joi, 24 februarie 2011

Zamolxe - a sta la sfat !Pe aceste plaiuri dulci, pe unde energia vostra curge, si de aceea aceste plaiuri vi se par atat de minunate, pentru ca ele reprezinta propria vostra energie. Cand voi admirati frumusetile Romaniei va admirati de fapt si energia vostra care curge prin aceste locuri. Daca ati fi constienti de acest fapt, v-ati simti voi insiva mult mai bogati, mult mai impliniti. Este energia vostra cu care voi va intalniti si a carui contact va ademeneste a carei frumusete va iese in cale. Simtiti aceasta dragii mei si lasati-va patrunsi caci aceasta energie se intoarce inapoi la voi si va arata frumusetea sufletului. Mergeti apoi pe cele mai inalte varfuri de munti sau pe intinsele campii, sau intr-un plin desert, voi veti simti peste tot ca ceva este cunoscut, ca este al vostru. Este energia vostra. Voi ati lasat aceasta energie a vostra cu mult mult timp in urma, nimic nu va este strain aici pe Terra, ati pasit de atat de multe ori in aceste locuri, ati sadit atat de multe flori, copaci sau chiar trupul vostru. Toate acum se reintorc la voi.

Imi doresc acum sa va iau intr-o calatorie spre varful muntelui. Poate fi Everestul, poate fi Varful Omu, sau oricare alt varf, nu conteaza, este un munte drag oricum, este un munte caruia voi i-ati dat iubire si haideti sa poposim pe acest varf de munte, noi impreuna, asezandu-ne sa privim ca la un sfat. A sta la sfat insamna foarte multe. Poate sa insemene a sta de vorba, a impartasi, poate sa insemne un cuvant de intelepciune pe care il spunem, poate sa insemne a sta in contemplare cu tine insuti sau cu mine, sau cu zarea larga. A sta la sfat inseamna a sta asezat asa cum stau batranii sau inteleptii. Cand stai la sfat inseamna ca acolo se spun multe lucruri pline de intelepciune pline de inteles, unde toata lumea asculta si pleaca cu acel sfat in inima, sfat ce il va ajuta, ce-l va impartasi sau il va aplica in viata sa.
Iata noi acum stam la sfat. Respirati si lasati aceste energii sa va cuprinda. Si in alte dati am stat la sfat, si in alte dati ne-am uitat spre zari incercand sa asezam tot ceea ce este mai potrivit.

In viata fiecaruia s-a cautat ceva sa se faca potrivit cu persoana care isi indeplineste viata. Fiecare a dorit sa aduca ceva potrivit pentru el in acel mod de trai si implicit sa fie potrivit si cu cei de langa el. Faceam aceasta la sfaturile noastre, lasand in constiinta muntelui, a oamneilor ceea ce ar fi potrivit si intelept. Oricum toate se schimbau la un moment dat, dar ramanea sentimentul de sfat, de intelepciune, si din generatie in generatie se transmitea ca este bine sa faci un lucru cu intelepciune. Acum am revenit pe acest munte, privim nu numai in exterior, de aceasta data si in profunzimea nostra si urmarim cata intelepciune am trecut prin toate aceste veacuri. Sunt de toate aici in interiorul nostru si am ajuns in acest punct. El este intr-un fel un final si in acelasi timp un inceput.

Cand vorbim de sfat si de intelepciune putem avea uneori imaginea acelor batrani intelepti cu barbi albe, cu parul lung si albit, dar nu e neaparat sa fie asa, pentru ca intelepciunea nu inseamna batranete, intelepciunea inseamna acumulare. Voi ati acumulat astea odata cu trecerea timpului peste corp, dar as vrea sa depasiti aceasta imagine a ce ati adus voi prin dualitate, si sa va ridicati la ceea ce este vesnic tanar si la ceea ce in continuu se reface. Voi acum faceti o punte peste ere, plecati cu tot ceea ce voi stiti, intr-un plan nou, o era noua, luand cu voi toata intelepciunea vietilor voastre. V-am rugat sa veniti aici pe aceste varf de munte ca sa constientizam toate acestea pentru foarte, foarte multi. Multi nu stiu de ei si pleaca din aceasta viata exact asa cum au venit, dar constientizand, noi semenam, lasam ceva, un graunte, pentru cei care pleaca fara sa isi dea seama ca au trait. Ii vom ajuta in vieti viitoare.

Voi acum terminati cu aceasta era a reincarnarilor. Pentru voi este gata, pentru altii insa nu, asa ca prin ceea ce constientizam acum, lasam, semanam pentru ei. De aceea v-am invitat sa plantam aici, in acest varf de munte constiinta tineretii, constiinta spiritului infinit, constiinta regenerarii, o constiinta a omului vesnic tanar, a unui om ce odata constient de viata lui isi poate alege propriul sau viitor. Toate acestea raman aici pentru ca noi cu totii le-am constientizat. Toate raman semanate. Este suficient un sentiment pornit din inima pentru binele omenirii, sa fie emanat sau creeat si el este imediat adoptat de marea constiinta. Oricand va putea fi atins si omul sa isi schimbe soarta prin propria sa alegere. Aceasta faceti voi, spirite nemuritoare. Este un rol poate negandit ca fiind rol, este propria voastra viata si constiinta.

Insa acum si aici la sfat asa cum am facut si in alte dati si am semanat pentru ca voi sa culegeti acum, semanam mai departe pentru multi altii, o constiinta a vietii infinite, o constiinta a unui corp ce se poate regenera si poate depasi erele. Pentru aceasta am ramas si mi-am lasat energiile mele aici in Romania, pentru aceasta ne-am ales sa ne intalnim sub aceasta forma, pentru ca pentru noi nu mai conteaza forma, chiar daca ati ales sa fiti in forma, voi stiti ce inseamna aceea sa traiti fara forma. Am ales sa venim pe acest varf de munte si sa facem acest sfat al prietenilor, pentru alti prieteni. Va multumesc si va imbratisez cu mare, mare drag Zamolxes.

Acolo unde am stat, lumina a stralucit deasupra nostra.Ceea ce am creeat, ramane acum in energia muntelui, patrunde adanc in pamant si in tot ceea ce se cheama constiinta. Lumini multe se raspandesc, este creatia, semanatul si ea la momentul potrivit, acel graunte va fi ales de un prieten, si el va face la randul sau un sfat lasand mostenire altor prieteni.

sursa http://mihaelapalade.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu