joi, 29 martie 2012

Mesaj din partea COMANDAMENTULI ASHTAR transmis prin Greg Giles




Am dori sa revizuim acum un pic istoria umanitatii, de fapt acesta este motivul prezentei noastre aici. Au existat evenimente in trecutul planetei care-au constat in distrugerea unui intreg continent, milioane de oameni pierzandu-si viata in aceasta catastrofa. Intentia noastra este de a reda aceste evenimente, doar ca de aceasta data ne dorim sa aiba un alt rezultat. Pentru asta suntem acum prezenti aici in lumea voastra si pe masura ce inaintam, va vor fi revelate tot mai multe din intentiile noastre. Cu cat va vom impartasi mai multe informatii, veti intelege de fapt si motivul pentru care voi va aflati aici, acum.

Multe vieti s-au pierdut atunci cand planeta voastra a experimentat activitati seismice majore, iar oceanele voastre au devenit munti de apa pravalindu-se peste uscat. Ce ne propunem este sa plegatim planeta si oamenii pentru evenimentele care vor veni si in consecinta sa salvam cat mai multe vieti. Avem un plan de pus in aplicare si tehnologie avansata, mult superioara celei pe care o detineti aici pe Pamant, pe care dorim sa v-o impartasim pentru a va pregati mai bine in ce priveste evenimentele seismice care vor veni si care vor avea ca si consecinta ridicarea nivelului marilor si oceanelor.

Nu exista nici un motiv de panica sau frica. Cel mai bine ar fi sa ramaneti echilibrati, calmi si curajosi, pentru ca impreuna vom lucra in vederea pregatirii lumii voastre ca sa poata face fata acestor evenimente in eventualitatea in care se vor pune in miscare. In timp, va vom pune la curent cu planurile noastre de salvare si vom da fiecaruia posibilitatea de a se pregati pentru a face fata acestor evenimente seismice. Tuturor li se va da oportunitatea de a se muta in locuri prevazute ca fiind zone de siguranta maxima. Acestea se vor gasi pe toata planeta si vor fi accesibile prin tehnologiile pe care vi le vom prezenta la momentul oportun. Odata ajunsi acolo veti fi feriti de procesul catastrofal de restructurare a pamantului pentru a-si incepe calatoria in dimensiunea a 5-a.

Cand aceste evenimente vor atinge punctual culminant, iar planeta isi va eleva frecventa, veti fi liberi sa va intoarceti din aceste zone sigure pentru a va bucura de Noul Pamant. Se vor face multe anunturi si veti avea destul timp pentru a va deplasa spre aceste Zone Sigure, unde veti avea tot confortul necesar pe care-l vom pune la dispozitie prin tehnologiile de care dispunem si pe care dorim sa vi le impartasim. Aceste zone vor fi adevarate oaze de siguranta pentru voi si familiile voastre si nimic rau nu vi se va intampla daca veti ramane acolo pe timpul evenimentelor. Am lucrat mult in planificarea acestui eveniment si din nou dorim ca voi sa intelegem ca nu aveti motive de teama si mai ales nu dorim sa creem panica. Simtim doar ca a venit momentul ca voi sa intelegeti ce va va aduce anul 2012 si de ce ne aflam aici, acum.

Voi, cei care ne asistati la sol, veti avea rolul de a va ajuta semenii sa-si pastreze calmul. Acesta este unul dintre cele mai importante motive pentru care v-ati incarnat acum pe Pamant. Fiind ceea ce sunteti, veti avea capacitatea de a ramane calmi, si ne dorim sa va manifestati ca adevarati Indicatori de Cale pentru a va indruma semenii si pentru a le demonstra ca nu exista nici un motiv de panica sau frica in ce priveste aceste evenimente. Acestea sunt necesare din diferite motive majore si va vor fi revelate. N-aveti de ales in ce le priveste, singura voastra posibilitate de a alege este daca vreti sa le supravietuiti sau nu, iar noi suntem aici pentru a va oferi una din cele doua alegeri. Va oferim posibilitatea de a triumfa, trecand peste aceste evenimente, reusind acest lucru doar prin dorinta unanima de a trece de frica, de panica si reusind cu mult curaj sa pasim in necunoscut stiind ca de cealalta parte a “valului” ne asteapta o lume mirifica si un nou inceput pe care atat de multi dintre voi inteleg ca este necesar pentru inflorirea civilizatiei voastre.

Dorim sa intelegeti ca astfel de evenimente au loc din timp in timp in Univers datorita unor factori specifici. Factorul care reprezinta cauza acestor evenimente ulterioare pe Pamant, este distrugerea la care a fost supusa planeta in numele profitului si al lacomiei. Ea a fost prejudiciata in asa masura incat doar spargerea cutiei tridimensionale si renasterea din propria cenusa intr-o dimensiune superioara o mai poate salva. Aceasta se va intampla in acest an 2012, si va recomandam sa aveti pregatite planurile de relocare inaintea inceperii activitatilor seismice, care vor cauza distrugeri masive si diluviuni.

Privind pe calendarul nostru, ne-am dori sa pregatiti aceste planuri pentru aceasta toamna, cand veti fi mutati in Zonele Sigure. Avand acest ragaz de timp, vom avea posibilitatea de a ne cunoaste si a capata incredere unii in ceilalti, inainte de procesul propriu-zis, facand anunturi in acest sens prin media generala in momentul in care aceasta se va elibera de influienta malefica a celor din Cabala. Aceste anunturi si explicatii despre evenimentele geofizice ulterioare vor fi insistent repetate pentru a ne asigura ca le-ati receptionat cat mai multi dintre voi.

Pentru acum, va rugam cei care intelegeti ce spunem, sa raspanditi aceste informatii familiei, prietenilor, tuturor celor care vor sa afle ce le rezerva viitorul. Ne dorim sa faceti acest lucru fara a crea panica ori frica. Prevedem ca vor fi si multi care nu vor accepta ajutorul nostru de a trece prin aceste evenimente, si va trebui sa le respectam liberul arbitru. Nu vom forta pe absolut nimeni sa se mute in zonele de siguranta, putem doar sa va oferim asistenta, sfatul, expertiza si ajutorul nostru. Asta-i tot ce va putem pune la dispozitie si e singura data cand o vom face.

Vor exista unii oameni care vor vedea in aceste evenimente si planuri de relocare un fel de pacaleala sau inselaciune. Vor exista multe dezbateri intre voi, daca sa ne credeti sau nu, iar noi va spunem sa aveti incredere in propria voastra intuitie si sa credeti doar in ce va va spune aceasta. Daca intuitia voastra va va indruma spre Zonele Sigure sau vor spune ca este o inselaciune, noi vom respecta decizia voastra.

Acestea vor fi timpuri foarte dificile pentru voi, dorim sa spunem foarte clar acest lucru, dar dorim si sa va transmitem ca noi o vedem ca pe o oportunitate minunata de a vedea oamenii unindu-se si ajutandu-se pentru a trece cu brio peste aceste evenimente aparent negative. Ce va asteapta dincolo va fi un inceput glorios, si veti avea posibilitatea de a face acest lucru impreuna. Mai dorim sa spunem ca vedem aceste evenimente ca Momentul de maxima stralucire si-avem incredere ca veti triumfa peste orice provocare se va ivi in cale. Ati trecut prin atatea incercari in decursul multelor voastre incarnari si vedem in aceste evenimente ultima voastra provocare in calea obtinerii darurilor divine care va asteapta.
Ne aflam aici pentru a va asista, iar impreuna fiind, nimic nu ne va sta in cale.

Frica este acum cel mai mare obstacol din calea voastra, si e singurul care sta intre voi si lumea noua. V-am impartasit doar viziunea noastra in ce priveste efectele fricii asupra oamenilor in perioada care va urma, acesta fiind cea mai mare provocare cu care va veti intalni. Datoria voastra este sa treceti peste aceasta frica si sa-i ajutati si pe cei din jur sa faca acelasi lucru. Multi dintre voi ati fost antrenati in acest sens in vietile anterioare pentru a va aduce aportul acum si veti fi chemati sa va oferiti serviciile fratilor si surorilor voastre care au nevoie de cunoasterea voastra. Va cerem sa fiti acolo pentru cei din jurul vostru si mai ales sa fiti un pilon de rezistenta si calm pentru acestia.

Vom incepe anunturile in zilele urmatoare si este acum, la inceputul acestor anunturi, cand frica va fi cea mai mare provocare pentru multi dintre voi. Vedem prin aceste evenimente si cum vom reusi sa le supravietuim, ca o lumina stralucitoare care va va arata calea. Aceasta va fi consemnata pentru eternitate in cartile voastre de istorie, pentru multe ere de-acum inainte, si inaintasii vostri vor afla despre cei care impreuna au reusit acest miracol. Aceasta va fi provestea creatiei Lumii Noi si fiecare dintre voi va avea un rol précis in aceasta saga.

Noi suntem Familia de Lumina din stele.

MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC – VORTEXUL SACRU

În nord-vestul Ucrainei, aproape de graniţa cu România, se află al treilea punct principal al vortexului anahatei planetare. Este o zonă destul de puţin cunoscută acum din punct de vedere ezoteric, însă era mult mai cunoscută în antichitate. În viitor se vor descoperi mai multe vestigii religioase în zonă. Unul dintre punctele de convergenţă cu banda energetică a anahatei planetare este Muntele Hoverla, acesta fiind cel mai înalt munte din Ucraina (2061m). Vârful acestui masiv are o structură asemănătoare tetraetrului (piramidă triunghiula regulată).
Din punct de vedere topografic, se consideră că zona ar fi chiar centrul Europei (măsurători făcute de inginerii din vremea Imperiului Austro-Ungar, care au proiectat şoseaua Zseget-Rakhiv).
De-alungul istoriei, zona a fost disputată de mai multe puteri ale vremii (Polonia, Cehoslovacia, Austro-Ungaria).

În apropiere sunt alte trei centre secundare, care au rolul de „stabilizator” şi „ghidaj” pentru banda energetică.
Încă nu se pot spune mai multe lucruri despre locaţia acestui centru energetic. În urma unei „transmisii” am aflat că regiunea este într-o puternică legătură subtilă cu centrele Bucegi şi Retezat, formând, fie un triunghi isoscel Fibonacci (raportul dintre latura mare şi cea de bază este 1,618033…) precum în figura de mai jos, fie un triunghi cu centrul de greutate (intersecţia medianelor) la Şeuca – Mureş (localitate unde Fecioara Maria transmitea mesaje prin intermediul Rozaliei Marian, trecută dincolo la sfârşitul lui Iunie 2011). În primul caz, vârful triunghiului ar fi Cernohora (Carpaţii Păduroşi), iar în al doilea caz, vârful triunghiului ar fi la Hoverla.
Acelaşi centru de greutate ar fi şi dacă s-ar lua în vedere traseul energetic format de cele cinci puncte (Retezat-Bucegi-Ceahlău-Rarău-Hoverla).

Vârful triunghiului Fibonacci (varianta din imaginea de mai sus) ar fi o zonă extrem de interesantă din punct de vedere energetic. Pe o suprafaţă relativ mică izvorăsc două mari râuri ale Europei, Tisa si Prutul; acestea au şi o particularitate foarte interesantă, anume că prezintă traiectorii diferite. Tisa se deplasează spre sud şi apoi spre vest, iar Prutul se deplasează spre nord şi apoi spre est. Acestea înseamnă că, din punct de vedere energetic, acolo avem un „vârtej” al elementului „apă”, ceea ce înseamnă o zonă extrem de benefică pentru purificări (şi chiar vindecări) pe zona emoţională.

Este posibil ca amândouă variantele să fie corecte, având în vedere faptul că banda energetică prezintă „devieri” de circa 15-20 km (foarte probabil ca una din sarcinile centrelor secundare este aceea de „stabilizare”). Prin urmare, există o „măturare” de până la 40 km a proiecţiei pe pământ a benzii energetice.
Sper să pot „decodifica” mai multe aspecte despre acest punct foarte important când voi vizita această zonă.
Apariţiile de la Şeuca sunt cu mult mai puţin cunoscute decât cele de la Medjugorje, dar asta nu înseamnă că nu sunt la fel de importante. Faptul că ele au apărut într-un mediu diferit de cel ortodox nu înseamnă că trebuie să fie desconsiderate sau chiar luate în derâdere, cum fac multe feţe bisericeşti. Să nu uităm că învăţătura creştină spune să nu ne uităm la feţele oamenilor. Poate că nu degeaba lucrurile au fost în aşa fel „aranjate”.

Rozalia Marian a spus că Fecioara Maria i-a încredinţat cinci secrete, dintre care patru le-a făcut cunoscute:
1. Catastrofe naturale mari şi mai dese, foamete şi multe boli nevindecabile.
2. Incendii, inundaţii, secetă, precum şi mari cutremure de pământ.
3. Moartea multor copii sub 7 ani.
4. Dragostea din inimile oamenilor se va răci încetul cu încetul iar România va fi zguduită de un eveniment puternic şi va curge mult sânge nevinovat!
Se spune că al cincilea secret ar fi în legătură cu biserica (catolică).
Nu trebuie să intrăm în panică, chiar dacă aceste mesaje nu sunt deloc îmbucurătoare. Trebuie să spun că, la orice infuzie de energie divină, primul proces care urmează sa fie activat este cel de purificare, prin urmare aspectele negative ies primele la suprafaţă. Aproape întotdeauna purificarea doare, căci dependenţa de ceea ce este impur (şi conexiunile acestuia cu viaţa) este foarte puternică.
Deşi trebuia să fac cunoscut traseul energetic între 2015-2020, şi eu am fost informat că urmează o perioadă dificilă pentru ţara noastră, iar anumite circumstanţe mă obligă să fac cunoscut acest circuit sacru cu câţiva ani înainte.
Trebuie făcute multe schimbări, şi mai ales foarte multe purificări!
Vârful Hoverla este un centru extraordinar de favorabil pentru accesarea elementului „foc”. Toate cele patru puteri ale focului (purificare, energizare, întărire, transformare) pot fi accesate în acest loc. Vârful Hoverla (figura de mai jos) a fost şi el „sculptat” în aşa fel încât să susţină matricea energetică a Hoverlei.

Este recomandat ca accesarea subelementelor foc din acest centru energetic să se facă numai după s-a realizat echilibrul pe elementele „pământ” şi „apă”, ceea ce presupune schimbări mari în ce priveşte viaţa personală, socială, şi un oarecare avans al evoluţiei spirituale.
Pentru cei care nu sunt siguri pe ei, care nu-şi pot controla propriile puteri, adică nu au un bun echilibru intern, precum şi un bun autocontrol mental, este recomandat să cereţi ajutor (prin rugăciune şi intenţie), pentru a primi un ghid. Fiecare centru energetic este „locuit” de multe entităţi energetice (chiar şi fizice), iar intenţia voastră este foarte rapid detectată, astfel că veţi avea parte de îndrumare şi protecţie. Trebuie doar să vreţi!

În figura de mai jos sunt delimitate două triunghiuri isoscele Fibonacci, unul cu două unghiuri de 720 şi altul cu două unghiuri de 360. Primul este format de punctele Retezat-Bucegi-Punctul Nord din Ucraina (triunghiul violet), iar al doilea este format din punctele Retezat – Şinca Veche – Rarău (triunghiul albastru).

În zona localităţii Şinca Veche, judeţul Braşov, se află o matrice energetică modificată (de către atlanţi şi entităţi extraterestre), şi este în conexiunea cu centrele din Retezat şi Rarău. Acolo exista o convergenţă naturală a energiilor pământeşti (elementale) cu cele cereşti, dar a fost anume alterată (s-au modificat anumiţi parametri) pentru a fi în conexiune subtil energetică cu centrele din Retezat şi Rarău. Vârfurile celor două triunghiuri Fibonacci au rolul de „reglatori energetici”. Triunghiul violet, cel cu unghiurile laterale de 720 este un triunghi isoscel de tip Fibonacci care are rolul de „pătrunzător”, de „explorator” pe zona energetică şi psihoemoţională. Intrând în conexiune cu centrele sale, putem accesa energii care ne erau încă necunoscute, şi care ne ajută în procesul de evoluţie. Există o conexiune foarte puternică între aceste trei puncte.
Triunghiul albastru, cel cu unghiurile laterale de 360, este un triunghi isoscel de tip Fibonacci care are rolul de echilibrare, armonizare, calibrare, a energiilor capătate. Aduce echilibru pe fiecare plan (fizic, energetic, emoţional, mental, cauzal) cât şi armonie între interior şi exterior.
Nu este neapărat nevoie să vă aflaţi în templul de la Şinca Veche! Efectul matricei are efect pe o rază de câţiva kilometri. De altfel vor fi unele persoane care se vor simţi mult mai bine în alt loc din zonă decât alte persoane, care vor fi atraşi de un alt deal din apropiere.

Centrele energetice din Retezat, Bucegi, Rarău şi Ceahlău au o rază de acţiune benefică de până la 15 km (la Bucegi e chiar mai mare, de circa 25 km).
Entitatea Ral, coordonatorul matricei carpatice, mi-a transmis că este recomandat ca, întâi să se viziteze centrele de bază (Retezat şi Bucegi pe de-o parte, Retezat şi Rarău pe de altă parte), şi apoi vârfurile (Ciornohora, Şinca Veche). Localitatea ucraineană cea mai potrivită pentru a accesa vârful primului triunghi este Yasinia. Mi-a mai transmis că atunci când suntem în aceste două „vârfuri” de triunghi, este îndeajuns să fim conectaţi cu mintea şi sufletul la centrele din baza triunghiului iar matricea noastră energo-informaţională va face restul. Instrumentul de lucru va fi şi în acest caz triada intenţie-imagine-emoţie.

Sursa: http://remerra.blogspot.com/

vineri, 23 martie 2012

Centura fotonica si cele 12 vortexuri




Eu sunt Adama. Este plăcerea mea să mă conectez din nou cu voi. Dragii mei, mulţi dintre voi aveţi concepţii diferite privind Centura de Fotoni. Unele dintre concepţiile voastre reprezintă o faţetă a adevărului, iar altele nu sunt deloc adevărate. Permiteţi-mi acum să vă prezint o altă faţetă a acesteia. Şi vă rog să vă amintiţi că este doar o altă faţetă, deoarece există mai multe. Centura de Fotoni este un subiect ce poate umple câteva volume. Deocamdată, vreau să discut cu voi o faţetă care este de mare importanţă pentru voi toţi personal.

Există multe speculaţii la suprafaţă legate de ceea ce este centura de fotoni şi când a intrat sau va intra Pământul în acest vortex. Aflaţi că Pământul a intrat oficial în Centura de Fotoni în jurul lunii mai, în 1998. Centura de Fotoni este compusă din 12 vortexuri gigantice de Benzi de Lumină intensă. Fiecare vortex va desfăşura propria sa acţiune asupra Pământului şi în sistemul nostru solar şi întregul proces va fi monitorizat îndeaproape, ca să funcţioneze în armonie şi echilibru. Este un proces foarte sigur şi nu există nici un motiv de teamă. S-ar putea spune că Lumina Centurii de Fotoni posedă frecvenţele superioare şi rafinate ale Flăcării Ascensiunii, laolaltă cu multe alte atribute. Aceasta nu înseamnă că Pământul nu i-a simţit influenţa înainte de mai 1998. A făcut-o timp de mulţi ani.
Valuri de Lumină dinspre Centura de Fotoni au fost eliberate pe Pământ la diferite intervale, în fiecare an timp de mulţi ani, în special în perioadele de
Echinox şi Solstiţiu. În fiecare an, Lumina a fost eliberată cu o intensitate şi frecvenţă din ce în ce mai mare. Aţi avut nevoie să fiţi aclimatizaţi, dragii mei, pentru marea Lumină care va veni. Totuşi, din mai 1998, de când Pământul a intrat în mod oficial în primul vortex, nu mai este cale de întoarcere. În următorii 12 ani, Pământul va trece prin fiecare dintre cele 12 vortexuri ale acelei Lumini, la intensitatea care este necesară pentru purificarea şi pregătirea Ei (Gaia), pentru procesul Ei de ascensiune la a cincea dimensiune.
De atunci, diferite frecvenţe şi intensităţi ale Luminii din Centura de Fotoni nu mai sunt eliberate la intervale. Ele bombardează Pământul acum mult mai intens şi mai constant. Sunt multe ajustări de făcut în acest vortex înainte de a putea trece la următorul. Toată omenirea, într-o formă sau alta, simte efectele noii energii ale acestei profunde purificări. Fiecare persoană de pe Pământ va trebui să facă tot ce este necesar pentru a-şi ajusta conştiinţa şi să facă schimbările necesare asupra lor înşile, pentru a fi capabili să înainteze în şi să fie transformaţi de această Lumină.
Repet. Nu există cale de întoarcere. Trebuie să decideţi dacă doriţi să călătoriţi pe valul ascensiunii, odată cu planeta, să fiţi transformaţi în noi specii umane care vor rezulta din această transformare, să vă câştigaţi nemurirea şi să ascensionaţi în conştienţa Noului Pământ pe al 5-lea nivel dimensional, sau să fiţi zdrobiţi de val şi să rămâneţi pe a 3-a dimensiune pentru o altă rundă de încarnări. Alegerea vă aparţine în totalitate. Ocazia este oferită tuturor.
Cei ce rezistă Luminii şi multelor schimbări pe care le va aduce nu vor reuşi să treacă prin toate cele 12 vortexuri. Ştim că mulţi vor alege la nivelul sufletului şi/sau la nivelul conştient să părăsească sau să elibereze corpurile lor fizice, decât să dea drumul temerilor lor, ideilor lor preconcepute şi obişnuinţelor lor zilnice, care nu servesc binelui suprem al tuturor, în loc să-şi permită cu dragoste să treacă prin paşii necesari ai acestei transformări. Există de asemenea cei care vor fi pregătiţi să facă această călătorie, însă din cauza vârstei lor, vor alege să facă transformarea de „partea cealaltă” a vălului. Pentru aceste iubite spirite, opţiunea aceasta este total acceptabilă şi vă rugăm să nu vă îngrijoraţi pentru cei dragi şi să le permiteţi această alegere.

Mulţi dintre voi deja simţiţi şi observaţi în corpurile voastre fizice şi emoţionale efectele care au loc la nivelul celular şi genetic. Mulţi dintre voi experimentaţi noi şi neplăcute simptome fizice pe care nu le-aţi mai avut până acum, cum ar fi: dureri de cap, dureri de inimă, palpitaţii, oboseală cronică, ameţeală, greaţă, probleme cu somnul, zgomote în urechi, înceţoşarea vederii şi multe altele. Observaţi de asemenea schimbări în starea voastră emoţională. Corpurile voastre evoluează şi se purifică. Toate
emoţiile, modurile depăşite şi perimate de a gândi şi percepe lucrurile ies la suprafaţă pentru a fi examinate, purificate şi transformate. Mulţi dintre voi sunteţi confuzi din punct de vedere emoţional şi mulţi dintre voi vă simţiţi „bolnavi”. Vă spun că este doar temporar. Menţineţi-vă acolo şi rămâneţi în frecvenţa „Iubirii” pentru voi şi pentru alţii. Va trece.
ACUM este vremea să eliberaţi TOATE fricile şi tiparele voastre negative pentru că pur şi simplu nu le puteţi lua cu voi.

Acolo unde mergem va fi doar Iubire, dragii mei. Nu va mai fi loc pentru nici un fel de frică sau negativitate. Ce veţi face, dacă la intrarea portalului celei de-a 5-a dimensiuni mai aveţi cu voi încă bagajele de frică şi negativitate? Vibraţia fricilor şi a altor tipare negative pur şi simplu nu pot fi admise în cea de-a 5-a dimensiune. Veţi alege să rămâneţi pe cel de-al 3-lea nivel pentru o altă rundă de încarnări doar pentru că le-aţi păstrat? Vreţi să le purtaţi cu voi prin cele 12 vortexuri până la portal, doar pentru a vi se spune că bagajele voastre de negativitate nu pot veni cu voi? Sau doriţi să începeţi să lucraţi să scăpaţi de ele acum şi să vă eliberaţi de aceste poveri care vă limitează, când încă a mai rămas puţin timp pentru asta?

Transformarea rasei umane pe Pământ a început foarte subtil acum 30 de ani. S-a intensificat în jurul anului 1987 şi apoi mai mult în anul 1994. De la Wesak 1998, aceste energii creează o mai mare intensitate a mutaţiei în sistemul de patru corpuri ale tuturor oamenilor. Această Mare Lumină Cosmică a Centurii de Fotoni este acum deasupra noastră. Vreţi sau nu, nimeni n-o poate evita. În funcţie de libera voastră alegere, o puteţi folosi pentru extinderea voastră spirituală, transformare fizică şi înălţare şi să mergeţi împreună cu ascensiunea iubitei noastre Mame Pământ. Pământul şi oamenii ascend împreună „ca o mare familie”. Şi noi, cei din Telos, vom ascende împreună cu planeta. Nu putem promite că procesul va fi în totalitate plăcut pentru toată lumea. Pentru fiecare vor exista multe ajustări de făcut. Veţi fi transformaţi în noi specii de oameni nemuritori şi nelimitaţi care vor locui pe Noul Pământ, un loc al Iubirii Divine, Abundenţei Nelimitate şi Păcii Eterne.
Fie veniţi, fie rămâneţi în urmă. Pur şi simplu nu puteţi alege să staţi între două lumi.
Noul Pământ va manifesta o glorie şi o perfecţiune care depăşeşte cu mult orice închipuire a voastră. Mama Pământ este deja angajată în acest proces. Bineînţeles, puteţi alege să veniţi după încă alte câteva încarnări şi veţi ajunge acolo în final. Eu vorbesc despre venirea voastră ACUM, nu peste câteva sute de ani, ci la sfârşitul acestui ciclu al pământului, care se
încheie în jur de 2012! Care este alegerea voastră?

Majoritatea oamenilor vor spune că vor să vină acum. Şi vă spun: “Doriţi să vă pregătiţi şi să faceţi orice este necesar pentru a realiza tranziţia?” Nu este întrutotul o “plimbare gratuită”, ştiţi? Deşi vi se dă în această perioadă o asistenţă fără precedent din tărâmurile superioare, voi trebuie să vă faceţi partea voastră dacă alegeţi să veniţi. Dacă alegeţi să rămâneţi în urmă, alegerea voastră va fi respectată şi vă veţi reîncarna într-un loc potrivit nivelului vostru de conştiinţă. Nu vă judecă nimeni decizia pe care o luaţi. Dumnezeu v-a dat „liber arbitru” pe această planetă şi nu vă va fi luat înapoi. Care sunt opţiunile voastre? Dimensiunile a 3-a şi a 4-a sunt programate să se încheie în cele din urmă pe acest Pământ. Dacă alegeţi să rămâneţi în iluzia aşa-numitei „zone familiare” a vechii paradigme a celei de-a 3a dimensiuni, corpul vostru nu va deveni nemuritor. Asta înseamnă că mai devreme sau mai târziu vă veţi părăsi corpul şi vă veţi încarna pe o altă planetă tridimensională similară acesteia pentru a vă bucura de temerile voastre, violenţa voastră, controlul vostru, manipulările, războaiele voastre, limitările voastre, viciile voastre şi toată negativitatea la care nu vreţi să renunţaţi acum.

Vă spun toate acestea datorită iubirii pe care vi-o port şi datorită iubire nesfârşite ce v-o poartă Dumnezeu. Nu încerc deloc să vă sperii. Încerc să vă explic cum stau lucrurile, în speranţa că vă ajut să vă treziţi din letargia voastră, din toropeala voastră spirituală şi din iluziile vechiului vostru avânt depăşit. Pentru toţi cei care citiţi acest mesaj, aflaţi că este dorinţa ierarhiei spirituale a acestei planete ca toţi să fie capabili să facă o alegere „informată”. Noi sperăm din toată inima că veţi alege să veniţi cu noi deoarece suntem o mare familie şi fiecare este iubit nespus.

Dragii noştri, aţi auzit de „Locul Pregătit” despre care vorbesc scripturile voastre. Ei bine, acest loc foarte special nu este altul decât conştiinţa pentadimensională. Îngrijorarea noastră profundă este că vedem acum, atât de aproape de mileniu, prea mulţi dintre oamenii preţioşi de pe Pământ, care ar putea trece uşor prin portalul celei de-a 5-a dimensiuni şi să fie acceptaţi, trăindu-şi încă vieţile lor pe tipul de conştiinţă “pilot automat” nedorind să-şi asume responsabilitatea pentru crearea viitoarei lor realităţi, nedorind să audă de nici o schimbare, sau să se confrunte cu a-şi privi în mod serios propria viaţă, pentru a vedea încotro se îndreaptă. Nu pot să subliniez destul importanţa următoarelor mele cuvinte.

Vremea trăirii pe „ pilot automat” s-a sfârşit. Omenirea a trăit în acest fel de mii şi mii de ani şi v-a cauzat tuturor nespuse suferinţe, dureri, sărăcie, maladii şi toate problemele sociale şi economice cu care s-a confruntat omenirea în timpul acestor mii de ani. Vremea mântuirii voastre a venit acum la voi. Voi, ca suflete evoluând pe Păm­ânt, puteţi fi „eliberaţi” doar
dacă voi alegeţi în mod conştient să faceţi asta şi faceţi ca asta să aibă cea mai mare prioritate în viaţa voastră.
Nu se va întâmpla continuând să trăiţi pe conştiinţa „pilot automat”. Se va întâmpla pentru voi DOAR DACĂ ÎMBRĂŢIŞAŢI ACUM CONŞTIINŢA CRISTICĂ ŞI ÎNCEPEŢI SĂ GÂNDIŢI ŞI SĂ ACŢIONAŢI CU MINTEA ŞI IUBIREA VOASTRĂ CRISTICĂ.
Indiferent de cât de mult ajutor primiţi de sus, nimeni nu poate face totul pentru voi. Voi trebuie să permiteţi dorinţei de a aprinde în inima voastră, pentru a vă ridica conştiinţa la nivelul la care doriţi să mergeţi.

Traducere copyright © Monika Szavai. Toate drepturile rezervate.
sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com

joi, 15 martie 2012

Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 13/03/2012



Frica nu este singura sarcina pe care trebuie sa o depasim impreuna. Sunt multe alte sarcini care trebuie realizate, si depasirea fricii ne va permite sa incepem sa lucram impreuna, pentru a putea realiza ceea ce trebuie facut. Planeta si societatea voastra se pregatesc sa inceapa multele schimbari, care vor dezradacina multe dintre cele pe care ati ajuns sa le percepeti ca fiind realitatea voastra. Aceste schimbari vor fi foarte dificile pentru multi din lumea voastra de asimilat si unul dintre cele mai importante proiecte este pentru noi sa ajutam acesti indivizi in a le face aceasta tranzitie cat mai neteda cu putinta.


Voi, Lucratorii nostri intru Lumina, sunteti intr-o pozitie cu mult mai potrivita pentru aceasta sarcina, dacat suntem noi din pozitia noastra aflata in taramurile superioare. Dupa cum am spus, sunt multe sarcini pentru care noi suntem mai bine pregatiti, insa este important ca voi sa intelegeti ca sunt de asemenea sarcini pentru care voi sunteti mai potriviti decat noi. Ei se vor putea cu mult mai bine raporta la voi decat ar putea sa o faca in cazul nostru si tine de voi la acest moment sa oferiti acestei zone din viata voastra cea mai mare atentie si concentrare, pentru ca timpul pentru implementarea acestor mari schimbari a sosit.


Noi cerem ajutorul tuturora la acest moment sa faceti ceea ce puteti face, pentru a realiza ceea pentru ce voi v-ati pregatit pentru atat de mult timp si atat de intens, spre a fi in serviciul umanitatii la acest moment de nevoie pentru ea. Voi aveti uneltele la dispozitia voastra si aceste unelte au fost create si semanate in mod intentionat in realitatea voastra spre a fi folosite la acest moment. Voua vi se cere sa le folositi acum la deplinul lor potential si sa le veniti in intampinarea si sa va conectati cu cat mai multi dintre fratii si surorile voastre cu putinta si sa le explicati ce se petrece si va continua sa se petreaca, peste tot in jurul lor.


Aceasta este important, pentru ca aceasta este urmatoarea faza a operatiunii noastre, care trebuie sa fie implinita intr-un mod satisfacator, inainte ca alti pasi urmatori sa poata incepe. Toti ochii sunt atintiti asupra voastra. Noi asteptam ca lumea voastra sa fie corespunzator pregatita, inainte ca noi sa putem lansa urmatoarea faza a operatiei noastre. Noi va spunem din nou nu sunteti voi cei care asteptati dupa noi; suntem noi cei care asteptam rezultate satisfacatoare ale acestei parti a misiunii noastre. Voi cu totii va descurcati de minune si noi va apreciem pe fiecare dintre voi pentru ca alocati atentia si eforturile voastre sincere acestei parti a operatiunii noastre.


Aceasta parte a operatiunii va ajunge la un sfarsit incununat de succes; nu poate fi nici o alta cale. Singurul factor este cand aceasta sarcina va fi realizata. Noi asteptam nerabdatori implementarea urmatoarelor faze ale operatiunii de ansamblu si noi, Federatia Galactica a Luminii, suntem pe deplin pregatiti si in asteptare pentru a incepe urmatoarele faze ale planului.


Va rugam sa recrutati pe cat mai multi frati si surori cu putinta pentru a va ajuta cu aceasta faza a operatiunii. Cu cat mai multi dintre voi participati in acest proiect, cu atat mai repede el va fi realizat. Noi va sugeram ca atunci cand voi impartasiti aceasta informatie cu altii, fie prin interactiune personala sau postandu-o pe oricate retele sociale online, sa le cereti sa isi faca si ei partea lor, in a raspandi aceasta informatie cu cat mai multi vor putea. Aceasta va duce mai departe bulgarul care a plecat si va crea efectul de amplificare a sa, continuand sa se rostogoleasca de jur imprejurul lumii voastre.


Voi stiti ce trebuie facut, voi stiti ca o puteti face si noi stim ca voi o puteti face. Noi nu avem nimic decat incredere in voi. Aceasta este una dintre fazele cele mai dificile ale acestei complexe operatiuni si noi va asiguram ca odata ce aceasta parte a planului este incheiata, urmatoarele faze ale operatiunii vor incepe cu rapiditate si fiecare faza care va urma va cadea la locul ei precum piesele de domino, deoarece nu va fi nimic si nimeni care sa fie capabil sa incetineasca progresul nostru in orice fel. Voi aveti acestea la care sa aspirati dupa incheierea cu succes a foarte importantei sarcini actuale. Din nou, va rugam oferiti-i acesteia completa voastra concentrare si atentie. Nu lasati mirajul distractiilor tridimensionale sa va impiedice de la misiunile alese.


Voi ati fost alesi sa fiti aici in aceasta perioada exact pentru acest scop si noi stim ca voi vreti sa faceti tot ceea ce puteti pentru a duce la indeplinire orice misiune data voua. Noi stim ca aceasta nu este o sarcina usoara si noi stim ca multi dintre voi va temeti de ridiculizarea din partea celorlalti, dar noi va spunem ca aceasta nu v-a deranjat inainte sa va incepeti incarnarile si aceasta nu va va mai deranja dupa ce vor vedea cu totii ca ati spus adevarul. Nelinistea pe care unii dintre voi poate o simtiti la acest moment, facand acest tip de munca, este decat temporara si ea este doar un aspect al structurilor constiintei voaste tridimensionale. Aceste emotii ale dimensiunilor joase, pe care multi dintre voi le simtiti astazi nu joaca un rol in vietile voastre de dupa aceasta iluzie tridimensionala. Faceti tot ce puteti pentru a va aminti mereu aceasta in timp ce va faceti munca si permiteti acestei intelegeri sa va intareasca aspiratia si hotararea voastra de a va termina treaba.


A va aminti de unde veniti si cat de mult ati calatorit pentru a fi aici va va ajuta sa depasiti unele dintre incercarile emotiilor tridimensionale, care actioneaza ca obstacole pentru voi de-a lungul calatoriei voastre aici. Amintiti-va mereu, ca fiecare dintre voi este cu mult mai mult si mai mare decat ati putea voi intelege la acest moment si urmariti sa vedeti aceste emotii ce va ingreuneaza ca afectand negativ si ca fiind non conductive pentru munca voastra aici si trebuie depasite, pentru ca voi sa puteti atinge potentialul vostru maxim ca si Lucratori intru Lumina si ca si suflete in lunga voastra calatorie prin creatie. Voi trebuie sa invatati sa va controlati emotiile si sa le folositi mai bine, ca o unealta pentru invatarea si cresterea voastra prin aceste experiente. Voi trebuie sa invatati sa nu permiteti emotiilor sa va controleze si sa va conduca viata. Voi trebuie sa depasiti aceste emotii prin a le intelege mai bine, intelegand de unde vin acestea si ce le cauzeaza.


Urmariti sa priviti la emotiile pe care le simtiti dintr-o stare de detasare si nu va lasati absorbiti in ele, pe masura ce acestea se ridica la suprafata. Faceti un pas inapoi de la ele si priviti-le fara prejudecati, fara a fi partinitori si fara a vi le asuma. Priviti la ele fara a le judeca si observati-le si analizati-le si vedeti-le pentru ce sunt ele ; aspecte limitatoare ale calatoriei voastre, care va pot aduce prejudicii atunci cand nu le controlati si (nu le, n.t.) folositi asa cum trebuie.


Emotiile voastre pot sa fie frumoase, ele pot sa aiba sens si ele pot fi pozitive, insa emotiile voastre pot de asemenea sa raneasca, sa fie periculoase si sa aduca prejudicii existentei voastre, atunci cand ele incep sa isi faca aparitia la suprafata, precum o bula de aer, ce prinde proportii, pe masura ce iese la suprafata apei. Acordati-va un moment pentru a va calma, opriti-va din ceea ce faceti si inspirati adanc. Ganditi/Reflectati ‘Iata vine o emotie. Ce este ea ? De ce o percep si ce o cauzeaza?’ Urmariti sa vedeti aceasta emotie ca facand parte din iluzie. Ea nu este reala si ea nu va poate fi de folos. Continuati sa respirati si continuati sa va ganditi la aceasta emotie inainte de a urma imboldul pe care vi-l inspira. Spuneti-va ‘Sine, nu actiona inspirat de aceasta emotie pana nu voi analiza pe deplin si astepta pana ce aceasta emotie se va linisti inainte de a actiona in orice mod, care ar putea sa fie in detrimentul experientei mele si as putea sa regret mai tarziu’.


Noi va sugeram sa recititi aceste cuvinte din nou si din nou, pana ce ele vor deveni o parte a psihicului vostru si o noua unealta, care ar putea fi adaugata multelor unele pe care le adunati in trusa voastra de scule. Folositi aceasta unealta de fiecare data cand emotiile voastre incep sa prinda proportii iesind la suprafata si practicati aceasta metoda din nou si din nou, pana ce ea va deveni a doua voastra natura si o veti folosi fara macar a trebui sa va ganditi la aceasta, de fiecare data cand o situatie va determina o reactie emotionala. Acesta va fi unul dintre marii pasi pe care ii veti face ca si fiinte umane tridimensionale si noi va spunem ca a invata sa va controlati emotiile voastre va fi una dintre realizarile cele mai mari pe care voi le-ati atins de-a lungul multor voastre incarnari.


Voi ati invatat mult si ati realizat mult aici de-a lungul vietilor voastre in planul fizic si multe dintre ceea ce a trebuit sa invatati si sa indurati a facut parte din panta voastra de invatare necesara pentru ca voi sa va puteti controla emotiile. Daca veti privi in urma peste vietile voastre, multi dintre voi veti vedea cum adesea emotiile voastre v-au influentat si cum situatiile care s-au incheiat rau, ar fi putut cu usurinta sa fie evitate, daca voi ati fost capabili sa va controlati in mod adecvat emotiile.


Noi dorim ca voi sa va reamintiti in aceasta perioada clipe din trecutul vostru in care voi ati fi putut sa va controlati mai bine emotiile si intrebati-va care ar fi putut fi deznodamantul si ce rezultat ar fi putut fi evitat daca eu as fi fost capabil sa imi controlez cu succes emotiile. Noi simtim ca voi veti invata multe din acest exercitiu si noi va incurajam sa priviti inapoi in trecutul vostru, dar foarte important, prin ochii detasarii emotionale. Noi nu dorim ca voi sa deveniti in nici un mod atasati emotional de aceste amintiri ale trecutului vostru, mai ales in cazurile in care lucrurile nu au mers bine pentru voi. Acesta este un exercitiu pentru ca voi sa invatati cum sa va controlati mai bine emotiile voastre astazi si noi nu dorim ca voi sa retraiti emotii care sunt deranjante sau dureroase, intrucat aceasta nu este constructiv deloc pentru imbunatatirea situatiei voastre. Noi va sugeram cu tarie sa evitati aceasta si sa revedeti trecutul vostru doar prin prisma unei stari calme si echilibrate de atasament emotional.


A revedea aceste episoade trecute si a permite emotii cum ar fi vina sau rusinea sa se amplifice pe masura ce ies la suprafata poate sa fie daunator pentru voi si daca experimentati dificultati revazand aceste episoade trecute de la o distanta sigura de detasare, atunci noi va sugeram sa opriti acest exercitiu si sa il mai reluati o alta data mai tarziu, atunci cand voi veti putea sa revedeti (suportati, n.t.) mai bine aceste experiente de la distanta. Noi va sugeram sa practicati acest exercitiu din cand in cand, pentru ca beneficiile sale pentru voi vor face sa merite efortul. Pe masura ce veti inainta in zilele care vor urma, vor veni experiente ce vor fi atat o incercare cat si o aventura si noi va spunem ca veti culege cel mai mare potential de pe urma acestor experiente printr-o stare calma si echilibrata, iar aceasta poate fi atinsa doar odata ce voi veti invata asa cum trebuie sa va controlati emotiile. Noi asteptam cu nerabdare sa va intalnim in zilele care vor urma si noi de asemenea asteptam cu nesat sa vedem aceasta ipostaza a voastra in care voi cu incredere va controlati emotiile. Aceasta va va permite sa aveti o cu mult mai benefica relatie de munca alaturi de noi si aceasta va deschide usa pentru voi toti spre a primi darurile noii voastre lumi.


Sunt incercari inaintea voastra, care va vor forta sa fiti pusi in fata emotiilor voastre si a fi invatat sa le controlati asa cum trebuie va fi un mare beneficiu pentru voi si pentru cei din jurul vostru, pe care veti fi (astfel, n.t.) capabili sa ii ajutati. Aceasta va necesita minti puternice, inimi curajoase si nervi calmi pentru a putea gestiona evenimentele care stau inaintea voastra si voi aveti posibilitatea de a face un mare pas inainte spre rezultatul dorit, prin a va controla mai eficient emotiile si totul incepe prin a invata sa le controlati astazi. Ceea ce veti fi capabili sa realizati va fi testat foarte tare in zilele ce vor urma si voi veti gasi o recompensa pentru toate eforturile voastre de astazi.


Evitati sa va folositi ultimele voastre zile ca un teren de antrenament pentru folosirea gresita a emotiilor voastre necontrolate. In schimb, folositi incercarile ce va asteapta ca pe o scena in care sa va prezentati noile voastre talente onorabile de a va controla cu incredere emotiile. Lumea voastra este intr-adevar o scena si voi toti veti fi pusi in fata reflectoarelor in ultimul act al spectacolului vostru. Noi vom fi aici alaturi de voi in timp ce ultima cortina coboara si se ridica din nou pentru deschiderea actului din noul vostru spectacol.


Tot ceea ce nu va fi constructiv pentru trairea in dimensiunile superioare va fi dat la o parte, pentru ca nimic caracteristic dimensiunilor joase nu va putea sa treaca prin aceasta tranzitie. Aceasta nu doreste sa induca panica sau frica, deoarece nu este nici un motiv sa va ingrijorati pentru voi sau pentru cei dragi. Cu totii vor merge acolo unde merita, in concordanta cu evolutia atinsa si exista multe modalitati de a calatori exact acolo unde frecventa voastra vibrationala se potriveste. Ingrijorati-va doar de fiecare sarcina ce se succede prin a fi de actualitate si totul se va desfasura exact asa cum ar trebui, in concordanta cu planuri facute deja cu grija.


Nu va permiteti sa simtiti frica despre locul unde voi apartineti. Totul este si va fi asa cum trebuie sa fie. Este un loc perfect si un moment perfect pentru a ajunge acolo pentru fiecare individ, in concordanta cu lectiile si experientele care i se potrivesc cel mai bine in aceasta faza a evolutiei lui. Acest univers este perfect in felul in care a fost proiectat in aceasta directie, in care fiecare suflet primeste exact ceea ce el are nevoie pentru evolutia sa. Continuati fiind asigurati de aceasta si increzatori ca cu totii vor primi ceea ce este perfect pentru ei la momentul perfect, pentru ca totul este perfect in acest univers al Creatorului.


Noi suntem destul de pregatiti sa facem fata oricarei incercari care va fi adusa inaintea noastra si cu ajutorul nostru noi vom duce la realizare orice tel, in ordinea necesitatii lui, pe masura ce ne apropiem de ascensiune. Aceasta este ceea spre ce toate acestea conduc si despre ce este de fapt vorba. La momentul potrivit, noi vom vorbi pe larg despre ascensiune si ceea ce ea va implica pentru voi, insa pentru moment, haideti sa ne concentram asupra problemelor presante ale zilei.


Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.


Asa cum a fost primit prin Greg Giles.
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Traducator: Sorin