miercuri, 2 noiembrie 2011

Ashtar - Ultimul Apel

A sosit timpul sa incetati cautarile voastre spirituale, Este Ceea ce Este. Va aflati la granita de trecere spre o noua Era, nu doar aceasta planeta, ci toate sistemele planetare se schimba in acest Univers atat de vast.

Pamantul a atras multe energii elevate care s-au incarnat aici in aceste timpuri, pentru ca aceste entitati stiu ca ceva extraordinar se intampla si de aceea atat de multe suflete doresc sa fie aici acum.
Iar voua va e teama de moarte. De ce? Ati experimentat-o in multele voastre incarnari.

Cei care v-au controlat pana acum sunt disperati si puteti vedea acum extrem de clar acest lucru. Multi dintre voi ati inceput sa luptati si sa va sustineti public drepturile, ceea ce credeti ca este corect, altii desi raman tacuti si au incredere oarba in sistem, asteaptand ca acesta sa faca schimbarile menite sa ajute omenirea sa iasa din colaps. Oare n-au avut aceasta oportunitare pana acum? In asa zisa voastra democratie, votati pentru schimbare, dar oare aceasta chiar se-ntampla?
Acesti lideri ai sistemului actual castiga averi fabuloase de pe urma celor multi, si nu se pot abtine din lacomia lor, stiti foarte bine acest lucru. Si totusi ii lasati sa continue...
Ei nu au notiunea de sacrificiu personal, deci cum oare ar utea simti suferinta oamenilor?
Pentru multi dintre "Controlori" oamenii sunt niste viermi, sclavi in societatea lor imperialista.

Asadar nu va impacientati in ce priveste datele calendaristice si situatia financiara, desi v-ati fixat niste date limita. Intr-o viata anterioara voi deja ati ascensionat, dar pentru a va aminti acest statut privilegiat trebuie sa taiati toate corzile ce va tin legati de materialism. Lucrurile nu conteaza, pentru ca sunt materie.
Incetati sa va doriti mai mult, si decideti ca aveti destul, eliberati nevoia de a fi superior celuilalt.
A fi satisfacut reprezinta un pas imens spre obtinerea linistii interioare. Linistea inseamna multumire.

Imagineaza-ti fiecare persoana acceptand binecuvantarea a tot ceea ce au. Doar imagineaza-ti! Imagineaza-ti lumea asa cum ai vrea tu sa fie, si realizeaz-o. Sunt destule resurse pe planeta si putem sa le impartim, fara ca nimeni sa fie exclus.
Si inca ceva extrem de important! Nu exista notiunea de datorie (financiara). Aceasta este o alta iluzie creeata de "controlori" care nu sunt niciodata satisfacuti, ei vor mai mult si mai mult, desi detim mai mult decat le este necesar. Datoria este o iluzie creata pentru a planta frica in inimile oamenilor. Ce poti face in acest sens? Nu ai nimic de facut pentru ca aveti enorm de multe resurse.

Focalizeaza-ti atentia in aceste zile spre planeta voastra, intrucat Gaia se face auzita in eter. Sufera enorm asa cum si voi suferiti. E in schimbare continua si se vindeca pe masura ce trece prin dimensiunea a 4-a. Amintiti-va ca este o fiinta cu suflet, si la fel ca si voi, plange. Precum simtiti furia, si ea simte acelasi lucru.
Pur si simplu faceti o pauza, opriti-va gandurile pentru un moment. Planeta nu e pe moarte dar are nevoie totusi de ajutorul vostru, pentru ca, amintiti-va, nu aveti o alta casa unde sa puteti vietui decat aici. Rugati-va pentru sufletul ei drag si transimteti-i iubirea voastra neconditionata. Faceti acest lucru iar Mama Pamant va va trimite inapoi aceeasi iubire.

In noua linie temporala in care am intrat, veti putea crea realitatea pe care voi o doriti pentru lume, intrucat nu vor ma fi "controlori", iar acest lucru s-a intamplat deja intr-o alta existenta precum am amintit anterior. Pamantul va intra intr-a 5-a dimensiune cu sau fara voi, doar tu iti poti alege realitatea in care vei vietui.

Sunt Ashtar iar momentul sa actionati este ACUM!

sursa: http://www.youtube.com/watch?v=qD_E0FtHxK0&feature=share

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu