sâmbătă, 3 iulie 2010

Cuartul fumuriu – piatra intelegerii



Despre cuartul fumuriu se spune ca dizolva negativitatea, penetreza toate campurile de energie ce au fost generate de forme de gandire negativa, furie si resentimente. Este excelent pentru protectie, formand o bariera energetica in jurul utilizatorului.


- Culoarea mineralului difera de la fumuriu deschis la gri-fumuriu inchis si negru.
- Aceasta energie este in special aplicata in zonele plexului solar si asupra chakrelor localizate in maini si picioare.
- Energia poate penetra si poate transforma ulterior emotiile negative si modelele de energie negativa.
- Tinde sa penetreze si sa dizolve campuri de energie ce au fost generate de forme de gandire negativa, furie si resentimente.
- Poate fi folosit sa dizolve usor energiile negative si blocajele emotionale. Inmoaie energia negativa si permite frecventelor pozitive sa intre in sfera afectiunii.
- Lucreaza pentru a dizolva formatiunile rezultate, efectele, tulburarile si bolile create intr-o anume situatie.
- Aceasta piatra uimeste cu viteza sa de reactie - aceasta este prelungita, desi intensa si blanda.
- Furnizeaza echilibrarea energiei yin-yang si poate fi folosit in facilitarea alinierii meridianelor corpului fizic cu cele ale corpului eteric. Poate de asemenea fi utilizat in echilibrarea mentala, energetica precum si in echilibrarea si acordarea energiilor necesare dezvoltarii spirituale.
- Este o piatra excelenta pentru impamantare.
- Este o piatra excelenta pentru protectie, cuprinzand/ incluzand bariera energetica in jurul utilizatorului.
- Aceasta piatra vibreaza la numerele 2 si 8.


La folosirea cuartului fumuriu sub forma de bijuterii sau in depunerea terapeutica, energia sa va initia forte primare in corp. Va activa instinctul de supravietuire intr-o forma purificata. Inspira purtatorului sa accepte provocarea si responsabilitatea schimbarii calitatii vietii.


Cuartul fumuriu ajuta pe oricine "a cadea la pace" cu corpul sau, cu inima sa, cu viata sa, dar si cu lumea. Aceasta acceptare va duce persoana respectiva spre un sentiment elevat de iubire a propriei persoane, dar si a altora. Permite manifestarea viselor si viziunilor pe Pamant. Dizolva energiile negative pe masura ce le intalneste, curata aura. Lucrul cu cuart fumuriu poate duce la o schimbare radicala in comportarile legate de natura egocentrica, inferioara a omului, care se sterge si este inlocuita cu atitudini si cai de viata pozitive.
Este foarte des folosit de persoanele care incearca sa evolueze in plan spiritual. Ajuta la meditatie si la explicarea mai corecta a propriilor vise. Ajuta la eliminarea tensiunilor de orice fel si a fricii. Ajuta la eliminarea tendintei de a cheltui peste masura.

Un comentariu:

  1. Numele meu este Malina, din Marea Britanie. Doresc să împărtășesc mărturia mea cu publicul larg cu privire la ceea ce acest templu numit (îngerii de soluție) au făcut pentru mine, acest templu au doar adus înapoi fosta mea pierdut iubit la mine cu munca lor mare vraja, mă întâlneam acest om numit Steven am fost împreună pentru o lungă perioadă de timp și ne iubea, dar atunci când am fost în imposibilitatea de a-i dea un copil de sex masculin este de 5 ani mi-a lăsat și mi-a spus că nu mai poate continua apoi am fost acum cauta modalitati de a-l înapoi și De asemenea, ramane insarcinata, până când un prieten de-al meu mi-a spus despre acest templu și mi-a dat de e-mail de contact, atunci nu va crede acest lucru atunci când le-am contactat pe problemele mele au pregătit elemente și vraja pentru mine și să aducă pierdut soțul meu înapoi, și după o lună am ratat flux meu lunar și du-te pentru un test, iar rezultatul a declarat că am fost insarcinata, am fericit astăzi sunt o mama a unui set de gemeni un băiat și o fată, îi mulțumesc încă o dată templul pentru ceea ce au făcut pentru mine, dacă ești acolo trece prin oricare dintre aceste probleme enumerate mai jos:

    (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi
    (2), în cazul în care aveți mereu coșmaruri.
    (3) pe care doriți să fie promovat în biroul tău.
    (4) În cazul în care doriți un copil.
    (5) pe bază de plante de îngrijire
    (6) pe care doriți să fie bogat.
    (7) pe care doriți să lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Să poporul asculta cuvintele tale și de a face dorința ta
    (10) Case rezolva E.T.C

    Contactați-le pe e-mail lor templu pe theangelsofsolution@gmail.com și să obțină toate problemele rezolvate
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere