miercuri, 1 septembrie 2010

LUPUL ALB


Va invit sa ascultati cea mai proaspata inregistrare pe care am realizat-o si sunt onorata sa o dedic spiritelor minunate care ne ocrotesc de aici de sus din varful muntilor.
http://www.youtube.com/watch?v=BFxBP452YuE&feature=player_embedded

Le simt prezenta atat de pregnant, ca uneori e foarte greu sa faci fata energiei extraordinare care inconjoara zona, dar echilibrandu-mi energia proprie reusesc sa fac fata provocarii si sa fiu eu insami un canal de vindecare a Geei noastre dragi.
Este un lucru pe care il recomand tuturor de oriunde se afla, pentru ca Mama noastra draga sufera cumplit din cauza noastra si paradoxal doar cu ajutorul nostru isi poate reveni. Ne iubeste atat de mult si ne apara, precum o leoaica isi apara puii, dar are nevoie de noi sa ne maturizam si sa ne ridicam din mlastina ignorantei spre culmile Constiintei de sine.
Este cu noi ne va ocroti si nu ne va parasii daca vrem cu adevarat sa implinim voia Dumnezeului din fiecare din noi. Important este sa inchidem ochii, sa respiram calm si sa ascultam ceea ce vocea noastra interioara ne indruma sa fim. Eu una, n-am gresit niciodata facand acest lucru, dimpotriva tot ceea ce mi-am dorit cu tot sufletul s-a indeplinit, iar viata mi-a fost plina de bucurii. Evident ca au fost si necazuri, dar m-am ridicat deasupra acestora, intrucat am realizat ca erau rezultate din ignoranta mea sau a celor din jur.

Va salut cu mult drag de pe varful Costila

10 comentarii:

  1. foarte frumos, aceasta melodie imi aminteste de mununatele momente petrecute pe valea vaserului, o minunatie a naturii.

    Sa fi iubita :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase amintiri! Eu inca n-am ajuns acolo dar mai am timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. NU STIU CINE ESTE PERSOANA DIN IMAGINE DAR CU O FATA IDENTICA DORM DE 20 DE ANI IN PAT AJUTA-MA SA AFLU CINE ESTE TE ROG DIN SUFLET

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu cine este, mi-a placut poza si am postat-o. Iar despre sora geamana nu am, din cate stiu eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu mai tii minte cam de unde ai luat poza?Am unfir scurt pe care trebuie sa ma duc asemanarea este izbitoare

    RăspundețiȘtergere
  6. Melodiile pe care le cantati sunt super si pe tipul cu barba cred ca l-am vazut pe viu anul acesta cand am fost pentru prima data sus langa sfinx nu este cumva salvamontist?sef sau ceva asemanator?

    RăspundețiȘtergere
  7. Am revazut din nou videoclipul si probabil poza despre care vorbesti este cea cu Zamolxis si lupii. Am gasit-o pe net probabil la poze Zamolxis, nu mai retin exact unde. Mi-am amintit citind mesajul tau, ca si eu acum multi ani (vreo 15) venind pentru prima oara in Bucegi, am intalnit in gara din Busteni un om batran imbracat in alb, cu barba si chiar toiag (cu mana pe inima spun acest lucru), si care mi-a atras atentia prin maretia lui desi aparent simpla. Nu i-am vorbit, nu as fi stiut ce sa-i spun, dar m-a urmarit aceea imagine multa vreme. Nu ma pot pronunta, dar fara sa exagerez credca era un spirit al muntelui, pentru ca nu l-am mai intalnit niciodata desi acum locuiesc in Busteni. Asa ca inteleg ce simti, doar ca nu stiu cum sa te ajut.
    Mersi de apreciere

    RăspundețiȘtergere
  8. Deosebita melodia, canti foarte frumos, felicitari. Este un semn ca ai ceva de daruit ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc, am foarte mult de daruit asa cum avem cu totii, doar ca am reusit sa aflu si cum sa daruiesc. Aici s-a facut diferenta.
    O zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere