joi, 29 septembrie 2011

SaLuSa - 28 Septembrie 2011
Nu exista nici un dubiu ca nu doar timpul se accelereaza, ci si evenimente importante, ce sunt necesare schimbarii, de asemenea ating un climax.

Ele aduc previziuni pozitive pentru perioada urmatoare, care se afla sub influenta Valului de Iubire 11.11.11.

Vestile bune calatoresc mai repede decat oricand printre Lucratorii intru Lumina si reteaua de informatii continua sa se expansioneze. Toate converg spre o perioada emotionanta, care se afla inainte, si spre implinirea aspiratiilor voastre.

Energia schimbarii este de neoprit, iar noi ne vom asigura ca aceasta va curge neintrerupt de posibilele actiuni ale celor care i se opun.

Ne aflam in contact periodic cu liderii vostri si chiar daca o oarecare ezitare se vede, ei in general coopereaza cu noi.

Lumea se clatina pe marginea colapsului si ei realizeaza ca doar o abordare cu totul noua va aduce o cale de scapare.

Illuminati au crezut ca ar fi fost in avantajul lor si tinta lor sa preia controlul, insa noi noi am rasturnat jocul lor pentru a-l aduce pe calea Ascensiunii.

Oamenii, dupa cum era de asteptat, s-au rasculat impotriva acelora care au mentinut conditiile, care v-au pastrat sub controlul lor.

Acesta este uneori un proces dureros de schimbare, insa inevitabil, pe masura ce va eliberati de controlul lor asupra voastra.

Noi nu ii lasam pe Cei intunecati sa foloseasca asemenea momente pentru a promova violenta si de a crea astfel o impresie gresita asupra demonstrantilor.

Va observam ca sunteti foarte retinuti si va straduiti sa le pastrati pe cat de pasnice este cu putinta. Este dreptul vostru sa demonstrati, insa autoritatilor le este frica de asemenea opozitii aduse lor.

Acesta este motivul pentru care ele incearca sa previna ca asemenea stiri sa fie facute publice. Totusi, aceasta nu va face nici o diferenta, deoarece miscarea pentru schimbare a avansat dincolo de puterea lor de influenta.

Aceasta este de asemenea sustinuta de mari Fiinte, care isi folosesc influenta pentru a se asigura ca liderii acestor miscari sunt inspirati de motivele corecte.

Fiti siguri ca este oferit un ajutor cu mult mai mare decat va dati voi seama.

Este o Lumina frumoasa raspandita peste Pamant, care leaga multe grupuri, care la randul lor atrag si mai multi oameni.

In cazul celor care nu erau constienti de confruntarea dintre intuneric si Lumina, exista o agitatie interioara si multi acum se trezesc.

Aceasta va ajuta la raspandirea puternicei izbucniri de energie pe care 11.11.11 o va aduce voua tuturora si Mamei Pamant.

Nu mai este nici o cale de intoarcere si intr-adevar, de ce ati mai dori aceasta, cand un viitor atat de minunat va asteapta spre a va elibera din ciclul dualitatii.

Pentru fiecare suflet viitorul ramane sa si-l decida si voua vi se va oferi libertatea de a alege.

Fiti ghidati de intuitia voastra si ramaneti la intelegerea pe care o aveti asupra a ceea ce va asteapta pe toti in viitor.

De la a fi foarte limitati pe durata vietii voastre pe Pamant, sunteti brusc pregatiti sa deveniti Cetateni Galactici.

Priviti la noi si ceea ce vedeti este viitorul vostru, deoarece acesta este adevaratul vostru potential.

Noi suntem Maestrii si voi sunteti de asemenea pe cale sa va ridicati multe nivele de constiinta peste cel actual, ceea ce va va readuce la statutul pe care l-ati avut.

Multi se vor indoi de a fi capabili de aceasta, insa noi va asiguram ca acesta este destinul vostru.

Va cerem sa purtati mantaua Luminii in permanenta si sa fiti ceea ce sunteti, fara a mai astepta Ascensiunea. Ramaneti calmi si impacati in mijlocul nesigurantei si schimbarii din jurul vostru si astfel veti fi facut tot ceea ce se asteapta de la voi in aceste vremuri.

Nu va mai fi mult pana ce viata va lua o alta intorsatura spre mai bine si voi veti stii cu siguranta ca fazele ultime, inainte de caderea cortinei, se petrec, in finalul acestui ciclu de dualitate.

Da, multi experimenteaza vremuri dificile, dar voi puteti sa fiti imbarbatati stiind ca voi ati cunoscut faptul ca vremurile de pe urma vor fi foarte solicitante si ca voi ati stiut ca voi veti trece prin ele.

Evenimentele mondiale iau o asemenea forma incat vor inregistra un important pas inainte si acesta va ridica atmosfera de plumb, deoarece multe se pregatesc, despre care voi nu aveti habar.

Noi nu ne facem publice intentiile noastre exacte, deoarece mai exista aceia care pot interfera cu munca noastra.

Totusi, odata ce decidem sa trecem mai departe nu vom tolera interfererentele si acestea vor fi oprite. Calea noastra de actiune este astfel incat sa nu folosim violenta, ci persuasiunea pasnica, deoarece nu folosim niciodata amenintarile.

Deci voi puteti acum sa priviti inainte asupra catorva saptamani de anticipatie inainte ca voi toti sa experimentati 11.11.11, si aceasta data va aduce cu ea o energie puternica, care ii va inalta semnificativ pe multi, multi oameni.

Puteti sa vedeti acest moment ca un inceput al unei noi perioade de Lumina, care va indica deschiderea Caii spre Ascensiune.

Ati parcurs o cale lunga si ati experimentat multe pentru a va afla aici intr-un moment atat de semnificatv, a carui importanta vi se va revela in curand.

Asteptati cu bucurie intalnirea cu noi si cu stramosii vostri din Pamantul Interior, a caror prezenta v-a fost ascunsa, alaturi de atata cunoastere care reveleaza adevarul asupra a ceea ce sunteti cu adevarat.

Vremurile in care adevarul era ascuns au trecut, si in viitor voua vi se va oferi toata informatia ce tine de contactul vostru cu noi.

Inarmati cu adevar, aceasta va disipa orice dubii care poate le mai pastrati cu privire la viitor.

Pe masura ce si mai multe suflete se trezesc din adancul lor somn, cunostiintele voastre vor fi de nepretuit, putand sa le oferiti acelora asigurari care ii va pune pe Calea Luminii.

Pana aici a fost dificil sa aflati adevarul din spatele blocului de informatii false. Dupa multe secole, voi ati fost coplesiti de Biserica si de Stat, care s-au ocupat de educatia voastra si v-au pus intr-o pozitie in care ati fost dependenti de ei pentru intreaga cunoastere.

Acum sunteti suficient inarmati cu adevar, pentru a cladi pe aceasta baza si pentru a va elibera din inclestarea pe care o au asupra voastra.

Multi dintre voi aveti o intuitie extrem de puternica si va puteti masura credintele si pe cele ale altor suflete, care sunt impotriva ei, pentru a va ajuta sa decideti ce este adevarat si ce este fals.

In adevar voi aveti cuprinsa intreaga cunoastere si ea nu este mai noua adevarurilor superioare, pe care le purtati in subconstient.

Aveti incredere in voi in toate situatiile, insa simultan fiti mereu pregatiti pentru a va fi revelat un adevar si mai mare.

Sunt SaLuSa din Sirius si sunt atat de placut impresionat ca progresul s-a accelerat, voi fiind rabdatori pentru atat de mult timp.

Luptele finale dintre intuneric si Lumina au loc pe mai mult decat un nivel si la nivel fizic, aliatii nostri se dovedesc a fi invingatori, prevenind orice tentativa ascunsa de a crea haos.

La nivelurile mai inalte batalia deja a fost castigata, Lumina inconjurand Pamantul si continua sa creasca foarte rapid.

Totul este bine Dragilor si cei sensibili dintre voi pot simti schimbarile care stau sa vina, sunt aproape de manifestare. Mergem alaturi de voi toti in Iubire si Lumina.

Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey

sursa: http://armadaa.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu