joi, 11 august 2011

SaLuSa 1 August 2011
Usa schimbarii se deschide mai larg si dupa cum incepeti sa realizati, nu mai exista cale de reintoarcere la vechile cai. Devine chiar mai evident decat oricand, ca o civilizatie (care se afla, n.t.) pe marginea Ascensiunii trebuie sa treaca pe un nou nivel de vibratie.

Lumina va semnaleaza sa lasati in urma tot ceea ce nu mai serveste scopurilor voastre. Este atat de evident ca vechile cai au dat gres, insa nu datorita voua ca si indivizi, deoarece nu voi ati detinut puterea.

Acestea au dat gres deoarece sistemul nu a putut sustine un cadru monetar, care a plasat atat de multa bogatie in mainile a atat de putini oameni. Sunt miscari ce au loc si care va vor permite in curand sa faceti pasii necesari care sa puna lucrurile in ordine, lasand locul unui cu totul nou sistem financiar.

Unul care sa fie corect si just, care sa va protejeze banii de legi nedrepte si taxe. Totul este pregatit sa mearga mai departe si introducerea acestui sistem nu mai poate astepta inca mult timp.

De fapt voi sunteti asigurati ca veti avea o perioada foarte interesanta in luniile imediat urmatoare. Haosul continua si deoarece oamenii cauta raspunsuri si deoarece acestia cer ca actiuni sa fie intreprinse de catre guvernele lor, care par incapabile sa raspunda.

Motivul este acela ca acestia se agata de vechile metode de a petici un sistem care este distrus si dincolo de limita la care i se mai putea face vreo reparatie. Acestia au o vaga idee sau chiar nici una despre cum sa faca fata si a sosit timpul ca noi guvernari sa apara.

Acest aspect este de asemenea sub control, si desi nu ati vazut nici o actiune pana acum, acestea nu sunt atat de indepartate. De cativa ani noi am pus planurile noastre putin cate putin in practica, acestea se vor dezvolta atat de rapid incat veti fi uluiti de cat de repede lucrurile pot sa cada la locul lor.

Voi sunteti suflete foarte speciale care si-au mai mult decat incheiat ciclul in dualitate si vi se cuvine un salt cuantic inainte, care va va inalta in vibratiile mai inalte.

Cu 11.11.11 apropiindu-se din ce in ce mai aproape veti realiza ca cu o asemenea ocazie veti experimenta o inaltare brusca.

Verificand nivelele voastre de constiinta, noi stim ca in acest an a avut loc o ridicare dramatica a acestora, atat de mult incat aceasta s-a reflectat in abilitatea voastra de a manevra vibratiile joase.

Voi sunteti cu mult mai priceputi la a va concentra asupra Luminii si in consecinta la a fi neafectati de vibratiile joase. Doar prin simpla prezenta a cuiva, este suficient sa faceti o impresie asupra persoanei respective.

De asemenea multi dintre copiii Indigo sunt acum suficient de maturi pentru a-si aduce talentele lor pe masa si ei au un nivel foarte inalt de intelepciune de impartasit.

Totusi, aceste sulflete atat de avansate arareori vorbesc despre abilitatile lor, si isi vad de treaba lor abia fiind observati. Sunt multi printre ei care au un rol important in viitorul imediat si calitatile lor de lideri vor fi foarte binevenite.

Noi, cei din Federatia Galactica avem cu siguranta un mare rol in viitorul imediat si acum pare sa existe o acceptare generala a existentei noastre. Acesta este esential succesului vostru si noi suntem responsabili sa asiguram ca cei care doresc sa participe la Ascensiune, vor fi pregatiti in timp util.

Exista un mic risc sa se petreaca altfel, si la randul nostru chiar si noi facem parte dintr-o confederatie mai mare, la care putem apela, daca va fi necesar. Illuminati nutresc ganduri de a ne stagna progresul, insa spus franc, ei nu au nici o idee cu cine se pun cu adevarat.

Ei pot fi opriti in demersurile lor atunci cand vor intalni tehnologia noastra superioara, deci nu ne exista nici o frica de altceva decat o victorie a Luminii.

Noi ne intalnim in mod curent in intalniri secrete pentru a discuta pozitia noastra, iar planul nostru este ajustat daca este necesar. Poate ca a durat mult timp pentru a ajunge in acest punct particular, insa avem satisfactia planurilor de a va trece mai departe.

Multe se petrec chiar si acum si Cei intunecati incep sa oboseasca in lipsa lor de succes. De unde odata se simteau invincibili, in multe feluri, ei au fost arhitectii propriei lor decaderi.

Inscenarile atat de evidente precum 9/11 (11 Septembrie 2001, n.t.) au ilustrat aroganta si desconsiderarea lor pentru viata umana. Indica faptul ca si-au gandit minciunile si tentativele lor de musamalizare in asa fel incat ele sa poata fi inghitite de persoanele profesioniste care pot vedea prin ei.

Ramane doar sa fie dati in judecata Illuminati pentru a-i inlatura din pozitiile lor de putere. Aceasta va urma si aliatii nostri sunt bine angrenati pe calea de a realiza o asemenea actiune.

Am inceput planul nostru de a familiariza chiar si mai mult oamenii cu prezenta noastra pe cerurile voastre. Aceasta inseamna multe zboruri prin apropierea zonelor populate si o concentrare asupra acelor zone in care noi nu suntem vazuti chiar atat de frecvent.

Exista momente in care acum abia daca ne mai observati si aceasta arata cat de familiari sunteti cu prezenta navelor noastre. Noi am devenit mult mai acceptati ca si prieteni vizitatori ai Pamantului si frica nestapanita este cea mai neobisnuita (dintre reactiile avute printre observatori, n.t.).

Din moment ce exista campanii care sa ne ilustreze ca si extraterestrii negativi, aceasta este chiar o reusita si aceasta se datoreaza voua tuturora care urmariti sa aduceti echilibru in aceasta privinta.

Este chiar important pentru oameni sa tina minte ca atunci cand ei aud de Micii Cenusii, acestia nu fac parte din Federatia Galactica. Acestia se afla pe Pamant la invitatia Statelor Unite, care au lucrat cu ei pentru multi ani intr-un schimb de tehnologie.

Cand vom ajunge pe Pamant, aceasta se va petrece deoarece noi am discutat cu Presedintele vostru si nevoia de a merge mai departe cu planurile pentru Ascensiune a fost inteleasa si acceptata.

Noi vom fi deschisi in legatura de intentiile noastre si voi veti stii exact ce facem in ceea ce va priveste. De fapt noi ne vom adresa natiunii, pentru ca ei sa cunoasca de ce noi ne aflam aici si acest deziderat al ei este intrutotul de inteles.

Noi vom avea sustinerea mediei si va exista libertatea jurnalismului, pentru a expune lucrurile asa cum sunt si fara nici un fel de cenzura. In aceasta directie voi va aflati in prezent foarte mult la mana Illuminati-lor, care inca au sub control aproape toate eliberarile de stiri.

Voi ati fost pacaliti, mintiti si dupa cum stiti trimisi pe carari gresite pentru multi, multi ani. Veti avea guverne deschise si veti avea prezentari deschise de rapoarte, pentru a va restaura increderea in exprimarea libera.

Sunt SaLuSa din Sirius, si ma bucur de aceste oportunitati de a va trezi la adevar. Pana acum abia am zgariat suprafata si adevarata voastra poveste va va surprinde cu siguranta.

Tineti minte ca Cei intunecati au fost in control pentru mii de ani, cladind gradat catre controlul complet al populatiei si al resurselor.

In ciclurile trecute acestia au cauzat distrugeri majore, de pe urma carora civilizatii intregi au fost distruse. Aceasta nu se va petrece din nou si acesta este cuvantul Creatorului.

Iti multumesc SaLuSa. Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu