marți, 22 iunie 2010


MESAJ DE LA INGERI
Dragii nostri prieteni, noi va iubim foarte mult. Fiecare dintre voi este o comoara pentru nioi, atat de speciali, atat de uimitori, incat daca v-ati privi prin ochii nostri, ati izbucni in lacrimi. Curajul pe care l-ati avut fiecare dintre voi de a veni pe aceasta scoala numita pamant este greu de descris in limbajul uman. Pentru ca un suflet sa-si paraseasca casa lui din cer, acesta este un angajament, o dedicatie, un simt al aventurii, o dorinta de a invata mai mult despre iubire si o mare iubire pentru Duumnezeu.
Fiecare dintre voi doreste ca altii sa vada aceasta lumina din interiorul vostru. Fiecare dintre voi tanjeste cu adevarat sa vada aceasta lumina in alte suflete. Cand va aflati in timpuri ale provocarii, stati in liniste si cereti luminii lui Dumnezeu din interiorul vostru sa rasara la suprafata. Imaginati-va o lumina enorma in inima voastra, radiind inafara , in toate directiile. Aceasta lumina merge dincolo de corpul vostru, afara in univers, cautand solutii, atingand pe cei care au aceeasi minte si aceeasi inima, cautand indivizi care sa-i ajute si creand conectii pline de sens. Aceasta lumina reprezinta adevarul fiintei voastre. Ca si un sonar, aceasta
lumina va atinge pe toti cei care va pot asista si pe toti cei pe carevoi ii puteti asista. In aceasta lumina, veti afla ca niciodata nu santeti singuri sau fara ghidare. in aceasta lumina veti descoperi ca voi santeti cu adevarat unul in iubirea lui Dumnezeu. In acest spatiu al adevarului, veti auzi propriul vostru raspuns cu mai multa claritate. Cand nu stiti ce urmeaza sa faceti in viata voastra, dragi prieteni, stati in acest spatiu al luminii, radiind din inimile voastre si permiteti-va sa-l simtiti pe Dumnezeu curgand in inima voastra si si radiind inafara , catre toata creatia. Ganditi-va la solutiile pe care le doriti sau la jutorul pe care il cereti si stati in liniste pentru un timp, asteptand ca si copiii. Permiteti luminii sa lucreze, sa realizeze si sa va conecteze cu raspunsurile. Apoi, ridicati-va, respirati adanc si continuati-va ziua avand incredere in ajutor, in raspunsuri si conectiile necesare vor fi facute.
Asteptati cu rabdare si permiteti acestora sa se manifeste in lumea voastra fizica. Voi nu santeti niciodata fara ajutor, ghidare, iubire sau directie cand va permiteti sa stati in adevarul fiintei voastre. Uneltele pe care vi le impartasim, dragii nostri, sant simple.
Noi santem constienti de vietile voastre ocupate. Si totusi, cat de productiv este sa stati in acest spatiu al iubirii si adevarului si sa asteptati raspunsuri, decat sa aveti aceasta gandire nebuneasca pentru a cauta solutii. Dumnezeu este cu voi. Dumnezeu curge catre voi, in voi si prin voi. In acest spatiu, voi nu santeti niciodata singuri. Dumnezeu sa va binecuvanteze ! Noi va iubim atat de mult.
INGERII.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu