duminică, 28 august 2011

ZAMOLXE - CHEMARE CATRE ROMANI




Am primit acest mail, care nu stiu cat de veritabil este, dar mi-a placut ceea ce am citit in el si m-am gandit ca poate si altora le va ajunge la inima. "In aceasta zi, sunteti invitati. Este un moment prielnic pentru aceasta adunare si eu, Zamolxe, va invit acum, intr-o frumoasa poiana, unde pe pajistea plina cu flori ne asezam impreuna. Fiecare cum doreste, in apropirea mea, in mjlocul muntilor nostri strabuni si stravechi.
Energia muntelui in aceasta seara, ma insoteste. Aceasta energie va inconjoara acum pe toti. Este energia strabunilor, pentru ca acesti munti contin energii ce apartin nu numai strabunilor, ci si voua ce ati fost proprii vostri strabuni. Aceasta energie devine tot mai vie; ea se deschide, prinde viata pe masura ce constiinta oamenilor creste si pe masura ce cei care locuiesc in aceste tinuturi, simt si traiesc frumusetea locurilor.
Deci prin propria voastra iubire, activati energia muntilor, activati locuri energetice si toate acestea sunt acum, aici, in apropierea voastra. Invitatia mea a fost pentru a va darui aceste energii, pentru a va constientiza de fapt asupra lor, pentru ca oriunde sunteti, le puteti primi. Tot mai multi din cei care ati lucrat in alte vieti cu mine, care mi-ati fost discipoli, prieteni, tovarasi de-a lungul vietilor, va adunati si faceti parte din acest cerc magic, care se cheama Prietenie. Voi va reintalniti, treceti peste anii care v-au despartit si reveniti unii langa altii, dat fiind chemarea interioara, chemarea strabuna.
Voi toti si multi altii, sunteti uniti printr-o unda vibrationala care odata activate, va ajuta sa va gasiti, sa ajungeti unii langa altii si sa incepeti sa va impartasiti bucuria revederii. Poate, pt inceput nu gasiti un subiect anume decat emotia, bucuria, lacrimile si simtiti ca cei din jurul vostru sunt aidoma voua si au aceeasi vibratie ca si voi.
Aceasta este o etapa, dupa care incepeti prin meditatie, fie prin visuri sau flashuri sa va aduceti aminte de diferite momente, evenimente cand serveati templele, cand participati la intruniri, cand serveati sau aparati locurile. Deci, voua va revin treptat amintirile din vietile trecute. Nu ma refer numai la vietile pe care voi numai cu mintea le stiti si le puteti acoperi, ci, sunt amintiri din vieti mult mai indepartate, ce istoria voastra nu le mai aminteste. Important este ca aceste amintiri acum revin si voi traiti aceasta bucurie.
As dori sa amintesc ca printre aceste momente de bucurie, puteti fi prinsi de tristeti, ca intr-un miraj, datorita evenimentelor neplacute pe care voi le-ati trait si care se pot manifesta intre voi. As dori sa depasiti aceste momente, sa reveniti la momentele de bucurie, caci acele momente triste, neplacute, apar de fapt pt a fi eliberate sau vindecate. Sunt momente care in acele vieti, nu au fost duse la un final si ele revin acum tocmai pt a le depasi pt a reveni la frumoasele sentimente de prietenie, de intelegere si acceptare.
Nimeni dintre voi, sa stiti ca nu este mai presus fata de celalalt si voi toti aveti aceeasi frumusete, aceeasi maretie. Am dorit sa specific aceasta, pt ca in templul meu energetic, cand va invit eu, va invit pe toti si nu tin cont de pregatirile sau diplomele pe care voi le aveti. Voi cu totii imi sunteti dragi si acest templu este suficient de mare ca voi toti sa incapeti.
Am venit in aceste timpuri, pt o idee de unime, de apropiere, de readucere a cunoasterii universale, ca omenirea sa revina in frumusetea de odinioara, cand viata este traita de oameni liberi si suverani. Aveti de transmis aceasta idee de suveranitate, celor ce vin catre voi, pt ca toti oamenii pe pamant sunt si le este necesara aceasta libertate si suveranitate, care sa fie recunoscuta de toti.
Am dorit sa va aduc energia muntilor, pt ca ea va poate sustine in special corpul fizic. Ea este aici, ca voi sa va impamantati, sa va ancorati in aceasta energie, sa simtiti Mama Pamant cum va sustine si sa cresteti impreuna cu ea. Muntii au fost totdeauna prietenii vostri. V-au adapostit, si-au oferit bogatiile si foarte multe voi ati lasat in acesti munti. In momentul in care va conectati cu ei prin respiratie, prin bunavointa voastra, puteti primi aceste energii. Ele sunt la indemana voastra si vin sa va serveasca, pt ca ideea de unitate care se extinde, incepe de la voi, indiferent unde sunteti. Voi extindeti aceasta idee de unime si ea se extinde aidoma unei insule care creste in dimensiune.
Aici in aceasta poiana, sa-i spunem centrul tarii, unde suntem asezati pe iarba, printre flori, stand frumos si privindu-ne cu drag, aici, acum, este aceasta energie pe care eu v-o ofer si cu permisiunea voastra voi o puteti accesa. O parte este chiar propria voastra energie, alta aparte, este energia muntelui, energia Mamei Pamant. Ea a sosit cu mult drag si va sustine pe voi in evolutia voastra, pe voi in tot ce doriti sa faceti si de asemenea in saltul care urmeaza.
Energia mea nu este singura. Este insotita de foarte multe entitati. Entitati ale locurilor, entitati care fac parte din Sfatul inteleptilor si noi toti suntem pt a va sustine si a va ajuta sa va deschideti alte corzi vibrationale din celulele voastre, din ADN –ul vostru, care apoi vor lucra si va vor ajuta sa simtiti mult mai bine realitatea inconjuratoare. Veti simti ce doriti sa schimbati in aceasta realitate, veti simti scopurile inalte pt care sunteti acum pe Pamant.
Viata voastra poate sa decurga intr-o deplina liniste si armonie, o viata obisnuita fata de ceilalti care nu stiu cu ce va ocupati voi, dar in interiorul vostru aceasta viata devine deosebit de maiastra, pt ca ceea ce se creeaza in interior, se exprima apoi in exterior. La acest moment cand un mare pas de schimbare a constiintei, are loc prin tot ceea ce voi constientizati, aduceti in realitatea voastra.
Simtiti asa cum stam aici in poiana, puterea voastra creatoare; simtiti echilibrul din interior si intelepciunea acumulata de veacuri. Cand voi exprimati toate acestea prin vorbe simple, prin gesturi iubitoare, totul se schimba si Creatia va sustine. Este suficient cand voi pasiti in propria voastra iubire, caci aceasta iubire deschide alte inimi si aceasta forta interioara a voastra, transforma pur si simplu pe toti cei din jurul vostru.
Aceasta iubire este flacara voastra si a strabunilor. Este flacara ce o purtati de milenii in inimile voastre. Insusi muntii au aceasta lumina iubitoare. Ei vin acum sa va intareasca si sa sustina aceasta flacara. Aceasta iubire o data extinsa, aduce catre voi, noi si noi potentiale. In acest moment in care stam acum, aici, extindem aceasta iubire. Eu astept aici in acest loc, in aceasta poiana, ca multi alti frati ai vostri sa se trezeasca si sa vina catre mine. Treptat, tot ceea ce este spirit strabun, romanesc, se va trezi in cei care inca nu si-au adus aminte de ei si vom asterne peste aceste locuri o alta haina de sarbatoare, ce va sublinia schimbarea ce se va produce in fiecare si viata noua care va incepe.
Putem spune ca stam acum la sfat, asa cum am stat si in alte dati si, permiteti-mi sa va privesc in ochi pe fiecare, ca aducerea aminte, cu blandete sa se instaleze in voi. Nimic in viata voastra nu este intamplator si chemarea mea care a pornit catre voi, a pornit si catre multi altii.
Acum, noi adunam si energiile celor care nu sunt langa noi, dar care vor ajunge. Asa cum in alte dati ne adunam si sarbatoream energiile Pamantului si energiile cosmice, iata ca tot asa ne-am adunat si acum, primind aceste energii, multumindu-le si daruindu-le mai departe celorlalti. Faceam acest lucru foarte des, aducand multumiri celor ce ne sustineau viata, aducand multumiri celor ce traiau langa noi si ne ajutau. Acelasi lucru facem si acum, binecuvantand Pamantul pt tot ceea ce ne ofera, pt toate bogatiile pe care Mama Pamant ni le daruieste.
In folclorul nostru, noi avem multe sarbatori legate de aceasta abundenta a Pamantului. Avem sarbatori legate de anotimpuri, de miscarile astrelor. Catre toate, aduceam multumiri, cantece, dansuri. Toate au reprezentat folclorul care s-a transmis pana la voi. Aceste energii au ramas ancorate in energia pamantului, desi multe dintre ele nu se mai practica. Ele revin in alt mod, revin in felul in care si voi va schimbati cand veti constientiza, toate acestea. Prin aceste constientizari, veti reveni pt a intelege frumusetea voastra si frumusetea comunicarii dintre voi si pamant, sau dintre voi si astre. Toate acestea le aveti in voi si se vor manifesta in alt mod, iar comunicarea va fi mult mai directa si mult mai deschisa.
Aici in aceasta poiana unde acum stam, ne vom intalni ori de cate ori veti dori. Indiferent la ce moment al zilei, pe mine ma gasiti aici. Doresc sa ridicati fruntile, sa simtiti stelele pe care le purtati. Simtiti in pieptul vostru Soarele care lumineaza si permiteti-va ca aceasta lumina sa lumineze intreaga tara, intreaga omenire si lasati lumina sa se extinda in infinit. Ancorandu-va lumina voastra in acest loc, este o mare bucurie pt Pamant si pt toate fiintele care beneficiaza de lumina voastra.
V-am invitat, pt ca am dorit sa ne bucuram ca si in alte dati, de bucuria de a fi impreuna. Sa stiti ca suntem asa cum am fost dintotdeauna, iar iubirea care exista intre noi, desi ati uitat, ea exista deosebit de profund. Va multumesc pt ca ati raspuns invitatie mele, va multumesc ca ati primit energia acestor locuri. Permiteti-mi acum sa va imbratisez pe fiecare asa cum am facut-o si in alte dati.
ZAMOLXE"

sursa: http://zborul-spre-acasa.blogspot.com

joi, 25 august 2011

Convergenta Cosmica, Calendarul Mayas




Dr. Carl Calleman, intervievat de Lilou Mace– Juicy Living Tour 2011 (ii multumim AQnei Nicolai)

19 august 2011

Lilou: Buna, Carl Calleman!

Carl Calleman: Buna, Lilou!

Lilou: Ma bucur sa te vad, din Boston, in Franta ... Iti multumesc pentru timpul acordat ca sa ne impartasesti aceste informatii despre apropiata Convergenta Cosmica. Carl, de ce o numesti Convergenta Cosmica, ce anume se petrece atunci?

Carl Calleman: Ei bine, ne apropiem de sfarsitul Calendarului Mayas, in care e vorba de 16 miliarde de ani de evolutie. Si ne apropiem de incheierea a noua Valuri diferite, indeosebi de incheierea Valului al Noualea, care are frecventa cea mai inalta dintre toate valurile creatiei Universului. Din cate pot spune, scopul acestui val este sa introduca o schimbare finala a polaritatii constiintei. O schimbare a polaritatii constiintei inseamna, efectiv, trecerea de la dualitate, de la abordarea duala a realitatii, la abordarea unitara a realitatii. Intr-o oarecare masura, consider ca pentru asta trebuie sa ne folosim liberul arbitru, ca sa ne luam acest angajament, ca sa ne demonstram o noua deschidere, bunavointa de a participa la crearea unei noi lumi. Iar aceasta lume noua, cred eu, va lua nastere atunci cand toate aceste 9 valuri se vor incheia, in 28 octombrie 2011, reprezentand sfarsitul Calendarului Mayas. Intr-un sens, este sfarsitul tuturor acestor valuri de evolutie ce au dirijat Cosmosul, pana in prezent.

Lilou: Aha... Pentru oamenii care vor sa afle mai multe despre aceste valuri ... ai scris multe carti, evident ca esti un expert in Calendarul Mayas, am avut cateva interviuri impreuna. Acum as vrea sa ne concentram pe acest moment anume: de ce exista aceasta Convergenta Cosmica, din 23-26 septembrie, ce se intampla atunci in Calendarul Mayas si in ce val ne aflam acum?

Carl Calleman: Da. Fiecare val este alcatuit din 13 energii diferite. Unii ar putea imparti aceste energii in 7 vârfuri si 6 văi sau 7 perioade de lumina si 6 de intuneric. In general vorbind, in perioadele de lumina ne angajam intr-o miscare de inaintare. Universul creeaza acest lucru, in conformitate cu miscarea valului. In timpul noptii, noi, ca fiinte umane, patrundem in interior. E o perioada excelenta pentru introspectii, o perioada in care ne intrebam ce ar trebui sa cream in continuare. Pe de o parte, s-ar putea spune ca data de 23 septembrie din acest an se intampla sa fie momentul in care incepe aceasta perioada de munca launtrica, cand debuteaza ultima Noapte. Insa, in aceasta situatie anume, se intampla ca acest moment sa convearga cu un fenomen astronomic. Nu stiu daca exista cineva care sa poata preciza data exacta, insa, in jurul datei de 26 septembrie, cometa Elenin va trece printre Pamant si Soare. Desigur ca se gasesc nenumarate speculatii pe Internet, despre ce ar putea insemna acest lucru, iar in acest moment nu vreau sa ma refer la acest subiect. Faptul ca putem sa observam o cometa, intre noi si Soare, contribuie la experienta noastra ca persoane cosmice, traim intr-adevar o experienta ca fiinte cosmice. Iar din acest motiv se poate spune ca sunt doua energii care converg: prezenta cometei Elenin si ultima perioada in care sa patrundem in interior, inainte de incheierea Calendarului Mayas. Din acest motiv, consider aceste date ca pe o invitatie din partea cosmosului. Este o perioada in care noi sa ne folosim liberul arbitru. Fireste ca acest lucru depinde de noi. Insa este o oportunitate de a ne folosi liberul arbitru pentru ca noi, ca oameni si ca Pamant, sa intram in comunitatea cosmica, sa intelegem cu adevarat ca avem o natura cosmica. Ca sa facem acest lucru, consider ca pasaportul este sa realizam cu adevarat aceasta transformare spre constiinta unimii. Iar aceasta e tema Valului al Noualea: sa aducem, in noi insine, o schimbare a polaritatii. Unii oameni ar putea spune: „Nu poti face asta, intr-o singura Noapte!”. Poate ca da, poate ca nu. Nu stiu sigur daca putem face acest lucru. Insa ceea ce putem face cu totii e sa ne angajam sa facem acest lucru. Ne putem lua un angajament. Iar asta inseamna liber arbitru. „Se va intampla acest lucru, iar eu voi participa la el, voi lua parte la trecerea de la polaritate la unitate...” Iar apoi, odata ce ti-ai luat acest angajament, Providenta pur si simplu il va face sa se implineasca, daca intr-adevar ramai fidel acestui angajament si il urmezi.

Lilou: Asadar este intr-adevar o alegere pe care o avem, de a ne urma calauzirea Divina.

Carl Calleman: As spune ca asa este. Stii, timp de 5.000 de ani – sau hai sa spunem in ultimii 215 ani – am trait intr-o cultura in care fiecare a avut grija doar de el insusi, considerand ca asa ar trebui sa iti traiesti viata: trebuie sa fii o persoana desteapta, care isi face planuri conform propriilor nevoi si dorinte sau lucruri care ar trebui sa existe in viata ta. Si ni se pare natural ca asa ar trebui sa ne traim viata. Ei bine, eu nu cred ca aceasta atitudine va ajunge sa faca parte din noua lume. Consider ca trebuie sa luam atitudine si sa spunem: „Da, sunt aici ca sa slujesc si voi face in primul rand ceea ce e in folosul binelui mai inalt, ceea ce slujeste Planului Divin”. Unii ar putea spune: „De unde stiu ce anume e de folos planului Divin?” Ei bine, incepe cu angajamentul de a proceda astfel. Asta e tot. Ca sa iti iei acest angajament inseamna suficient de multa forta. Apoi, Providenta iti va da oportunitatile de a te dedica angajamentului tau – iar pe masura ce inaintam, vom descoperi ca aceasta abordare a vietii creeaza o lume armonioasa, o lume in care intr-adevar recunoastem unitatea dintre noi insine, ceilalti, Natura s.a.m.d. Asta cred eu.

Lilou: Da si e foarte diferit de ceea ce s-a intamplat in anii ‘60, cand a existat miscarea Pace si Iubire. Acum doua saptamani i-am luat un interviu lui Caroline Myss, in Chicago, iar ea mi-a spus ca crede cu fermitate ca aceasta este o noua miscare, similara cu cea din trecut, pe care ea nu o considera nicidecum diferita. Insa tu nu esti de acord cu acest punct de vedere.

Carl Calleman: Categoric nu. Vreau sa spun ca totul in istorie detine elemente din trecut. Nu vom sterge totul, ca sa spunem apoi ca va exista miscarea pacii pentru totdeauna ... Nu neaparat pentru totdeauna, insa cel putin pentru o perioada de 215 ani, au existat oameni care au pledat pentru pace generala. Se poate spune insa, ca acest lucru s-a dezvoltat, ca ne aflam in momente total diferite din timp, ca oamenii le vor simti si sunt sigur ca aceasta cometa Elenin va contribui la acest sentiment de urgenta. Urgenta ca, daca e sa supravietuim ca specie, va trebui sa facem aceasta trecere. Iar tranzitia necesara nu e doar o repetare a ceva din trecut. As vrea sa spun ca exista o forta puternica in aceasta lume launtrica a angajamentului. Nu e vorba doar despre faptul ca „vreau ca lucrurile sa fie pasnice” etc... Toata lumea isi doreste acest lucru. Insa e cu totul altceva sa iti iei angajamentul de a schimba: „Imi iau angajamentul sa imi folosesc dreptul de a lua atitudine fata de distrugere, de lucrurile intunecate sau de propria mea umbra.” Asta e un angajament. Sau sa spui: „Ma angajez sa fiu calauzit de Planul Divin, in loc sa fiu calauzit de egoul meu.” Asta nu inseamna doar sa iti doresti aceste lucruri, asa cum s-a intamplat in anii ‘60. Acum avem o oportunitate care difera foarte mult de cea a anilor ‘60. Faptul ca se apropie sfarsitul Calendarului – sfarsit care e vestit si de venirea acestei comete – aduce o noua energie

Lilou: Mie mi se pare ca aceasta transformare nu are de-a face cu a da ordin sa fie lumina, ci cu a aduce, cu toate taria, Lumina. Mi se pare ca energia intunecata a fost folosita cu convingere. Si de ce nu am putea noi, in calitate de Lucratori intru Lumina, sa spunem: „Stii ceva, hai sa aducem Lumina!” Si este ceva puternic sa ne angajam ferm, pentru ca acest lucru sa aiba loc. Asa e?

Carl Calleman: Categoric ca asa este! Mai consider ca acest eveniment inseamna o cautare sufleteasca in noi insine, in ceea ce priveste angajamentul fata de transformarea constiintei. Repet, acest lucru implica responsabilitate personala. Nu e vorba sa le spui altora ca ei ar trebui sa se schimbe, ca ei ar trebui sa faca pace etc. Poate ca o vor face, poate ca nu. Este vorba de faptul ca tu sa te angajezi sa faci acest lucru, iar asta se va dovedi a fi un pasaport pentru a progresa.

Lilou: In traditia Hopi, aceste comete sunt considerate a fi Kachina – Fiinte Divine care vestesc ceva. Prin urmare, cometa ar putea fi o Kachina ...

Carl Calleman: Ar putea fi asa. Deja a fost verificat, intrucat pe website-ul NASA exista fotografii, luate acum o saptamana, din care reiese ca aceasta cometa are o culoare albastra.

Lilou: Uau!

Carl Calleman: Ca sa spun asa, este un aspect important, intrucat acesta e unul dintre semnele majore pe care steaua albastra Kachina le va aduce. Se pare ca Elenin are aceasta culoare albastra. Prin urmare, va fi un fenomen interesant de vazut. Eu ma voi afla in Franta, la Festivalul Pacii, in timpul acestui eveniment, unde vor participa intelepti Hopi, intelepti mayasi si unde vom sarbatori impregna, Convergenta Cosmica. E evident ca va fi interesant sa aflam punctul de vedere al inteleptilor Hopi, atunci cand se intampla acest eveniment.

Lilou: Da, este... Ma gandesc la Lawrence, inteleptul Hopi caruia i-am luat un interviu in Sedona. Poate ca e momentul pentru un alt interviu cu el. Ha-Ha! In acea perioada, eu voi fi in Hawai. O sa fim la diferenta de 12 ore...

Carl Calleman: O sa fiu si eu acolo cu tine... Da.

Lilou: Minunat. Carl, iti multumesc mult pentru aceste informatii, pe care abia astept sa le impartasesc pe internet.

Carl Calleman: Minunat. Iti multumesc mult.

Sursa: Editura For You

vineri, 12 august 2011

Maria doreste eliberare



Bine v-am gasit! Sunt eu Maria…dar altfel decat energia pe care voi o stiti. Este un aspect al meu mai putin cunoscut,este in aspectul energiei noi de acum,este un aspect pe care si eu l-am dorit,pentru a nu mai avea nimic de-a face cu Maria in suferinta,cu Maria care lacrimeaza,cu Maria indurerata. Este suficient si pentru mine,toate acele dureri,incat azi vin cu o energie placuta,feminina,o Marie asa cum sunteti voi toti,o energie si o entitate asa cum sunteti voi. Nu sunt cu nimic mai prejos sau mai presus,pur si simplu doar sunt. Si eu am avut rolurile mele si eu am avut de lasat invataturi, pe Pamant si eu am avut de experimentat,de infruntat,de schimbat asa cum fiecare dintre voi a facut-o. Dar asa cum voi asteptati energia noua,cum ati pasit in energia noua si vreti sa fiti in schimbare si sa fiti noi,la vremuri noi,asa si eu doresc acelasi lucru. Pentru mine este o povara tot ce inseamna biserica,tot ce inseamna dogme,tot ce inseamna acele tablouri care ma infatiseaza cu ochii plecati,cu ochii in lacrimi,in suferinta.
Este de fapt totul inutil si o iluzie,dar acestea ma impovareaza si eu de fapt am venit sa va rog sa dati jos chipul acelei Marii din inimile voastre si sa va ganditi la mine ca la o entitate ca oricare alta,cu ceea ce a dorit sa experimenteze si care, si mai departe evolueaza. Eu nu zic ca nu sunt o energie care poate sa aduca in continuare si sa ajute,dar asa cum Sinele vostru inalt este dincolo de voi si voi stiti ca este in infinit,cu capacitati maxime,asa si eu sunt,deci nu e nici o deosebire,doar ca voi acum v-ati ales si acest trup fizic. Va rog, cand ma chemati ganditi-va la mine ca la o prietena,ca la o entitate ca oricare alta de dincolo de voal,care va sustine in alegerile voastre.Iar formula de rugaciune sau de rugaminte depasiti-o, voi sunteti energie pura. Cum ar putea o energie pura sa se roage la alta energie pura? Pur si simplu energia pura este! Iar cealalta energie intelege despre cealalta. Nu este nevoie de cuvinte multe,dar am venit sa va rog sa terminati cu a sta in genunchi,cu a va pocai,cu a va milostivi,cu a va incrancena in forma de dualitate. Si de fapt,am venit cu aceasta rugaminte ca sa mai dizolvati din energiile pe care oamenii le mentin vizavi de Maria,de maica Maria,de Mama Maria…sunt Maria si de altfel numele meu e cu totul si cu totul altfel. Numele meu este mult mai amplu si acele vibratii voi nici nu aveti cum sa le pronuntati. Ganditi ca la o prietena si cand voi veti accepta acest lucru in inimile voastre deja se implementeaza intr-o constiinta de masa iar acele poveri pe care oamenii si le tin incep sa se dea jos,sa dispara.Mai degraba imbrac aspectul Femininului Divin,aspectul Zeitei,aspectul Dumnezeitei,aspectul a ceea ce inseamna mama,dar cand voi imi spuneti mie Maria este foarte intim,foarte apropiat,avem o legatura de suflet ca de la o prietena la alta prietena,sau de la o sora la alta sora,sau haideti daca vreti,de la mama la copil,dar simplu MARIA. Sunt si eu ca si ceilalti Arhangheli de lumina, ca Lord Sananda. Oricum doriti sa-mi spuneti,dar ganditi-va ca la ceva foarte apropiat,caruia ii puteti vorbi cu cuvintele voastre. Am obosit sa tot ascult din forma voastra de rugaciune, si desigur voi mentineti un aspect al meu care pentru mine este invechit,uneori ma apasa,nu ma ajuta in evolutia mea, dar accept,sunt foarte multe persoane care merg pe acest concept,insa daca voi incepeti sa schimbati acea gandire veche si voi sa adoptati gandirea si constiinta noua,treptat pe Pamant toate acestea se vor schimba. Ma bucur mai mult de veselia voastra,de voiosie si de modul plin de umor cu care va adresati mie. Este mult mai placut,mult mai apropiat,iar ajutorul este oricum acelasi,asa ca veniti cu demnitate,cu incredere,cu bucurie,cu umorul vostru si vom fi mult mai apropiati.
Pot sa va spun ca am avut vieti impreuna cu fiecare,in acele vieti nimenea nu se ruga la celalalt,nimenea nu se inchina,nimenea nu facea acele plecaciuni sau milostenii,nu in aceasta este respectul. Respectul este atunci cand sunteti in inima voastra in iubire,atunci este si respectul pentru mine. Simplu. Aceasta a fost rugamintea mea pentru aceasta minunata zi a voastra,pentru ca in iubirea in care voi sunteti,veti intelege foarte bine lucrul acesta, caci si noi dorim sa mergem si sa ne innoim,odata cu voi.
Va imbratisez,va iubesc,
Maria

sursa: http://mihaelapalade.blogspot.com

joi, 11 august 2011

SaLuSa 1 August 2011




Usa schimbarii se deschide mai larg si dupa cum incepeti sa realizati, nu mai exista cale de reintoarcere la vechile cai. Devine chiar mai evident decat oricand, ca o civilizatie (care se afla, n.t.) pe marginea Ascensiunii trebuie sa treaca pe un nou nivel de vibratie.

Lumina va semnaleaza sa lasati in urma tot ceea ce nu mai serveste scopurilor voastre. Este atat de evident ca vechile cai au dat gres, insa nu datorita voua ca si indivizi, deoarece nu voi ati detinut puterea.

Acestea au dat gres deoarece sistemul nu a putut sustine un cadru monetar, care a plasat atat de multa bogatie in mainile a atat de putini oameni. Sunt miscari ce au loc si care va vor permite in curand sa faceti pasii necesari care sa puna lucrurile in ordine, lasand locul unui cu totul nou sistem financiar.

Unul care sa fie corect si just, care sa va protejeze banii de legi nedrepte si taxe. Totul este pregatit sa mearga mai departe si introducerea acestui sistem nu mai poate astepta inca mult timp.

De fapt voi sunteti asigurati ca veti avea o perioada foarte interesanta in luniile imediat urmatoare. Haosul continua si deoarece oamenii cauta raspunsuri si deoarece acestia cer ca actiuni sa fie intreprinse de catre guvernele lor, care par incapabile sa raspunda.

Motivul este acela ca acestia se agata de vechile metode de a petici un sistem care este distrus si dincolo de limita la care i se mai putea face vreo reparatie. Acestia au o vaga idee sau chiar nici una despre cum sa faca fata si a sosit timpul ca noi guvernari sa apara.

Acest aspect este de asemenea sub control, si desi nu ati vazut nici o actiune pana acum, acestea nu sunt atat de indepartate. De cativa ani noi am pus planurile noastre putin cate putin in practica, acestea se vor dezvolta atat de rapid incat veti fi uluiti de cat de repede lucrurile pot sa cada la locul lor.

Voi sunteti suflete foarte speciale care si-au mai mult decat incheiat ciclul in dualitate si vi se cuvine un salt cuantic inainte, care va va inalta in vibratiile mai inalte.

Cu 11.11.11 apropiindu-se din ce in ce mai aproape veti realiza ca cu o asemenea ocazie veti experimenta o inaltare brusca.

Verificand nivelele voastre de constiinta, noi stim ca in acest an a avut loc o ridicare dramatica a acestora, atat de mult incat aceasta s-a reflectat in abilitatea voastra de a manevra vibratiile joase.

Voi sunteti cu mult mai priceputi la a va concentra asupra Luminii si in consecinta la a fi neafectati de vibratiile joase. Doar prin simpla prezenta a cuiva, este suficient sa faceti o impresie asupra persoanei respective.

De asemenea multi dintre copiii Indigo sunt acum suficient de maturi pentru a-si aduce talentele lor pe masa si ei au un nivel foarte inalt de intelepciune de impartasit.

Totusi, aceste sulflete atat de avansate arareori vorbesc despre abilitatile lor, si isi vad de treaba lor abia fiind observati. Sunt multi printre ei care au un rol important in viitorul imediat si calitatile lor de lideri vor fi foarte binevenite.

Noi, cei din Federatia Galactica avem cu siguranta un mare rol in viitorul imediat si acum pare sa existe o acceptare generala a existentei noastre. Acesta este esential succesului vostru si noi suntem responsabili sa asiguram ca cei care doresc sa participe la Ascensiune, vor fi pregatiti in timp util.

Exista un mic risc sa se petreaca altfel, si la randul nostru chiar si noi facem parte dintr-o confederatie mai mare, la care putem apela, daca va fi necesar. Illuminati nutresc ganduri de a ne stagna progresul, insa spus franc, ei nu au nici o idee cu cine se pun cu adevarat.

Ei pot fi opriti in demersurile lor atunci cand vor intalni tehnologia noastra superioara, deci nu ne exista nici o frica de altceva decat o victorie a Luminii.

Noi ne intalnim in mod curent in intalniri secrete pentru a discuta pozitia noastra, iar planul nostru este ajustat daca este necesar. Poate ca a durat mult timp pentru a ajunge in acest punct particular, insa avem satisfactia planurilor de a va trece mai departe.

Multe se petrec chiar si acum si Cei intunecati incep sa oboseasca in lipsa lor de succes. De unde odata se simteau invincibili, in multe feluri, ei au fost arhitectii propriei lor decaderi.

Inscenarile atat de evidente precum 9/11 (11 Septembrie 2001, n.t.) au ilustrat aroganta si desconsiderarea lor pentru viata umana. Indica faptul ca si-au gandit minciunile si tentativele lor de musamalizare in asa fel incat ele sa poata fi inghitite de persoanele profesioniste care pot vedea prin ei.

Ramane doar sa fie dati in judecata Illuminati pentru a-i inlatura din pozitiile lor de putere. Aceasta va urma si aliatii nostri sunt bine angrenati pe calea de a realiza o asemenea actiune.

Am inceput planul nostru de a familiariza chiar si mai mult oamenii cu prezenta noastra pe cerurile voastre. Aceasta inseamna multe zboruri prin apropierea zonelor populate si o concentrare asupra acelor zone in care noi nu suntem vazuti chiar atat de frecvent.

Exista momente in care acum abia daca ne mai observati si aceasta arata cat de familiari sunteti cu prezenta navelor noastre. Noi am devenit mult mai acceptati ca si prieteni vizitatori ai Pamantului si frica nestapanita este cea mai neobisnuita (dintre reactiile avute printre observatori, n.t.).

Din moment ce exista campanii care sa ne ilustreze ca si extraterestrii negativi, aceasta este chiar o reusita si aceasta se datoreaza voua tuturora care urmariti sa aduceti echilibru in aceasta privinta.

Este chiar important pentru oameni sa tina minte ca atunci cand ei aud de Micii Cenusii, acestia nu fac parte din Federatia Galactica. Acestia se afla pe Pamant la invitatia Statelor Unite, care au lucrat cu ei pentru multi ani intr-un schimb de tehnologie.

Cand vom ajunge pe Pamant, aceasta se va petrece deoarece noi am discutat cu Presedintele vostru si nevoia de a merge mai departe cu planurile pentru Ascensiune a fost inteleasa si acceptata.

Noi vom fi deschisi in legatura de intentiile noastre si voi veti stii exact ce facem in ceea ce va priveste. De fapt noi ne vom adresa natiunii, pentru ca ei sa cunoasca de ce noi ne aflam aici si acest deziderat al ei este intrutotul de inteles.

Noi vom avea sustinerea mediei si va exista libertatea jurnalismului, pentru a expune lucrurile asa cum sunt si fara nici un fel de cenzura. In aceasta directie voi va aflati in prezent foarte mult la mana Illuminati-lor, care inca au sub control aproape toate eliberarile de stiri.

Voi ati fost pacaliti, mintiti si dupa cum stiti trimisi pe carari gresite pentru multi, multi ani. Veti avea guverne deschise si veti avea prezentari deschise de rapoarte, pentru a va restaura increderea in exprimarea libera.

Sunt SaLuSa din Sirius, si ma bucur de aceste oportunitati de a va trezi la adevar. Pana acum abia am zgariat suprafata si adevarata voastra poveste va va surprinde cu siguranta.

Tineti minte ca Cei intunecati au fost in control pentru mii de ani, cladind gradat catre controlul complet al populatiei si al resurselor.

In ciclurile trecute acestia au cauzat distrugeri majore, de pe urma carora civilizatii intregi au fost distruse. Aceasta nu se va petrece din nou si acesta este cuvantul Creatorului.

Iti multumesc SaLuSa. Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

joi, 4 august 2011

Federatia Galactica prin Wanderer of the Skies



August 2, 2011

Salutari din partea Federatiei:

Are loc o Dezvaluire subtila, care se desfasoara acum si care este chiar promitatoare in abilitatea ei de a conduce la anuntul ce va fi de neocololit pentru toata lumea de pe planeta. Urmariti cu atentie efectele ei in cascada, pe masura ce ele se indeparteaza de sursa.

Dorim sa va prezentam un scenariu probabil al Dezvaluirii, dupa cum se desfasoara ea pe planeta voastra. Dupa “Marele Anunt”, va fi o perioada de cateva zile pana la o saptamana, in care vor mai fi spuse foarte putine asupra acestui subiect. Este aceasta scurta perioada in care cele mai mari frici si neintelegeri se pot raspandi. Este de asemenea aceasta perioada cea in care voua tuturora vi se va cere sa faceti ceea ce aveti de facut in a va pastra echilibrul si calmul si sa le insuflati, prin exemplu, in toti cei care in mod normal ar intra in panica. In timp ce canalele oficiale vor da franturi de informatii in aceasta fereastra de timp, nimic altceva care sa aiba impact va mai fi eliberat. Totusi, aceasta nu va opri media si pe altii de la a specula, de la a presupunesi de la a induce frica. Anunturile initiale vor fi clarificat deja faptul ca intr-adevar nu exista nici un fel de ostilitate, insa cei care vor incerca sa induca frica, bazandu-se pe speculatii, vor lucra din plin, in ciuda anuntului facut.

Dupa acea scurta perioada de dupa anunt, un program va fi stabilit de catre liderii lumii voastre pentru intruniri cu reprezentanti ai Federatiei. Noi am selectat cu grija un grup care sa fie primul care sa aiba contact deschis cu voi. Speram ca acest grup sa elimine cea mai mare parte a fricii pe care oamenii o vor avea legat de prezenta noastra, motivele noastre si tehnologiile noastre in relatie cu siguranta voastra. Acest grup va fi prezentat intregii medii si va sta la dispozitie pentru orice si toate intrebarile ce vor fi adresate. Nu va fi nici un subiect interzis, nici un secret de ascuns, nici un motiv ulterior. Pur si simplu dorim ca toti sa aiba acces la adevarul a cine suntem.

Este evident ca grupul Primului Contact va avea o infatisare umana, din moment ce aceasta infatisare va avea cel mai mic impact emotional si mental asupra speciei voastre. Doar mai tarziu, atunci cand oamenii s-au obisnuit cu infatisarea noastra si cu scopul nostru aici, vor veni in fata aceia dintre noi care au o infatisare diferita. Trebuie sa avem o programare al contactului celui de-al doilea grup cu voi. Mai degraba, vom aprecia reactia voastra la Primul Contact, inainte sa decidem cand este cel mai bine sa avem aceasta infatisare.

Cel mai probabil, dupa Primul Contact, va urma dezvaluirea (eng. «de-cloaking», n.t.) navelor noastre pe masura ce vom permite sa le contemplati intr-o maniera mai deschisa si mai putin ascunsa. Aceste dezvaluiri ale navelor vor avea loc la o mare distanta la inceput, insa nu va mai fi necesara fuga de a evita tentativele Illuminat-lor de a ni le dobori. Dupa aceste dezvaluiri ale navelor vor urma zboruri prin apropiere, din ce in ce mai aproape, si in functie de reactiile voastre si de starea voastra de spirit, noi vom dezvalui unele dintre marile nave ale flotei (eng. “our great spacer fleet”, n.t.). Aceasta va fi o decizie bazata doar pe evolutia voastra, deoarece suntem foarte constienti ca Hollywood-ul v-a programat mintile sa asociati navele de aceasta marime cu ostilitate.

Odata contactele initiale complete, vom incepe, incet, sa coboram nu la liderii vostri, ci la masele voastre de oameni, voi fiind cei pe care dorim sa ii contactam cel mai mult. Vom face aceasta la inceput acolo unde simtim ca suntem cel mai bineveniti, pentru ca altii, mai ezitanti si sceptici, sa poata privi de la o distanta « sigura » si sa observe ce se petrece. Va vom invita atunci la bord pentru a vedea tehnologia noastra, sa va raspundem la intrebari despre orice subiect (nici unul nu este interzis) si in general sa ne bucuram in prietenia noastra mutuala.

Pe masura ce lucrurile se desfasoara mai departe cu liderii vostri si pe masura ce planurile deja dezvoltate pentru voi, economic, legal si social, sunt puse in practica, si pe masura ce infatisarea noastra devine mai larg acceptata, noi vom incepe sa diseminam adevarul despre aceste timpuri si ce inseamna pentru speciile voastre umane si procesul Ascensiunii. Acesta, adevaratul nostru scop in legatura cu voi, va rezulta ca o consecinta fireasca a acestui contact.

Aceasta informatie va fi coplesitoare pentru unii, va aduce fericire altora si va fi derutanta pentru multi. Adevarul la aceasta scara va va pune pe multi in stari aproape catatonice, incercand sa intelegeti ce se petrece. Desigur, noi vom oferi asistenta oricui are nevoie de ajutor in ajustare, fie aceasta spirituala, mentala sau emotionala. Ajutorul nostru este oferit in mod liber cu Bucurie si Iubire.

Va oferim aceste informatii pentru ca voi sa va puteti pregati in consecinta. Atunci cand momentul vine, lucrurile se vor desfasura rapid si dorim ca voi sa fiti atat de pregatiti pe cat puteti. Exact ca soldatii in vreme de razboi, voi va puteti pregati atat cat va este posibil, dar niciodata nu veti fiti pregatiti cu adevarat pentru evenimentele in desfasurare. Stam pregatiti sa va ghidam, in Iubire si o adanca admiratie pentru voi, fratii si surorile noastre.

Fiti in pace.

sursa: http://wandererromanian.blogspot.com/2011