. Noi am fost oricum capabili sa anticipam toate miscarile care pot fi facute, data fiind capaciatea limitata a Illuminati de a actiona.

Pretutindeni, Lucratorii in Lumina sunt in asteptarea unui semn ca planurile inainteaza. Noi va spunem, uitati-va in jurul vostru acum, pentru ca tot ceea ce vedeti este parte a acestui plan si un semn evident. Distrugerea bazelor subterane, miscarea atator oameni uniti intr-un protest contra injustitiei de pe tot globul, reflectia mass-mediei in legatura cu aceste evenimente, reactia elitei, si o multitudine de alte lucruri de luat in considerare. Pastrati-va atentia pe Dezvaluire intr-un mod pozitiv si concentrat si aceasta va avea loc.

Va fi curand o alta ”corectie” in energia Gaiei care va pemite energiei ce urmeaza sa fie redirectionata in favoarea ei. Nu veti fi capabili sa ignorati acest impact, dar nu e de genul creat de om si nu e nevoie de frica sau panica. De asemenea, pastrati-va atentia pe evenimentele din mass-media si felul in care trateaza multiplele vederi(eng. sightings, n.t.) din toata lumea. Este o schimbare subtila in felul in care stirile sunt prezentate. Asta va afecta felul in care probleme mai mari sunt discutate si va actiona ca un semnal pentru schimbare in aceste domenii.

Ne gandim intotdeauna la voi in aceste momente finale ce duc la schimbari majore in lumea voastra. Suntem mandri sa fim de partea voastra si va trimitem dragostea noastra.

Fiti in pace.

Tradus: Casandra

sursa: http://wandererromanian.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu