luni, 6 decembrie 2010

DAVID WILCOCK - Schimbarile actuale ale Pamantului



Ne-am asteptat ca marii oameni de stiinta de la NASA sa ne dea niste vesti de o importanta majora in ceea ce ne priveste, doar ca si acum ca si prima data acum o luna, s-au invartit in jurul cozii divulgandu-ne "secrete" pe care si scolarii le stiu deja precum gaurile negre si existenta vietii pe alte planete. E clar ca undeva exista un dop, cineva doreste ca adevaratele informatii sa nu fie divulgate desi se fac presiuni foarte mari in acest sens, dar cei care doresc cu adevarat sa le cunoasca le pot afla in primul rand de pe Internet.

Intr-un fel poate ca e mai bine asa, altfel daca ar afla majoritatea populatiei ca extraterestrii binevoitori sau mai putin binevoitori, dupa caz, sunt in apropierea Pamantului ar face crize de aplopexie sau altele, pentru ca precum si Mel Gibson spunea in filmul "Teoria conspiratiei" cei mai multi oameni prefera sa traiasca in ignoranta, in mica lor lume, orice modificare a realitatii lor fiind respinsa cu virulenta. Din pacate are mare dreptate si chiar si acum dupa toate aceste semne si schimbari planetare oamenii inca nu vor sa-si dea jos "ochelarii de cal" si sa inteleaga complexitatea lumii in care ne-am nascut si in care fiecare dintre noi avem o misiune mai mult sau mai putin importanta, doar ca trebuie sa o acceptam.

David Wilcock in prezentarea lui, bazata pe cele mai recente si valoroase descoperiri stiintifice in astronomie si nu numai, ne arata schimbarile majore la nivel planetar si mai ales la nivelul sistemului solar, pentru ca nu doar Pamantul se modifica ci toate planetele din jurul acestuia inclusiv Soarele. Acest schimbari sunt periodice fiind influientate de valurile energetice provenite din centru galaxiei, valuri care odata ajunse intr-un anumit sistem solar modifica materia, incluzand ADN-ul vietuitoarelor care populeaza acele planete. Sistemul nostru solar este in mijocul unui astfel de val energetic care va modifica nivelul vibrational al materiei spre un nivel mult superior.

http://www.youtube.com/watch?v=STqkZR2PSR4&feature=channel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu