marți, 15 martie 2011

SaLuSa, 14-Martie-2011




Dragilor, trebuie sa mentionam cutremurul masiv din Japonia, care a fost urmat de un altul in Noua Zeelanda. Acolo unde aveti tari, care se afla in zone vizate de cutremure si mai exact pe Inelul de Foc, va aflati pe un butoi de pulbere, existand oricand sansa unui mare cutremur, fie prin mijloace naturale ori provocate de om.

Intr-o perioda in care Mama Pamant isi restructureaza suprafata, va puteti astepta prin urmare la convulsii majore. In cazul Japoniei acest potential exista, deoarece placile tectonice trec una pe sub cealalta si ca rezultat, (Japonia, n.t.) poate sa dispara sub valuri. Deci suntem recunoscatori ca scenariul cel mai sumbru nu s-a petrecut si avem intreaga simpatie si compasiune pentru acele dragi suflete care au fost afectate.

Nu este locul nostru sa intervenim, insa ne este permis, acolo unde este posibil sa diminuam efectele. Uneori trebuie sa facem fata nevoilor Mamei Pamant si curatirea trebuie sa aiba loc, daca este posibil, inainte de Ascensiune, si dupa cum ati observat, pregatirile se accelereaza. In urma unor asemenea dezastre ramane minunata posibilitate pentru Omenire de a se ajuta, unindu-se spre a cimenta relatii de prietenie atat de importante pentru viitorul apropiat.

S-a mentionat inainte ca toate sufletele care trec dincolo, ca rezultat al acestor traume, sunt cu atentie ajutate si tratate cu multa iubire. Ele se recupereaza foarte repede si pot sa ajute, fiind reunite cu familiile si prietenii lor.

In general, ceea ce vedeti pe mapamond face parte din curatirea finala, care trebuie sa aiba loc foarte curand si veti vedea obiectivul final, in ceea ce se va petrece. Intr-o anumita faza, din viitorul nu prea indepartat, noi ne vom alatura voua si atunci voi veti putea primi intregul ajutor pe care noi vi-l putem acorda impreuna cu detaliile a ceea ce trebuie sa fie realizat, pentru a va propulsa rapid mai departe.

Pana in momentul in care sa putem sa ne punem cu totii in miscare, lucrurile vor parea sa fie dislocate si haotice, dar in ciuda aparentelor, un plan clar si precis se afla in miscare. Doar ca pentru moment, noi nu putem dezvalui detaliile actiunilor noastre.

Schimbarile guvernamentale sunt cu siguranta esentiale, pentru a ne da abilitatea de a lucra cu voi si ultimii dintre oligarhi vor trebui si vor fi inlaturati, pentru a nu mai putea sa interfereze cu planurile noastre, menite a va elibera de sub controlul acestora. De fapt, ei au fost neutralizati intr-o importanta masura, ei nemaiputand sa influenteze sau sa comande evenimentele, asa cum au facut-o in trecut.

Aliatii nostri au infiltrat locatiile lor si au prevenit cu succes expansiunea activitatilor acestora. Cu ei tinuti sub control, noi vom putea inainta impreuna cu voi si oricine urmareste si este atent, va observa directia in care ne vom indrepta.

Trebuie sa mentionam din nou elementul frica, ce se face simtit in aceste vremuri, ca cele pe care le experimentati. Va cerem sa ramaneti calmi si sa aflati ca nu este adevarat ca sfarsitul lumii are loc. Sub nici o circumstanta, ea nu va fi distrusa si nici macar impactata serios, fie prin circumstante naturale sau provocate de om.

Aceste lucruri sunt sub controlul nostru si ne aflam aici pentru a ne asigura ca ciclul va fi complet, dupa cum a fost decretat de catre divinitate. Adeseori predictiile la care se face referire, pentru a sublinia evenimente cataclismice, apartin unor vechi scrieri, ce corespund unei ere diferite de cea in care va aflati acum. Cu alte cuvinte, ele nu mai sunt relevante, pentru timpul in care va aflati acum.

De la inceputul acestui Mileniu ati trecut pe o alta cale, care in ciuda calamitatilor recente, este una mai putin volatila. Am vrea sa adaugam ca, dupa cum stiti ca procedam intotdeauna, noi suntem foarte activi in moduri care nu va sunt accesibile a le observa si facem tot ceea ce este permis, pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control.

Karma este un factor cu care nu putem interfera, insa va putem raspune cererilor voastre de ajutor, care sunt receptate de noi in Iubire si in Lumina.

Dorinta noastra este sa trecem peste ultimele obstacole, care intarzie Dezvaluirea, acesta fiind un eveniment vital, care afecteaza pe atat de multi altii. Fiti siguri ca atat cat de incet este progresul, noi vom ajunge acolo si este aproape sa se petreaca. Continuati sa ne transmiteti gandurile si rugaciunile voastre, care cer ca contactul direct cu voi sa aiba loc, si astfel, in felul vostru, veti ajuta la grabirea acestui eveniment.

Suntem foarte multumiti de cum au crescut nivelele voastre de constinta, acceptarea prezentei noastre si dorinta voastra de a ne intalni este mai puternica acum decat oricand pana acum. Aceasta ne spune ca modalitatea noastra de a va aborda a fost cea buna si de-a lungul anilor a fost astfel posibil sa inlaturam frici, care v-au fost in mod deliberat induse, pentru a va tine depate de noi.

Chiar si acum media voastra mizeaza pe elementul frica, insa voi sunteti cu mult mai intelepti decat inainte si vedeti prin planurile lor, care urmaresc sa previna reuniunea noastra. Este momentul unei astfel de uniuni si voi cu siguranta ne veti intalni pe noi, Familia voastra Spatiala si stramosii vostrii din Pamantul Interior.

Aveti multe de invatat despre adevarata voastra istorie, care a fost tinuta la distanta de voi sau distorsionata, pentru a expune doar ceea ce Cei intunecati vad a le fi necesar, spre a va tine sub control.

Voi va veti elibera de lanturile voastre foarte curand si veti gusta adevarata libertate, ca un drept al vostru, ce v-a fost negat. Insusi modul vostru de viata se va transpune la un nou nivel, impreuna cu toate avantajele, pe care tehnologia moderna vi le poate oferi. Odata cu aceasta, adevarata voastra personalitate se va manifesta, eliberata de regulile dictatoriale si controlul opresiv, care va tineau in sclavia Illuminatilor.

Influenta lor, in acele vremuri ce vor veni, nu va mai avea puterea de a interfera cu viata voastra, care va deveni cu mult mai fericita si minunat de incitanta. Continuati sa priviti inainte cu speranta si nu lasati schimbarile sa va provoace frica de viitor.

Tot ceea ce se va petrece va fi de scurta durata si din acestea voi veti vedea motivatia, ce va va plasa ferm pe calea Ascensiunii. Desigur, multi dintre voi ati facut progrese excelente spre aceasta si schimbarile sunt recunoscute in ceea ce priveste nivelele voastre de constinta. Aceasta va deveni mai evident in acest an, existand momente cheie, in care energiile va vor eleva inca si mai mult.

Sunt SaLuSa de pe Sirius si va spun ca puteti sa va uitati la ceea ce se petrece ca la un sfarsit ce este in beneficiul vostru, depasind rapid orice probleme, care va afecteaza intr-un mod personal. In mod evident cu totii aveti un plan al vietii, care se pliaza pe acele probleme si daca ramaneti tacuti si chibzuiti care sunt acestea, aproape cu siguranta veti castiga o intelegere asupra lor.

Dupa sute de vieti, in atat de multe tari si culturi, puteti fi siguri ca sunteti cu mult mai intelepti, dacat ati fost atunci cand a inceput acest ciclu. Acum totul se reduce la a va elibera de karma care inca mai este, intr-un moment in care sunteti cel mai pregatiti sa ii faceti fata.

Primiti-o asa cum vine si nu i va impotriviti, ci faceti-i fata cu iubire in inimi pentru voi insiva. Voi sunteti suflete marete, care inca nu si-au constientizat intregul potential, insa foarte curand il veti cunoaste fara nici o indoiala. Amintiti-va ca noi suntem cu voi in permanenta, in Iubire si in Lumina.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Sorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu